Georgina Verbaan, Milf, naakt in de Linda.Man


Het blijkt dat de Playboy Photoshoot uit 2004 waar Georgina Verbaan eindelijk haar Jopen aan de massa liet zien, voor haar minder leuk was, dan voor de mannen die voor plakkende bladzijdes in de Playboy zorgden. De foto’s voor Linda.Man, waar ze naakt op te bewonderen is, vond de moeder een stuk fijner om voor te poseren.

Milf Georgina Verbaan naakt in de Linda.Man

Het blijkt dat ze tijdens het maken van de legendarische Playboy foto’s niets in te brengen had, de sfeer nogal ruk was en dat ze allemaal moeilijk deden. Ze wilde het graag nog een keer overdoen, maar dan met een fotograaf en visagiste naar eigen keuze. Die kans kreeg ze toen acteur Waldemar Torenstra eenmalig de baas was geworden van het mannenblad Linda.Man. Die vroeg gelijk of Georgina naakt wilde poseren en daar had de gecertificeerde milf geen enkel probleem mee.

Georgina is te zien onder het motto: “de wens is de vader van de gedachte.” Door een goede cameraopstelling en her en der wat stickers zie je de meest intieme delen net niet, maar die kan je er zonder problemen bij fantaseren, want het zijn uitermate sexy foto’s geworden. Op één van de foto’s draagt ze niets anders dan een paar sneakers en op een andere kan je van haar hele mooie billen genieten als ze naakt voor de televisie aan het gamen is en ze alleen een paar witte sokken aanheeft.

Haar billen komen we nog een keer tegen en qua topless is ze te zien met alleen een spijkerbroek aan en haar handen voor haar mooie grote borsten.

 

Meer materiaal is bij de Gelderlander te vinden.

Backstage video van Photoshoot

In de onderstaande backstage video van de photoshoot komt Georgina aan het word en is ze ook te bewonderen terwijl ze voor sommige foto’s poseert.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.911


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
SM, onderdanige vrouw en dominante man

We moeten met een beetje schaamrood op onze kaken toegeven dat we wel eens op de pagina vrouw van de...

Sluiten