Een geil trio met twee volle vrouwen die grote tieten hebben


webcamsex met mooie vrouwen
4.75/5 (4)

Als het aan Jan lag, mag het wel een beetje meer zijn. Al vanaf zijn middelbare schooltijd, toen hij aan zijn eerste vriendinnetjes begon, had hij een voorkeur voor dat wat dikkere meisjes. Slank vond hij helemaal niets en het was zijn ervaring dat de dikke meisjes veel beter in bed waren. Hij had daar een theorie voor bedacht, want naar zijn idee deden dikkere vrouwen het beter in bed omdat ze geen last hadden van het slanke schoonheidsideaal dat veel vrouwen nastreefden.

Hij zag er goed uit en had altijd vriendinnen bij de vleet. Hij was zelfs een paar keer met slankere vrouwen naar bed geweest, maar zijn ervaring was dat die stil gingen liggen en niets extra’s deden. Want waarom zouden ze, ze waren toch al mooi? Vollere vrouwen genoten veel meer van de seks en dat betekende dat ze ook een stuk losser waren. Eén van zijn grootste fantasieën was om met twee volle vrouwen een geil trio te hebben. Het zou helemaal mooi zijn als ze nog grote tieten hadden ook. Hij wist niet hoe dichtbij hij bij de vervolmaking van zijn fantasie zat.

Jan komt een oude bekende tegen tijdens het stappen

Het was zaterdagavond en Jan zou met een paar vrienden gaan stappen. Ze gingen naar hun favoriete café waar een belangrijke voetbalwedstrijd werd uitgezonden en hij zag zijn drie vrienden niet meer terug. Hijzelf was niet zo van het voetballen en zat daarom in z’n eentje aan de bar een biertje te drinken. Hij zag in de spiegel die achter de bar hing, dat er twee lekkere vrouwen binnenkwamen lopen die precies in zijn plaatje van de perfecte vrouw pasten. Ze hadden allebei grote tieten en alle andere rondingen zaten ook op de juiste plekken. Hij zag dat ze richting de bar liepen en gingen één barkruk van hem verwijderd zitten. Jan ving op dat ze aan het discussiëren waren wat ze die avond gingen doen en in gedachten had hij dat al voor ze uitgemaakt. De ene vrouw zou hem gaan berijden terwijl ze de andere vrouw aan het beffen was.

Hij zat eventjes helemaal in zijn fantasie en hij kreeg een grote glimlach op zijn gezicht. Hij had in eerste instantie niet eens door dat hij door één van de vrouwen werd aangesproken:

Dat moet iets heel fijns zijn waar je over aan het denken ben“, zei ze, terwijl ze hem aankeek.

Jan kwam weer keihard in de realiteit terecht en begon een beetje te stamelen. Normaal had hij daar nooit last van, maar hij was nu even van zij a propos. De vrouw liet hem niet hangen, maar stelde zich voor als Rachel en haar vriendin bleek Monique te heten. Ze vroegen of hij een biertje wilde en schoven een barkruk op zodat ze naast elkaar kwamen te zitten.

Je moet ons helpen“, zei Rachel, die duidelijk de meest voortvarende van de twee was. “We willen wat leuks gaan doen en we hebben een paar opties. We kunnen alleen geen keuze maken, dus mag jij gaan beslissen.

Jan keek Rachel aan en opeens ging er bij hem een lichtje branden.

“Ik ken jou ergens van”, zei hij, “volgens mij hebben we samen een paar dezelfde klassen gehad op de middelbare school.”

Hé hé. Moest dat nu zo lang duren.

Rachel keek hem met een brede glimlach aan en ging onverstoorbaar verder.

Mature Fuck


We hebben zelfs gezoend op een schoolfeest, maar volgens mij had je toen teveel bier op, dus dat zal je wel niet meer weten.

Owh“, zei Jan die een rode kop kreeg, “dit vind ik heel erg. Ik kan het me inderdaad niet herinneren. Bij deze mijn excuses.

Geeft niet, joh“, zei Rachel, “alhoewel het wel even tijd kostte voordat ik over mijn kalverliefde voor je heen was.” Ze vond het heerlijk kom Jan even te laten bungelen en ze gooide er expres wat extra drama tegenaan.

Hij wordt versierd door twee volle vrouwen

Maar, je moet ons nog steeds even helpen met wat we gaan doen“, ging Rachel verder. “We hebben twee opties. Als eerste, jij gaat met ons mee een kroegentocht houden en dan gaan we naar mijn huis om met z’n drieën seks te hebben.

Jan keek haar aan alsof hij het in Keulen hoorde donderen. Hij wilde wat zeggen, maar Rachel was alweer verder gegaan:

De andere optie is dat we nu ons drankje opdrinken en gelijk naar m’n huis gaan voor een geil tro. Jij mag zeggen wat het wordt.

Hij keer eerst onderzoekend naar Rachel en toen naar Monique, want hij dacht dat hij in de maling genomen werd.

Dit is een grap“, zei hij resoluut, “jullie zijn me in de maling aan het nemen.

Rachel keek even om zich heen en zag dat iedereen gespannen naar de voetbalwedstrijd aan het kijken was. Ze trok haar topje even omlaag en Jan had vol zicht op haar grote tieten. Snel deed ze haar topje weer omhoog en zei:

Zien we eruit alsof we een grapje maken?

