Knappe jonge buurvrouw met rood haar

Arie had sinds kort een knappe jonge buurvrouw met prachtig rood haar en een figuur waar hij spontaan van begon te kwijlen. Hij had al een paar natte dromen over haar gehad en hij fantaseerde bijna dagelijks over haar als hij zich aan het aftrekken was. Alex Tanner, de knappe jonge buurvrouw, was altijd super aardig tegen hem en, zonder dat hij het doorhad, was ze hem aan het versieren. Ze viel op oudere mannen, zelfs op haar gewone oude buurman, en ze kon niet wachten totdat ze zijn pik in haar kutje zou krijgen.

Ze ging wel stappen met haar vriendinnen, en dan flirtte ze ook wel met mannen van haar eigen leeftijd, om niet op te vallen. Diep in haar hart zat ze dan in haar gedachten met Arie op de bank en was ze zijn broek aan het losknopen. Die avond was ze tot laat wezen stappen met haar vriendinnen en toen ze thuis was aangekomen en haar korte broekje en topje had uitgedaan, was ze tot een besluit gekomen. Morgen, wat er ook zou gebeuren, dan kreeg Arie de verrassing van zijn leven.

Een knappe jonge buurvrouw is stapelverliefd op haar oude buurman. Die kan zijn geluk niet op als hij haar kan neuken.
Seksdate zoeken

Pornoactrice: Alex Tanner
Duur: 11:01

Twero Sociaal Seks Netwerk

Op weg om de buurman te neuken

Ze stond, ondanks dat het een latertje was geworden, de volgende ochtend weer redelijk fris en fruitig naast haar bed. Ze nam een verfrissende douche en kon er weer helemaal tegen. Ze had haar favoriete kledingstukken, een kort broekje en een strak topje aangetrokken en ging richting de buurman. Ze was haar besluit van die nacht niet vergeten en ze hoopte dat hij thuis was.

Die kans was vrij groot want Arie ging eigenlijk nooit op pad. Hij ging naar zijn werk, pakte ’s avonds na het eten een biertje uit de koelkast en ging voor de televisie zitten. Hij had een abonnement op een paar sportkanalen en keek alle voetbalwedstrijden die hij maar tegenkwam. Als hij dan zaterdagmiddag in zijn stamkroeg zat, dan kon hij lekker mee discussiëren met de andere stamgasten.

Het was zaterdag en hij maakte zich op om een uurtje of één op om naar zijn stamkroeg te gaan, toen de voordeurbel ging. Hij vloekte een beetje binnensmonds, want hij kon net even geen bezoek hebben. “Het zullen wel van die Jehova-getuigen zijn”, dacht hij bij zichzelf en hij maakte zich op om te vertellen dat hij niets met religie had. Hij deed de deur open en kreeg een zichtbare uitdrukken van verrassing op zijn gezicht, voor de deur stond zijn knappe jonge buurvrouw, die er vreselijk geil uitzag.

Een wervelwind komt binnenlopen

“Je hebt toch niets te doen hoop ik”, ratelde ze terwijl ze hem een beetje opzij duwde en naar binnen liep, “ik heb trek in een biertje en ik dacht dat jij het wel gezellig zou vinden als we met z’n tweeën een paar flesjes achteroverslaan.” Het was alsof hij werd overvallen door een wervelwind, want ze was al bij de koelkast in de keuken bezig, toen hij de deur nog aan het dichtdoen was. Het vlotte niet helemaal in zijn hoofd wat er allemaal gebeurde en hij ging maar op de bank zitten en kijken waar dit allemaal toe zou leiden. Hij was zijn stamkroeg even helemaal vergeten en nam zonder een woord te zeggen het flesje bier van Alex aan.

Die ging naast hem op de bank zitten en begon een lang verhaal over haar avondje stappen en dat ze het zo gezellig vond om bij hem een biertje te komen drinken. Arie knikte af en toe en zei op de juiste momenten Ja en Nee en toen kwam daar het moment waar hij van gedroomd had en hij had het niet eens door.

De oude buurman kan goed zoenen

Alex stopte op een gegeven moment met ratelen en draaide haar hoofd naar hem toe en kwam met haar gezicht heel dicht bij zijn mond. Ze trok hem naar zich toe en automatisch ging zijn mond open toen hij haar tong tegen zijn lippen voelde. Dit was het, zijn fantasie ging uitkomen. Opeens was hij alert en besloot om er helemaal voor te gaan. Hij was een goede zoener, dat had zijn ex-vrouw ooit eens gezegd en Alex kon zich in haar mening vinden.

Zijn mannelijke gevoel nam het nu over en hij ging voortvarend aan de slag. Hij trok haar strakke topje over haar hoofd en begon aan haar mooie kleine borsten te zuigen. Alex trilde er helemaal van en voordat ze klaar zou komen, besloot ze om hem eerst te verwennen en hem te pijpen. Ze knoopte zijn broek los en de grote pik van Arie kwam er stijf uit tevoorschijn. Hij was blij dat ze zijn broek had opengedaan, want hij had het gevoel dat zijn pik er dwars doorheen wilde gaan.

Arie blijkt een fantastische minnaar te zijn

Alex zei verder niets, maar nam gelijk zijn grote pik in haar mond en begon hem te pijpen. Arie leunde achterover tegen de bankleuning en kreunde hard. Dit was te geil en hij was blij dat hij zich die ochtend had afgetrokken onder de douche, dat betekende dat hij nu niet gelijk klaarkwam. Alex merkte dat en vond dat heerlijk, dan konden ze na de orale sex, lekker lang neuken. Nadat ze hem uitgebreid gepijpt had, ging Arie aan één van zijn geliefde dingen beginnen, het beffen van een vrouw. Hij vond het heerlijk om een vrouw klaar te beffen en daar kwam zijn knappe jonge buurvrouw achter, die lag met haar benen wijd op de bank en kreeg een daverend orgasme. Haar gevoelens voor haar oude buurman werden alleen maar sterker en het maakte haar eigenlijk helemaal niet meer uit hoe haar vriendinnen erover zouden denken. Ze zou hem gewoon meenemen tijdens het stappen en hem voorstellen als haar nieuwe vriend.

Haar gedachten ratelden door na haar orgasme en het stopte pas toen Arie zijn grote pik in haar kutje stak en haar begon te neuken. Hij stootte langzaam zijn kut in haar, maar begon steeds sneller te neuken. Alex had het niet meer en ze kreunde aan één stuk door. Ze ging met haar hand naar haar clitoris, want ze wilde het zo regelen dat ze gelijk klaarkwam met Arie, want ze had door dat hij het niet lang meer zou houden. Haar inschatting bleek goed te zijn, want nog geen vier minuten daarna begon hij heftiger in haar te stoten en toen ze zijn warme zaad tegen haar kutwanden voelde, kwam ze weer klaar en het was een heftig orgasme.

“Jeeezus”, zei ze met hoorbare bewondering in haar stem, “zulke lekkere sex heb ik nog nooit gehad. Vind je het erg als ik vannacht blijf slapen, want we moeten nog het één en ander doen, waarvan ik denk dat jij, en ik natuurlijk, het lekker gaan vinden.”

De week erop ging Alex met Arie mee naar zijn stamkroeg en zijn kroegmaten konden niet geloven wat ze zagen. Die knappe jonge vrouw stond in het openbaar met Arie te zoenen en het was duidelijk te zien dat de twee verliefd op elkaar waren. Nu ze het voor hun ogen zagen gebeuren, geloofden ze pas het verhaal dat hij had verteld waarom hij die week ervoor verstek had laten gaan.