Huisvrouw Ineke is terug

Ergens in 2013 zijn we aan een ambitieus project begonnen genaamd Ineke. Een huisvrouw die gaat scheiden van haar man en sex heeft met haar veel jongere buurman. Vanaf dat moment bestaat haar leven uit een aaneenschakeling van sex, met zowel mannen als vrouwen als beide tegelijk. We zijn tot hoofdstuk 16 gekomen en toen hadden we blijkbaar opeens andere dingen te doen of iets dergelijks, want hoofdstuk 17 heeft heel lang op zich laten wachten.

He he, eindelijk, hoofdstuk 17

Vandaag is echter het moment dat we verder zijn gaan schrijven aan dit verhaal, wat uiteindelijk een boek moet worden. De hoofdrolspelers en speelsters zijn tot nu toe Ineke, een geile huisvrouw met grote tieten. Sander, haar jongere buurman waarmee ze een relatie krijgt en die niet jaloers blijkt te zijn. Maria, hun geile advocate die ze aangenomen hebben, nadat ze een grote prijs gewonnen hebben. Patricia, de ex-vriendin van Sander die later weer in zijn leven terugkomt. Juliette, de mooie milf zuster van Maria, de advocate. Twee gespierde bodybuilders genaamd Gerrie en Mike.

Daartussendoor nog allemaal mensen die eenmalig hun opwachting maken en onderdeel zijn van het grote sexavontuur van de geile huisvrouw en haar nieuwe vriend.

Complete Ineke overzicht

Voor degene die niet bekend zijn met Ineke, hier begint het hele verhaal en hier kan je het overzicht terugvinden van alle verhalen. Die gaan van de nieuwste tot de oudste.

We gaan de hele boel opleuken en omzetten naar onze huidige lay-out en her en der wat komma’s toevoegen.

Ondertussen zijn we al bezig aan hoofdstuk 18, waar de sex en de geiligheid van afspat.

Deel 17. De huisvrouw, de advocate en twee geile jonge mannen

Lekker in de jacuzzi

De twee vrouwen hadden de handen van Mike en Gerrie vastgepakt en waren richting de grote zaal gegaan. Daar zagen ze Patricia en Juliette, die fris en fruitig aan de bar zaten. Ze waren met z’n drieën in de grote jacuzzi gegaan, die in één van de luxe kamers van de parenboerderij stond. Dat klonk de twee dames en heren als muziek in de oren, dus liepen ze keurig achter Sander aan, die ze uitlegde hoe het allemaal werkte.

Zelf ging hij weer terug naar de bar, waar ze zowaar gezellig aan het praten waren. Zijn ex-vriendin was een stuk aangenamer in de omgang, nu ze haar plaats wist en Juliette kon goed met haar opschieten. Sander keek ondertussen in het rond bedacht zich dat er maar weinig verbouwd hoefde te worden. Als ze wilden konden ze binnen een week of twee open zijn. De aankleding moest stijlvoller en het moest meer luxe uitstralen, iets dat snel geregeld kon worden. Zeker als ze een goede aannemer in dienst namen die graag veel wilde verdienen.

Een rondje door de parenboerderij met twee naakte vrouwen

Hij besloot om samen met de twee vrouwen een rondje door de boerderij te maken, zodat hij een inschatting kon maken van wat er allemaal moest gebeuren. Hij was net goed klaargekomen, dus zijn hoofd stond even niet naar sex, maar daar kon snel verandering in komen. Patricia wilde zich gaan aankleden, maar dat was niet de bedoeling. Sander hoefde haar alleen maar aan te kijken en ze begreep dat ze voor de rest van de avond naakt zou rondlopen.

“Beter luisteren, dat had ze eerder moeten doen”, dacht Sander bij zichzelf, die nu met twee mooie naakte vrouwen door de parenboerderij liep. Ze bekeken de kamers, die van alle gemakken voorzien waren en op de eerste verdieping kwamen ze in de orgie ruimte terecht. Daar was niets mis mee, een nieuw behangetje erop, een likje verf en een modernere bar. Dan was het allemaal dik voor elkaar.

