Terwijl Sjaak zich met z’n ex en de zus van Maria aan het vermaken was hadden de twee dames hun gespierde mannen meegenomen naar de grote kamer, die speciaal voor partnerruil was ingericht. De kamer was voorzien van een goede stereo-installatie, een absurd groot bed en een goed gevuld barretje.

Om het ijs te breken leek het Maria een goed plan om eerst gezellig een drankje te nemen en aan elkaar voorgesteld te worden. De twee mannen, Mike en Gerrie, waren niet alleen gespierd maar bleken ook nog hersens te hebben. Al snel was het gezelschap in een geanimeerd gesprek verwikkeld en bleek dat de twee spierbundels allebei afgestudeerd waren van de universiteit maar nog geen zin hadden in een betrouwbaar bestaan in de maatschappij. Ze wilden eerst nog een stukje van de wereld zien en genieten van de uitersten van seks voordat ze met een vriendin zouden gaan settelen in een Vinexwijk.

Aftrekken

De twee mannen waren via de zus van Maria geregeld en wilden dolgraag aan het werk achter de bar en waren ook inzetbaar om lastige klanten tot inzicht te brengen en, mocht het zover komen, naar buiten te begeleiden zonder dat de sfeer bedorven zou worden. Als het op seks aankwam wilden ze maar al te graag in de behoeften van eenzame vrouwen voorzien.

Ineke had zich een beetje afzijdig gehouden tijdens het gesprek en de lichamen van de twee sportschooljongens eens goed bestudeerd. Ze had het er een beetje warm van gekregen en wilde, ondanks dat het niet de pik van Sjaak was, dolgraag een lul in zich voelen. Maar er sluimerde iets in haar achterhoofd wat ze diep verborgen had maar tijdens het gesprek weer kwam opduiken. Twee mannen die het met elkaar deden.

Ze had ooit in het fietsenhok, tijdens de “ontdek je plekje” fase, twee jongens gezien die elkaar hadden afgetrokken en daar was ze op de één of andere vreemde manier zeer opgewonden van geraakt. Natuurlijk had ze het nuffige meisje gespeeld en laten weten, met al haar puber wijsheid, dat het niet normaal was dat twee jongens dat deden. Die hadden haar vervolgens recht in haar gezicht uitgelachen en gevraagd of zij dan niet het urgente probleem van klaarkomen even wilde oplossen.

Dat was de eerste keer dat ze een piemel, piemeltje in dat geval, in haar handen had gehad. Haar beste vriendin van die tijd had zich ontfermd over het lulletje van de andere jongen en samen hadden ze de twee, een beetje onwennig in een zakdoekje, klaar laten komen.

Toch was het beeld van die twee jongens die elkaar aan het aftrekken waren niet helemaal uit haar gedachten verdwenen. Ze schrok ook een beetje toen ze zichzelf hoorde vragen of de twee gespierde knullen het ook wel eens met een man hadden gedaan. Mike en Gerrie keken elkaar even aan en barsten in lachen uit.

Ja hoor”, nam Mike het woord, “het blijkt dat een aantal vrouwen het heel geil vinden als ze naar ons kunnen kijken terwijl we elkaar aftrekken of pijpen”. “Een beetje wat mannen hebben als ze twee vrouwen zien die seks met elkaar hebben”, liet Gerrie erop volgen.

Aftrekken, beffen en pijpen

Maria keek gelijk geïnteresseerd op want die had ondertussen ook wel zin gekregen in wat actie: “nou, waar wachten jullie op”, zei ze, terwijl ze haar topje over haar hoofd trok en haar bh uittrok. Haar korte rokje en onderbroekje volgde snel zodat ze naakt op de barkruk zat. Ineke leek het een goed idee om ook naakt te gaan en vlug trok ze ook al haar kleren uit en ging naast Maria aan de bar zitten.

De twee mannen keken elkaar aan en begonnen eerst flink met elkaar te tongzoenen terwijl ze elkaars broek uittrokken. Je kon duidelijk zien dat ze ervaring hadden en binnen niet al te lange tijd waren ze net zo naakt als de twee echtgenotes van Sjaak. Mike ging achter Gerrie staan die met z’n stijve pik richting de twee vrouwen wees, alsof hij de juiste richting probeerde te bepalen waar binnen niet al te lange tijd zijn zaad zou terechtkomen. Hij trok een paar keer stevig aan zijn grote paal totdat hij de handen van zijn vriend voelde die het werk van hem overnam. De pik van Mike was ondertussen ook stijf geworden en hij ging er mee op en neer in de bilspleet van de man die hij aan het aftrekken was.

Ze hadden het als onderdeel van hun show ingebouwd maar alle twee vonden ze het stiekem eigenlijk best wel geil als een vrouw vroeg of ze het bij elkaar wilden doen. Alleen aan elkaar toegeven zou nooit gebeuren, onder het mom van “werk” hadden ze elkaar al meerdere keren gepijpt en Gerrie had zelfs zijn pik een keer in de kont van Mike geduwd terwijl een geile oude dame zich boven de twee aan het vingeren was.

