Isa Hoes gaat een trio niet uit de weg


Soms heb je helemaal niets voor de “Naakt Nieuws” sectie van deze website en de andere keer vliegen de berichten, met of zonder beroemdheden, je om de oren. Zijn we er net achtergekomen dat Kim Kardashian lid is geworden van The Mile High Club, blijkt Isa Hoes een trio met mannen of vrouwen niet uit de weg te gaan.

Een trio voor Isa Hoes?

De actrice deed deze onthulling in de nieuwe Linda en zegt dat het een verworvenheid van het ouder worden is. De manier van interviewen voor de Linda mag apart genoemd worden want Isa dook samen met de acteur Achmed Akkabi in bad en ging openhartig los over haar seksleven. Ze laat weten dat ze graag meer seks zou willen hebben. Ze is 48 en naar eigen zeggen in de “fucking” overgang en krijgt daardoor steeds meer zin om eens lekker van bil te gaan. Dit in tegenstelling tot andere vrouwen, die de seks het liefst voor gezien houden als ze in de overgang zitten.

Het enige lastige van de situatie waar Isa zich in bevindt is dat ze alleen is. Mocht ze seks hebben met iemand dan is de kans aanwezig dat ze van iemand gaat houden dus volgens haar komt na de seks de vriendschap of houden van.

Achmed, 32 jaar, denkt dat vrouwen moeite hebben om liefde en seks als twee aparte grootheden te zien. Volgens hem zeggen vrouwen altijd dat het puur om de seks gaat, maar daarna worden ze toch verliefd.

De NSFW-Balk. Een trio

Mocht je als vrouw in de “fucking” overgang zitten en net als Isa zin hebben in een trio dan hebben we hieronder wat fotomateriaal staan dat als inspiratie kan dienen. Niet dat we verwachten dat er veel vrouwen op deze site komen, maar je zal maar de zoekwoorden “overgang” en “trio” in Google ingevuld hebben en je komt plotseling op Seks Met terecht en heel specifiek op deze pagina.

Dan zijn we ook de beroerdste niet om de opwinding wat aan te wakkeren met foto’s van twee mannen en een vrouw die seks met elkaar hebben. Die staan onder het balkje, de NSFW-Balk, dat je even moet aanklikken, waarna er een wereld van porno zich openbaart. Zie je gelijk dat het voor de vrouw, als ze een trio heeft met twee mannen, best nog wel aanpoten is. Al het pijp en trek werk zal je toch in je eentje moeten doen. Daarentegen hoef je tijdens de sandwich, anaal en vaginaal geneukt worden, iets minder je best te doen. Dan kan je de mannen het werk laten doen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.449


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kim Kardashian heeft geneukt in een vliegtuig

Kim Kardashian doet niet al te moeilijk over haar privéleven, dat was al bekend gezien haar reality tv-show. Haar seksleven is,...

Sluiten