Kim Kardashian heeft er alles aan gedaan, om na de geboorte van haar zoontje Saint West in 2015 weer mee te kunnen doen aan de meest geile milf van het jaar verkiezing. Dat lukt haar vrij aardig want ze is al meer dan 20 kilo kwijt en ze heeft ook oog voor details. En met details bedoelen we hier een strak kutje.

Een strak kutje

De realityster heeft het druk met het bespreken van haar privéleven op televisie want in de chatshow “Kocktails with Khloe” gaf ze toe, samen met haar zus Kourtney, dat ze een strak kutje wel zag zitten. In deze chatshow kakelen de dames Kardashian over alles wat los en vast zit en een obsessie met “revirginising” bleek het hoofdonderwerp van de gesprekken te zijn.

Voor degene die niet helemaal thuis zijn in de wereld van plastische chirurgie: “revirginising” is een laserbehandeling om de vagina strakker te maken en naar ons idee nu al het woord van het jaar. Volgens zus Khloe hebben haar zussen, nadat ze kinderen hebben gekregen, het de hele dag over het laseren van hun vagina om de boel weer op hetzelfde niveau te krijgen zoals het voor de zwangerschappen was.

Ene Dr. Terry Dubrow liet weten dat de behandeling echt werkt. Het zorgt ervoor dat de binnenkant van de vagina krimpt. Een soort van face-lift voor de kut.

Video


Een selfie van Kim Kardashian

https://www.instagram.com/p/BCqIKRTuS20/