Het zag er naar uit dat ze dit keer de anale penetratie achterwege konden laten al raakte Mike steeds meer opgewonden van het aftrekken en zijn pik die ritmisch op en neer ging langs de geile kont van Gerrie. De twee vrouwen met grote tieten die elkaar aan het vingeren waren hielpen ook niet echt bij het uitstellen van zijn orgasme.

Hij moest zich tot het uiterste concentreren om de harde kont van Gerrie niet onder te spuiten. Mike besloot om al zijn aandacht op het aftrekken te richten en hield zijn pik stil in de bilspleet. Gerrie wist dat zijn vriend op ontploffen stond en begon hem nog verder op te geilen door zachtjes op en neer te gaan terwijl hij afgetrokken werd.

Geile huismoeder en advocate

Het was voor het eerst sinds tijden dat ze deze show niet onder controle hadden. De aanblik van de geile huismoeder en de net zo geile advocate was iets teveel van het goede en Mike deed zijn uiterste best om Gerrie terug te pakken door hem professioneel af te trekken zoals alleen een man dat kan bij een andere man. Hij wist precies wanneer hij even moest stoppen, sneller gaan of juist langzaam met zijn hand de eikel te beroeren.

Als de twee vrouwen niet op hun knieën voor Gerrie waren gaan zitten dan had hij zelf die positie ingenomen en de keiharde pik van zijn vriend tussen zijn lippen gesloten. Ineke en Maria deden niets om Mike te helpen maar keken alleen maar omhoog, ze waren alle twee klaar voor de lading sperma die zo over hun gezichten zou gaan stromen.

Mike zuchtte diep en voelde zijn orgasme opkomen. Hij trok nog een paar keer hard aan de pik van Gerrie die ook op ontploffen stond. Met een ingehouden kreun spoot hij de billen van Gerrie onder en voelde de pik die hij aan het aftrekken was schokken, hij stopte heel even om zijn orgasme te laten wegebben en richtte toen het wapen van Gerrie op de twee vrouwen die hun ogen gesloten en hun monden open hadden.

Een laatste ferme ruk was voldoende om Gerrie te laten spuiten. Die bleef omlaag kijken zodat hij kon zien dat de klodders sperma zowel op het gezicht van Ineke als Maria terechtkwamen, Mike was goed in richten bleek wel. Zijn vriend gaf er, voordat het te gevoelig werd, nog een paar rukjes aan om het laatste zaad er uit te laten spuiten en ging vervolgens op de grond zitten.

Het was best een overweldigend orgasme dat hij had gekregen, eentje die hij niet verwacht had, maar die twee geile wijven hadden onverwachte gevoelens bij hem losgemaakt. Gerrie was naast hem komen zitten en ze keken met open ogen naar het tafereel dat zich voor hen afspeelde. Ineke en Maria hadden elkaars gezicht in hun handen genomen en om de beurt likten ze het sperma van elkaars gezicht af totdat er niets kleverigs meer te vinden was.

Zelfs het gedeelte dat op de grote borsten van de twee was terechtgekomen werd niet vergeten. Maria ging op de grond liggen en deed haar benen wijd want ze wist wat er komen ging. Een vooruitziende blik want nadat Ineke het laatste beetje zaad van de borsten van Maria had opgelikt ging ze eigenlijk direct naar beneden omdat ze het kutje van haar nieuwe beste vriendin wilde proeven. De clitoris van Maria was er al helemaal klaar voor en ze kon een paar kreetjes niet onderdrukken toen Ineke die stevig met haar tong onder handen nam.

Maria besloot om de twee voormalige studenten die ademloos aan het kijken waren ook bij het spel te betrekken. Ze waren er toch dus konden ze net zo goed hun handen, pik en mond uit de mouwen steken.

Dominanter dan ze zelf had verwacht zei ze tegen Mike dat hij onder het kutje van Ineke moest gaan liggen met zijn hoofd en haar stevig moest beffen. Tegen Gerrie riep ze alleen maar “hier komen” en die begreep gelijk wat er van hem verwacht werd. Zijn nog half stijve lul verdween tussen de gulzige lippen van de advocate die alles uit de kast haalde om de pik weer helemaal stijf te krijgen. Gelukkig waren het nog jonge gasten dus hadden ze minder tijd nodig dan de wat oudere garde die eerst altijd even uit moesten blazen.

Ineke was ondertussen druk bezig om Maria naar een orgasme te likken en voelde ze dat Mike een wel heel lekkere tong had en een expert in beffen was. “Hij zal met al die oude wijven best wel ervaring opgedaan hebben”, dacht ze nog bij zichzelf. “Maar ik ben zelf ook zo’n oud wijf”, was haar tweede gedachte die ze snel weer wegdrukte voordat ze teveel ging nadenken.

