Ramita is wel een vrouw waar je twee keer naar kijkt als ze voorbij komt lopen, zeker als je een zwak hebt voor mysterieuze schoonheden. Het is een knappe Aziatische vrouw die een paar mooie stevige tieten heeft, een paar ogen om in te verdrinken en een figuur om bij te gaan kwijlen.

Ramita, knappe Aziatische vrouw

Overigens zijn haar tieten niet alleen stevig, maar heb je meer dan een handvol als je in de gelukkige situatie bent dat je dat mag uittesten. Dat haar benen in je nek liggen, terwijl je druk bezig bent om haar naar een orgasme toe te werken kan zo’n gedachte opeens opkomen. Stel dat iemand er achteraf naar vraagt, dan is het wel handig dat je daar een antwoord op kan geven. Anders wordt je geloofwaardigheid direct in twijfel getrokken als je naar de foto’s op Seks Met wijst en achteloos laat weten dat je deze knappe Aziatische vrouw geneukt hebt.

Misschien dat het handig is dat je vraagt of ze een bordje voor zich kan houden waarop staat: “ik heb met Klaas geneukt en ik heb nog nooit zulke goede seks gehad.” Maakt verder niet zoveel uit of dat de waarheid is, aangezien ze waarschijnlijk geen Nederlands heeft gestudeerd kan ze toch niet lezen wat er opstaat.

Dus als je na vijf minuten al het bed uitgeschopt bent, omdat je het gepresteerd hebt om binnen die tijd twee voortijdige ejaculaties te hebben gehad, doet er verder niet toe. Je zal alleen dan al je charmes moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat ze met het bordje op de foto gaat.

ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-00 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-01 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-02 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-03 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-04 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-05 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-06

ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-07 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-08 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-09 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-10 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-11 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-12 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-13 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-14 ramita-aziatische-babe-strakke-tieten-15