Een sexzolder vol met mogelijkheden

Het enige gedeelte dat ze nog niet gezien hadden, was de zolder en daar wachtte hun een aangename verrassing. Het was een afgesloten gedeelte van de parenboerderij, dus Sander moest de grote sleutelbos erbij pakken en keek vervolgens zijn ogen uit. De hele zolder was ingericht als één groot sexavontuur. Eén gedeelte was volledig BDSM ingericht, terwijl in een ander gedeelte een aantal neukmachines stonden. Het was helemaal open, dus konden de aanwezige mannen en vrouwen alles van elkaar zien.

Het was duidelijk dat dit voor de klanten waren die wat te verteren hadden. Achter de bar zag Sander dat er dure flessen whisky en andere dranken stonden en alles was duurder en luxer ingericht dan de rest van de parenboerderij. Een beetje wat Sander in gedachten had voor de complete make-over. Hij liep belangstellend naar één van de neukmachines toe en Patricia begon al een beetje zenuwachtig te worden.

Ex-vriendin wordt aan de neukmachine vastgemaakt

Terecht, want Sander keek naar de neukmachine, vervolgens naar zijn ex-vriendin en het kwartje leek te vallen. Hij wenkte dat ze naar hem toe moest komen en dat deed ze gewillig. Het had toch geen zin om te protesteren, want dan stond ze met haar 1000 euro buiten om een hele onzekere toekomst tegemoet te gaan. Juliette was achter haar aangelopen en keek belangstellend hoe de neukmachine in elkaar stak. Ze had het al snel door en ze zei tegen Patricia dat ze op het apparaat moest gaan liggen. Patricia had ooit een pornovideo gezien, waarin een vrouw door zo’n machine geneukt werd en het leek haar zeer ongemakkelijk. Dat viel reuze mee, want het gedeelte waar ze op moest gaan liggen, was zeer comfortabel. Ze moest op haar rug gaan liggen en haar benen werden vastgemaakt op een paar van die houders die je ook bij de gynaecoloog tegenkwam, eendenbekken of iets dergelijks.

Ze moest haar armen spreiden en ze voelde hoe die met riemen vastgemaakt werden aan de speciaal gemaakte steunen. Zelfs al wilde ze vluchten, dan kon het niet meer, want ze lag goed vastgebonden.

Juliette zorgt voor een nat kutje

“Op hoop van zege”, dacht ze bij zichzelf en ze deed haar ogen dicht. Het eerste dat ze vervolgens voelde was de tong van Juliette, die haar clitoris begon te verwennen. Ze kreeg spontaan een nat kutje, want de zus van Maria wist wat ze aan het doen was. Zo goed was ze nog nooit gebeft, zelfs niet door Sander. Juliette voelde haar heel goed aan en het duurde niet lang of ze kreeg zelfs een orgasme. Ze had besloten dat ze die eer aan zichzelf zou houden en niet zou klaarkomen, maar dat ging niet lukken.

De knappe ex-vriendin maakte nogal wat geluid toen ze klaarkwam en Sander kreeg een glimlach op zijn gezicht. Hij dacht even terug aan de tijd dat ze nog samenwoonden en ze door hem hard klaarkwam. Die gedachte liet hij snel varen, want hij liet het verleden voor wat het was. Dit was nu en zijn ex-vriendin werd goed ingewerkt door Juliette. Waarschijnlijk zou ze na haar ervaring met de neukmachine als was in hun handen zijn.

In extase door de neukmachine

Juliette was ondertussen gestopt met beffen en bracht de neukmachine in stelling. Op de kop was een aardige grote dildo gemonteerd en Patricia, die haar ogen weer had opengedaan, maakte zich even zorgen of het wel zou passen. Dat bleek geen enkel probleem, want hij gleed in één keer tot aan de basis naar binnen. Haar kutje trok strak om de dildo en ze begreep nu wat de term: “goed gevuld”, inhield. De tintelingen schoten door haar lijf heen en die werden nog heftiger toen Juliette, met de afstandsbediening, het apparaat in werking stelde. Ze had op het eerste standje gedrukt, omdat ze Patricia langzaam wilde laten wennen aan het apparaat.

Na een paar minuten wist ze dat het een goddelijke sexervaring voor Patricia zou worden, want de ex van Sander riep vanuit zichzelf dat het sneller moest.

“Oh jeezus, wat is dit lekker. Dit is vreselijk geil, zet hem alsjeblieft een standje hoger.”

