Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je


Brooke Banner, tatoeages en grote tieten

Brooke Banner is een lekkere geile blondine tatoeages en grote tieten heeft en er naakt heel erg goed uitziet. Op haar linkerarm zitten mooie tatoeages, een sleeve, en ze heeft een lekker kontje. Op de foto’s is al te zien dat we hier met een uitermate geile dame te maken hebben, want ze maakt er geen enkel probleem van om op de grond te gaan liggen en haar benen wijd te doen. Dat is niet alles, want ze houdt ook nog eens zeer uitnodigend haar kutje open.

Onder het motto: “een goede verstaander heeft een half woord nodig.”

Mature Flirt, chatten, flirten, sex

Pornoactrice: Brooke Banner
Duur: 08:00

Geile sletjes willen sex, Seksbuddy

Tatoeages en grote tieten zijn leuk, maar….

Je zou het niet direct zeggen, maar Brooke Banner is een professor in de filosofie en wijsbegeerte. Dat niet alleen, ze heeft ook nog een sleeve op haar arm, mooie tatoeages en grote tieten. Ze heeft een grote groep mannelijke studenten die opeens een grote belangstelling voor filosofie hadden. Haar collegezaal zat vol met studenten waar ze wel iets mee kon, als het om een universitaire uitdaging ging.

Een intiemere lesomgeving

Ze legde de mannen het vuur aan de schenen in de eerste college’s, met als gevolg dat minstens 80 procent toch besloten had om een ander vak te kiezen. Tatoeages en grote tieten zijn leuk, maar het mag ook weer niet teveel moeite kosten. De mooie vrouwelijke professor gaf dus nu les in een intiemere omgeving, want ze had nog maar een handjevol studenten over. Die hadden daadwerkelijk interesse in het vak filosofie en ze ging dan ook los op de grote filosofen die onze wereld heeft gekend.

Van één van haar studenten had ze hoge verwachtingen, want die hield net als zij van de grote Duitse filosoof Immanuel Kant. Ze stelde graag vragen aan haar, want hij was goed voorbereid en wist meestal de antwoorden. Kant wist het probleem van het rationalisme en idealisme op te lossen in zijn standaardwerk, de kritiek van de zuivere reden. Ze was net begonnen met haar betoog en besloot te kijken of de studenten op aan letten waren, of nog aan het bijkomen van hun kroegbezoek, de nacht ervoor.

Immanuel Kant, tijd en ruimte

“Wat heeft Kant bedacht als het om tijd en ruimte gaat?”, vroeg ze in het algemeen, maar ze keek haar favoriete student aan. Die zat een beetje dromerig voor zich uit te kijken en was iets aan het tekenen. Vervolgens keek ze naar de rest van de studenten, maar die zaten allemaal een beetje dom voor zich uit te kijken.

“Nou zei ze, we zijn lekker attent, we zullen de lessen voortaan maar op vrijdagmiddag gaan geven in plaats van op vrijdagochtend, dan is iedereen hier misschien een stuk fitter.” Ze keek nogmaals in het rondte, maar nog steeds gaf niemand antwoord en dat viel haar zwaar tegen, het was standaardkennis. Ze besloot daarom maar om zelf het antwoord te geven:

“Kant had bedacht dat tijd en ruimte geen absoluutheden zijn in de wereld, maar aanschouwingsvormen. De mens vat in zijn gedachtegoed alles automatisch op als verschijnselen in tijd en ruimte en in termen van oorzaak en gevolg.”

Ze zag twee studenten gapen en besloot er een einde aan te breien, want dit schoot niet op.

“Voor volgende week wil ik van iedereen een uitgebreid verslag over Kant en zijn diepere bedoelingen als het om tijd en ruimte gaat. Alles wat van Wikipedia is overgeschreven krijgt een dikke streep er doorheen. Wel jullie best doen, want het gaat hier om studiepunten. Martin, blijf jij even zitten, want we moeten iets doornemen.”

Een tekening met daarop grote borsten

De studenten wisten niet hoe snel ze op moesten staan en Martin keek een beetje versuft om zich heen. Hij zat al een tijdje in dromenland en zijn vrouwelijke professor zou net haar truitje over haar hoofd uittrekken en haar grote tieten laten zien. Onbewust had hij dit vertaald naar een tekening en Brooke vroeg of hij die aan haar kon laten zien. Hij liep naar haar toe en zag toen pas wat hij precies had getekend. Hij probeerde het nog te verbergen, maar dat was onbegonnen werk.

