Borstimplantaten Katie Price voor 1,5 miljoen de deur uit


Katie Price, het Engelse model die haar tieten al een paar keer heeft laten oppompen, is qua Cup een maatje kleiner gegaan. Ze liet in 2014 haar borstimplantaten er uithalen en die wil ze nu verkopen. Dat gaat natuurlijk niet voor weinig, want ze wil er 1,5 miljoen euro voor hebben. Ze zette het bericht op 1 april op haar Twitter, dus je zou denken dat het om een 1 april grap zou gaan, maar niets is minder waar.

Borstimplantaten Katie Price voor 1,5 miljoen euro

Je kan haar bereiken via een speciaal email-adres en ze neemt alleen serieuze biedingen in overweging. In 1998 liet het 37-jarige model voor het eerst haar tieten vergroten om het daarna nog zes keer over te doen. Ze is best tevreden overigens over haar borstverkleining want voor het eerst kijken mensen niet naar haar borsten, maar naar haar gezicht als ze ergens binnenkomt.

In 2014 had ze ook al eens het plan opgevat om haar borstimplantaten te verkopen. De opbrengsten zouden naar een goed doel gaan.

Twitter

Haar volgers op Twitter vroegen zich af of ze misschien wel helemaal goed bij haar hoofd is en één van hen liet weten of ze de implantaten misschien niet beter aan de plaatselijke dierenwinkel zou kunnen doneren. Het zouden volgens hem mooie trampolines voor de hamsters zijn. Weer een ander vroeg zich af hoe vaak ze gevoerd moesten worden en hoeveel water ze nodig hadden en één van de dames herinnerde zich opeens dat ze haar kipfilet nog uit de vriezer moest halen.

Al met al een serieuze bedoening,

 

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , ,


Aantal keer bekeken: 146


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Blote babes, allemaal buiten en allemaal naakt

In deze  editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" hebben een paar hele mooie blote babes gevonden die allemaal buiten...

Sluiten