Juliette voldeed meteen aan de wens van Patricia en de neukmachine begon langzaam meer toeren te draaien. Telkens als de dildo naar voren kwam en haar kutje diep vulde, duwde Patricia met haar onderlichaam naar achteren om de stoten op te vangen. Ze zat in een orgastisch neukritme en Juliette besloot om het apparaat nog een standje hoger te zetten.

“Dit is wat ik wil. Ik moet geneukt worden en hard. Ik ben een altijd al een geile slet geweest, Sander, ik moet gebruikt worden. Dat ga je met me doen he.”

Sander kende dit van zijn ex-vriendin, als ze tegen een orgasme aanzat, kwamen er hele verhalen uit. Dat wond hem altijd op en het leek wel alsof zijn pik automatisch op een stukje verleden reageerde. Hij kreeg een stijve van het schouwspel en Juliette zag meteen dat ze aan het werk moest. Ze ging achter hem staan en drukte haar grote tieten tegen zijn rug aan. Vervolgens pakte ze met één hand zijn pik en begon hem af te trekken, terwijl ze met haar andere hand bezig was met de knoppen op de afstandsbediening. Het was een nogal uitgebreid apparaat en ze had al snel door dat er verschillende standen opzaten, niet alleen qua snelheid maar ook hoe in variatie.

Patricia komt keihard klaar en krijgt een multipel orgasme

Ze had op nummertje zes gedrukt en de neukmachine begon in een ander patroon te neuken. Patricia kreeg eerst een paar korte heftige stoten te verduren en vervolgens werden het lange halen en had ze het idee dat de dildo tegen haar baarmoeder aan het stoten was. Ze voelde dat ze een heftig orgasme zou krijgen, maar probeerde die zo lang mogelijk uit te stellen. Patricia keek met een van genot vertrokken gezicht opzij en zag hoe Juliette haar ex-vriend aan het aftrekken was.

De mooie milf kon niet alleen goed beffen, aftrekken behoorde ook tot haar specialiteit. Ze had al snel door dat het niet lang zou gaan duren voordat de ex-vriendin klaar zou gaan komen. Dat was een kolfje naar haar hand, want ze wilde het zo timen dat Sander op hetzelfde moment zijn zaad zou gaan spuiten.

Ze hoorde hoe Patricia bijna begon te grommen van genot en ze zette snel de neukmachine nog één standje hoger. Dat was teveel voor de mooie vrouw die op de tafel lag, want ze kwam heftig klaar. Het leek wel uit haar tenen te komen en ze smeekte bijna of het apparaat zachter mocht, want het werd te gevoelig. Juliette drukte vlug op standje één en dat was voldoende om Patricia in een multipel orgasme terecht te laten komen.

Sander komt ook klaar

Op hetzelfde moment gaf ze een paar laatste rukken aan de grote pik van Sander, die op zijn beurt hard begon te kreunen en vervolgens begon te spuiten. Juliette voelde hoe zijn lichaam begon te schokken en ze rukte nog een paar keer aan zijn pik om al het zaad eruit te krijgen.

Zijn ex-vriendin likt zijn eikel schoon

Ze had ondertussen de neukmachine stilgezet en duwde Sander, die een beetje wankel op zijn benen stond van het orgasme, richting zijn ex-vriendin. Juliette wilde nog zeggen dat Patricia haar mond open moest doen, maar dat bleek niet te hoeven. Ze begreep gelijk wat er moest gebeuren toen ze zag hoe Sander naar voren werd geduwd. De knappe brunette deed haar mond gewillig open en begon de eikel van Sander schoon te likken, terwijl haar eigen orgasme langzaam in heftigheid afnam.

Juliette maakte haar los en ze liepen met z’n drieën naar een groot rond bed dat in de hoek stond. Daar lieten ze zich op neervallen om even bij te komen en voordat ze het doorhadden, lagen de twee vrouwen met hun hoofd op de borstkas van Sander en vielen ze met z’n drieën in slaap. Ze waren uitgeput door de geile sex en ze moesten hoognodig nieuwe energie opdoen, want als het volgens plan liep, zouden ze nog lang niet klaar zijn die avond.

Een echtgenote trekt haar man af terwijl ze dicht tegen elkaar aanstaan. Hij komt hard klaar.

Babes: Lady Sonia

50 plus liefde, ouderen dating