Neuken met z’n knappe oudere buurvrouw

5/5 (8)

Het onderstaande seksverhaal met een knappe oudere buurvrouw in de hoofdrol is het vervolg op deel 1 en deel 2 in deze reeks. Daarin maakt Jan kennis met zijn buurvrouw en ze trekt hem af en pijpt hem.
Carola werd de volgende ochtend al vroeg wakker en moest zichzelf even knijpen. Haar gedachten ging terug aan de avond ervoor en ze had godbetert haar piepjonge buurman gepijpt, en wat nog het ergste was, ze vond het heerlijk. Ze kreeg een glimlach op haar gezicht toen ze er aan dacht hoe hard ze klaargekomen was toen Jan haar gebeft had. Als ze had geweten dat het zo lekker was, dan had ze waarschijnlijk haar man, die al een tijdje overleden was, anders afgericht als het om seks ging.

De buurvrouw is zenuwachtig

Ze verdrong de gedachten aan haar man uit haar hoofd en ze baalde er af en toe van dat ze zo’n zenuwkous was, want ze maakte zich nu al weer druk over wat Jan van haar zou vinden als hij zo naast haar wakker zou worden. Waarschijnlijk zou hij hard gillend naar zijn eigen huis rennen, en wat nou als hij wil neuken. Haar echtgenoot had een klein piemeltje en ze vroeg zich af of ze de grote pik van Jan wel kon hebben.

Het gevolg was dat ze naar het plafond lag te staren en zich over alles en nog wat druk aan het maken was. Op dat moment verscheen er een denkbeeldig engeltje op haar rechterschouder die haar influisterde dat ze er gewoon van moest genieten. Op haar linkerschouder zat een even denkbeeldig duiveltje die haar toeriep dat ze veel te oud was voor Jan en afscheid van hem moest nemen. Toen deed haar engeltje iets wat ze niet van hem kende, want hij was altijd een beetje ingetogen. Hij liep naar de linkerschouder en met een fikse klap op de kin sloeg hij het duiveltje van haar schouder af.“En ga hem nu maar wakker pijpen”, hoorde ze hem nog zeggen voordat hij in een rookwolk verdween.

Wakker gepijpt worden

Ze was blij dat ze een besluit had genomen en trok voorzichtig de dekens die over Jan lagen weg en keek verrukt naar zijn grote pik. Zelfs in slappe toestand kreeg ze het er warm van en voorzichtig pakte ze zijn piemel vast en begon zachtjes aan zijn eikel te likken. Alsof ze op een knopje gedrukt had voor de lift omhoog, want binnen een recordtijd stond zijn pik keihard omhoog, maar bleef hij doorslapen. Hij begon wel wat zwaarder te ademen en Carola besloot om ietsje sneller te gaan. Jan begon een beetje te kronkelen van genot, maar hij was een vaste slaper, dus Carola moest nog beter haar best doen om hem wakker te krijgen.

Ze pakte zijn pik aan de onderkant vast en begon haar tempo op te voeren. Ze hoorde gekreun en vervolgens nogal onsamenhangend: “Mama… wat ben je aan het doen?”. Oh dacht Carola, die de puzzelstukjes op hun plaats zag vallen, hij heeft een klein beetje een moedercomplex. Ze stopte even met pijpen en zei met haar meest geile stem. “Mama is je aan het pijpen, ga maar lekker liggen genieten.

Jan was nog half in dromenland en zei alleen maar “OK” en ging relaxed achterover liggen. Hij werd stukje bij beetje meer wakker en genoot van de geile mond van zijn buurvrouw, die druk met zijn pik in de weer was. Carola ging onverdroten voort met pijpen en haar hand gleed over zijn pik heen terwijl ze de helft ervan in haar mond had. Ze voelde dat Jan zijn rug kromde en ze bereidde zich voor op de tweede lading sperma die ze ooit in haar mond had gehad. Met een grom kwam Jan klaar en de buurvrouw moest haar best doen, maar ze wist alles door te slikken. “Nou, nou”, dacht ze bij zichzelf, “dat ik sperma ooit lekker zou gaan vinden.

Jezus”, zei Jan terwijl hij aan het bijkomen was van zijn orgasme, “zo wil ik elke ochtend wel wakker gemaakt worden.