Hij wordt gepijpt door zijn geile lerares

Brooke keek hem vertederend aan en zei: “ik begrijp waarom je niet helemaal bij de les was”. Daarna zette ze een geil stemmetje op en zei: “ken ik degene van wie die grote borsten zijn?” Martin keek haar aan en besloot om open kaart te spelen, hij had toch niets te verliezen en als hij het een beetje kon inschatten, dan zou zijn professor filosofie misschien wel in zijn voor een beetje sex.

“Die zijn van jou”, zei hij minder zelfverzekerd dan hij over wilde komen. Brooke keek er naar en kreeg een glimlach op haar gezicht.

“Dat klopt wel zo’n beetje”, zei ze geil, “dus je bent helemaal van slag door mijn grote tieten? Jij arme jongen. Zullen we daar iets aan gaan doen?”

Martin knikte alleen maar, want hij kreeg nu echt het idee dat het de kant opging die hij had gehoopt. Dat klopte helemaal, want Brooke wreef over zijn broek en voelde dat hij een grote stijve pik had. Ze slaakte een klein gilletje van genot en maakte snel zijn broek open en ging op haar knieën zitten. Vervolgens ging ze aan zijn grote lul likken en raakte bedwelmd door de heerlijke geur. Ze nam zijn pik in haar mond, likte zijn ballen en likte aan zijn neukstaaf. Martin stond ondertussen zijn best te doen om niet klaar te komen en kreeg bijna een hartverzakking toen ze zich snel had uitgekleed.

Hij neukt haar van achteren

Ze zag er nog beter uit dan in al zijn fantasieën en vooral haar grote tieten waren hemels. Dat was niet alleen hemels, ze bukte zich voorover en lag met haar hoofd op haar bureau en zei, geheel overbodig, dat ze van achteren geneukt wilde worden.

Hij stootte in één keer zijn grote pik in haar strakke kutje en begon haar vervolgens hard te neuken. Ze kreunde hard en het duurde niet lang voordat ze haar eerste orgasme kreeg. Ze wilde echter meer, want de grote pik van haar favoriete student was fantastisch. Ze zei tegen Martin dat hij in haar stoel moest gaan zitten en ze liet zich snel over zijn pik zakken en begon hem te berijden.

Martin zat in extase te genieten van haar lekkere kontje en toen ze zich omdraaide kwam hij bijna spontaan klaar, toen hij vol tegen haar grote borsten aankeek. Hij vond het echter te geil en deed zijn uiterste best om het zo lang mogelijk uit te houden. Hij wilde dat ze op z’n minst nog een orgasme zou krijgen en het liefst tegelijkertijd met zijn hoogtepunt.

Ze komen tegelijk klaar

Ze ging met haar rug op haar bureau liggen en hij begon haar stevig te neuken. Hij voelde na een paar minuten dat ze nog een keer hard aan het klaarkomen was op zijn grote pik. Tijd om ook zijn zaad te gaan spuiten en na een paar stoten, zat zijn pik tot aan zijn ballen in haar kletsnatte kutje begon hij te spuiten. Dit was goddelijk en vele malen beter dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

Hij was blij dat Brooke zo slim was geweest om het lokaal op slot te doen, voordat ze gingen neuken, want iemand had de deurhendel naar beneden gedaan en klopte op de deur. Ze trokken allebei razendsnel hun kleren aan en Brooke zette snel een raam open om de geur van sex te verdrijven. Vervolgens deed ze de deur open en keek in het gezicht van een wat verwarde student.

“Ik moet hier helemaal niet zijn, sorry dat ik u gestoord heb”, en weg was hij.

“Dat was op het randje”, zei zijn vrouwelijke professor, die duidelijk nog meer van haar favoriete student wilde. Ze schreef iets op een briefje en gaf dat aan Martin terwijl ze haar spullen bij elkaar pakte en heupwiegend het klaslokaal uitliep.

Het was haar adres en een tijdstip. Hij werd die avond stipt om zeven uur bij haar verwacht om de ideeën van Sartre door te nemen. Onderop stond:

“Geen boeken mee, ik heb alleen de keiharde waarheid nodig.”