Een onverlaat heeft geprobeerd om Samantha de Jong, aka Barbie, te chanteren met een sekstape van de realityster. Hij had contact met de blondine gezocht en een meer dan aardig geldbedrag geëist. Als ze dat zou overmaken, dan zou de sekstape niet verspreid worden. Samantha ging hier niet in, met als gevolg dat de sekstape door de chanteur naar buiten is gebracht. De blondine gaat aangifte doen bij de politie.

Sekstape van Samantha de Jong uitgelekt

Een woordvoerder van Samantha de Jong heeft vrijdagavond laten weten dat het om een opname gaat die uit de privé-collectie van de Jong komt en eind 2017 is gemaakt. Over de dader doet hij verder geen uitspraken en heeft de verdere afhandeling bij de politie neergelegd. Hij hoopt dat de politie snel zal ontdekken wie verantwoordelijk is voor het lekken van de sekstape.

Het is overigens niet de eerste keer dat Barbie gechanteerd wordt met pikant materiaal. Nadat ze enige beroemdheid had gekregen door haar deelname aan Oh Oh Cherso, was er een oude vlam die haar gechanteerd heeft met de pikante foto’s.

Halverwege januari heeft de 28-jarige de Jong een zelfmoordpoging gedaan. Dat iemand dit doet in deze fase van haar leven is volgens de zegsman onmenselijk te noemen. De realityster is er zeer door aangedaan.