Wie weet, wie weet”, zei Carola zachtjes.

Ze ging tegen hem aan liggen en begon te tongzoenen, ze vond het enorm geil dat Jan zijn eigen sperma proefde. Nadat ze uitgezoend waren stond Carola op, ze deed een kamerjas aan en zei, toen ze de slaapkamer uit wilde lopen, dat ze een lekker ontbijtje ging maken.

Jan wordt dominant

Jan had blijkbaar een ander plan want hij zei alleen maar “stop” en Carola bleef doodstil staan. Ze begon zich gelijk weer druk te maken of ze iets niet goed gedaan had en of Jan misschien kwaad op haar was om het tongzoenen. Ze kreeg echter al snel door dat het om heel iets anders ging toen Jan erop liet volgen dat ze haar kamerjas uit moest doen.

Dat kostte haar enige moeite, want dan had Jan een goed zicht op haar lichaam en dat was natuurlijk niet zo strak als van de meiden van zijn leeftijd. Uiteindelijk liet ze de kamerjas van haar schouders glijden en stond ze wederom helemaal stil, te wachten op wat er ging komen. Jan was ondertussen uit het bed gestapt en richting Carola gelopen. Hij duwde haar naar de slaapkamerdeur en zei dat ze die dicht moest doen. Carola kwam in haar onderdanige rol terecht, waarin ze zich lekker voelde en deed precies wat haar gezegd werd.

Met je handen tegen de deur, kont iets naar achteren en je benen wijd”, zei Jan op een barse toon. Zijn oudere buurvrouw deed wat van haar verlangd werd en ze voelde dat ze al een nat kutje kreeg. Helemaal toen Jan van achteren tegen haar aanging staan en ze zijn keiharde pik in haar bilspleet voelde. En dat niet alleen, want met zijn ene hand pakte hij één van haar grote tieten vast en begon er in te kneden en zijn andere hand had al snel de weg naar haar clitoris gevonden. Carola moest stevig blijven staan, toen ze de genotsgolven door haar lichaam voelde gaan.

Ze drukte haar kont naar achteren, alsof ze de vingers van Jan op haar clitoris wilde ontwijken, maar ze wilde juist zijn keiharde pik zo dicht mogelijk tegen zich aan voelen. Jan begon haar hard te vingeren en dat was precies wat Carola nodig had. Ze stond te schokken en hield haar handen stevig tegen de deur aan om niet om te vallen. Jan was ondertussen druk bezig met haar tieten en haar clitoris. Ze voelde dat die helemaal opgezwollen was en er gingen continue elektrische schokjes door haar lichaam heen. Ze begon zwaar te ademen en kreeg het helemaal te zwaar toen Jan haar het beval gaf dat ze pas klaar mocht komen als hij dat toestond.

Carola was altijd al een onderdanig typje geweest, alleen had ze dat nooit echt laten zien. Haar overleden echtgenoot was nog volgzamer, dus al snel had ze de naam dat ze een dominante Truus was. Daar had ze het maar bij gelaten, maar bij Jan gaf ze zich er aan over. Als hij gezegd had dat ze zijn voeten moest gaan likken, was ze op de grond gaan liggen en had ze haar uiterste best gedaan om het goed te doen.

Maar wel nadat ik gestofzuigd hebt”, dacht ze nog bij zichzelf. Ze voelde dat haar orgasme er aan zat te komen en ze moest haar uiterste best doen om niet gillend klaar te komen. Ze draaide rondjes met haar kont en ze begon te schokken. Jan had wel door dat ze het niet lang meer uit zou houden en zei alleen maar: “nu mag je komen ouwe slet.

Dat liet Carola zich geen twee keer zeggen, want hij had het nog niet gezegd of ze kwam keihard klaar. Ze wist dat ze in staat was om te spuiten en ze voelde dat ze daar dicht tegenaan zat. Jan bleef zachtjes over haar clitoris wrijven totdat ze smeekte om te stoppen, want het werd te gevoelig.Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 3.588Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lia May, sensuele schoonheid
Lia May, sensuele schoonheid staat naakt tegen een muur

We zijn vandaag al de mooie Sybil tegengekomen waar de erotiek en sensualiteit van afdroop en we gaan gewoon door....

Sluiten