We zitten goed in het Kim Kardashian nieuws vandaag. Eerst het bericht over de vagina-lift waar ze wel oren naar heeft en nu het verhaal dat ze haar befaamde sextape zelf gelekt zou hebben. Volgens de Canadese journalist Ian Halperin zou ze de sextape expres op het internet hebben laten zetten om haar carrière een kickstart te geven.

Sextape Kim Kardashian, zelf gelekt?

De sextape was ongeveer vier jaar voordat het op het internet terechtkwam, opgenomen met haar toenmalige vriend Ray J. Volgens de journalist zou het een soort van marketingstunt geweest zijn. Ze zou samen met haar moeder, Kris Jenner, alles rondom de sekstape in scène hebben gezet. De onderhandelingen met Vivid Entertainment, het bedrijf dat de video online gezet heeft, zou haar miljoenen dollars opgeleverd hebben.

Ze had via een bron in de porno-industrie gehoord dat een sextape een soort garantie was voor een stormachtige loopbaan en plotseling was daar een derde partij die de video aan het bovengenoemde bedrijf aanbod. Vervolgens is er contact opgenomen met de Kardashians, en is er uitgelegd dat zo’n sextape toch wel zijn weg naar het internet vind en dat gebeurt dan gratis. Het aanbod om voor het bedrijf te komen werken, zodat de tape op een manier verspreid zou worden als Kim Kardashian voor ogen had, zou niet tegen dovemansoren gezegd zijn.

De realityster hield er toendertijd zelf een ander verhaal op na. Zij dreigde Vivid Entertainment voor de rechter te slepen en bedong een schikking van 5 miljoen dollar. Halperin trekt zijn conclusies en laat weten dat dit verhaal niet kan kloppen. Volgens hem is het duidelijk dat Vivid Entertainment de sextape nooit zou hebben verspreid als er geen akkoord van de familie was.

Een woordvoerder van Kim Kardashian laat weten dat er van deze aannames niets klopt.

Een selfie van Kim Kardashian

https://www.instagram.com/p/BB3bzCIuS8F/