So What”, haar kutje was extreem nat en ze voelde dat het hele gezicht van Mike onder haar kutvocht zat. Net als Maria had ze besloten om van de gelegenheid gebruik te maken en ging ze wild schokkend tekeer over het gezicht van de arme Mike, die alles in het werk moest stellen om deze hitsige huisvrouw bij te houden.

De pik van Gerrie was ondertussen weer op een acceptabel niveau omhoog gekomen in de mond van de getalenteerde vrouw onder hem en hij probeerde al zijn 18 centimeter erin te duwen. Maria was dan wel dominant begonnen maar toen Gerrie haar hoofd vastpakte en haar gezicht begon te neuken was het haantjesgedrag bij haar verdwenen. Haar aangeboren onderdanigheid nam het over en ze liet gewillig haar mond misbruiken door de heerlijke dikke pik van die jonge knul. Ze voelde op een gegeven moment zelfs de eikel in haar keel maar door steevast door haar neus te blijven ademen kon ze hem meer dan goed hebben.

kelly-madison-hot-milf-banner

Geile slet

Dit vindt je lekker he, geile slet”, zei Gerrie tegen haar die wel doorhad dat hij bij haar zijn dominantie kwijt kon, zonder dat het hem zijn nieuwe baan zou kunnen kosten. “Ik ga je zo voor de tweede keer volspuiten en waag het niet om een druppel te missen”.

Er kwam alleen maar wat gemompel uit Maria haar mond die op het punt stond om zelf klaar te komen en in afwachting was van het zaad dat in haar mond gespoten werd. Ze moest Ineke echter voor laten gaan die van haar afrolde en haar handen naar haar kletsnatte kut bracht. Een orgasme had haar lichaam overgenomen en ze kon zich even niet meer concentreren op Maria die begon te grommen toen ze geen tong meer over haar clitoris voelde gaan.

Mike, met een druipend gezicht, had zich snel omgedraaid en had het werk van Ineke bijna naadloos overgenomen. Hij voelde dat Maria ook op het punt van ontploffen stond en ging stevig tekeer in de druipende kut van de vrouw die probeerde om Gerrie ook snel naar een hoogtepunt te pijpen.

Het was een geil gezicht, Ineke die op de grond lag bij te komen van haar heftige orgasme. Mike die de kut van Maria aan het likken was en Gerrie die met een “slikken slet” de mond van de oudere vrouw helemaal volspoot. Het moment overigens dat Maria zelf ook klaarkwam en qua heftigheid in de buurt van Ineke zat. Ze rolde zich van de twee mannen weg en legde haar hoofd op het kontje van Ineke om bij te komen en uit te hijgen. Gerrie en Mike, die overigens nog niet was klaargekomen en een keiharde pik had, lagen ook op de grond om bij te komen van de mini-orgie waar ze in terechtgekomen waren.

Ondanks dat Ineke nog een kloppende kut had en nog te gevoelig was om aangeraakt te worden besloot ze toch om Mike uit zijn lijden te helpen. Iemand die haar zo’n orgasme had gegeven verdiende het om zelf ook lekker klaar te komen dacht ze bij zichzelf.

Ze ging op haar zij naast de jongeman liggen en nam zijn pik, die ongeveer even groot was als die van Gerrie, in haar mond en begon hem zachtjes te pijpen. Ineke had even geen behoefte in harde seks en Mike voelde dat feilloos aan zodat hij niet, net als Gerrie, de mond van Ineke probeerde te verkrachten. Hij liet Ineke het werk doen die met haar tong om de eikel ging en af en toe de hele bovenkant van zijn pik in haar mond liet verdwijnen.

Na een minuut of tien voelde ze dat haar sensuele likken effect begon te krijgen en bereidde ze zich voor op de lading zaad die ze door te slikken zou krijgen. Maria zag ook dat Mike op het punt stond om klaar te komen en besloot haar bijdrage te leveren aan zijn orgasme. Ze ging achter hem liggen en duwde zijn billen uit elkaar.

Gelukkig hadden de mannen een uitstekende hygiëne want het was alleen maar geil toen ze haar tong cirkeltjes liet draaien over het kontgaatje van deze heerlijke gespierde man. Dit was teveel voor Mike die eigenlijk best nog wel even had willen genieten van de geile mond van de huisvrouw die hem aan het pijpen was. Maria was nog geen minuut bezig met zijn billen of hij voelde dat zijn zaad er uit moest.

Hij wilde Ineke nog waarschuwen maar die had al gevoeld dat de eikel van Mike voller werd en ze nam zijn pik zover als het ging in haar mond. Een paar rukjes aan de onderkant van zijn pik waren voldoende om het heerlijke zaad in haar keel te voelen glijden. Ze bleef zachtjes met haar tong over de eikel likken en werd beloond met nog meer sperma dat ze moeiteloos doorslikte.

Ineke liet de pik uit haar mond glijden en likte voorzichtig, terwijl ze geil naar Mike keek, de laatste restjes van de sperma van zijn pik af. En dan te bedenken dat dit nog maar het begin van een heftige seksavond was.