Ze liet het even op Jan inwerken en ze vervolgde haar verhaal. “Het is Monique d’r verjaardag, ze is net gescheiden en ik wil een leuke avond voor haar regelen. We hebben al een tijdje seks met elkaar, maar ze wil dolgraag weer eens een grote pik in haar kutje voelen. Ik ben dan ook dolblij dat we jou hier tegenkwamen, want ik ben bang dat we anders geen geschikte kandidaat zouden kunnen vinden. Ik ken je een beetje en weet dat je te vertrouwen bent. Daar komt bij dat ik dicht tegen je aan gestaan hebt tijdens het zoenen op het schoolfeest. Je kreeg een stijve, dus ik weet een beetje hoe groot die pik van jou is en dat is precies waar we naar op zoek zijn. Dus laat het maar weten, als je er geen zin in hebt, ook goed, even goede vrienden.

Jan was er nog niet helemaal zeker van dat hij het slachtoffer was van een grap met de verborgen camera, maar hij besloot er in mee te gaan. Als het wel echt was, dan kwam één van zijn grootste fantasieën uit.

Als jullie serieus zijn, dan heb ik er zeker oren naar, want jullie zijn allebei hartstikke mooie vrouwen.

Rachel en Monique begonnen gelijktijdig te stralen van de opmerking van Jan. Ze dronken snel hun glazen leeg en liepen naar de auto van Monique, die had alleen nog maar een frisje op, dus hoefden ze geen taxi te bellen. Rachel woonde in een leuke buurt en had het duidelijk goed gedaan in het leven, want ze had een mooi vrijstaand huis. Jan werd naar de bank in de huiskamer gedirigeerd en zowel Rachel als Monique gingen omstebeurt met hem tongzoenen.

Hij is in een heel geil trio terecht gekomen

Zo“, zei Rachel terwijl ze zich begon uit te kleden, “dat is genoeg voorspel, nu kunnen we aan de seks beginnen.

Op aandringen van Rachel begon Monique zich ook uit te kleden en voordat Jan het doorhad lag hij nog aangekleed op de bank en was hij met open mond naar de twee volle vrouwen aan het staren. Ze zagen er heerlijk uit en hun grote tieten zwaaiden lekker heen en weer. Rachel pakte Monique vast en drukte die stevig tegen zich aan. Haar mond vond die van Monique en ze begon elkaar heftig te zoenen. De hand van Rachel verdween richting het kutje van haar vriendin en ze voelde dat ze al kletsnat was. Ze begon over haar clitoris wrijven en Jan maakte van de gelegenheid gebruik om zich vliegensvlug uit te kleden. Hij had een keiharde pik en Rachel pakte die vast terwijl Monique zich eroverheen liet zakken.

Jan voelde dat alle opgekropte seksuele spanning er bij de blondine uitkwam en hij begon haar hard te neuken. Monique zat gelijk in het goede ritme, want die drukte zich naar beneden terwijl Jan omhoog aan het stoten was. Rachel was naast ze op de bank gaan zitten en heftig aan het masturberen terwijl ze toekeek. Het was lang geleden dat ze zo geil geweest was en ze kon niet wachten totdat Jan haar zou gaan neuken. Ze wist dat het niet al te lang ging duren, want Monique kwam altijd snel klaar. Dat had ze nu ook goed ingeschat, want nog geen vijf minuten later begon Monique hard te kreunen en voelde Jan dat haar kutwanden zich strak om zijn pik spanden. Hij gaf nog een paar stoten en toen kwam Monique luidruchtig klaar.

Ze kreeg niet de kans om even bij te komen, want zodra ze was opgestaan duwde Rachel haar zachtjes weg en liet ze zichzelf over de grote pik van Jan zakken. Ook zij begon hem hard te berijden, totdat Jan haar in een ander standje legden waarbij hij haar van achteren aan het neuken was. Hij had namelijk gezien dat Monique met haar benen wijd naast ze was gaan zitten en hij wilde deze fantasie ten volle benutten. Rachel lag nu met haar hoofd op de schoot van de knappe blondine en ze deed inderdaad waar hij stiekem op gehoopt had. Ze begon haar beste vriendin te beffen terwijl hij haar hard aan het neuken was.

Monique had ondertussen een dildo gepakt, die ze van tevoren op de koffietafel hadden neergelegd. Je kan maar beter goed voorbereid zijn had Rachel gezegd toen ze samen op pad gingen om een man te scoren. Op dat moment was Monique blij dat haar vriendin zo’n vooruitziende blik had gehad. Ze stopte de dildo in haar kletsnatte kut en aangezien het een dubbelzijdige was liet Rachel automatisch de andere kant in haar mond verdwijnen. Jan werd hier dusdanig opgewonden van, dat hij moeite moest doen om niet gelijk het kutje van Rachel vol te spuiten. Hij had echter een ander plan en toen hij voelde dat hij op het punt van klaarkomen stond, trok hij zijn pik uit de kut van Rachel en ging staan. De twee vrouwen wisten niet hoe snel ze op hun knieën voor hem moesten gaan zitten en allebei drukten ze hun tieten vooruit.

Hij komt klaar over hun grote tieten

Jan gaf een paar rukken aan zijn pik en spoot toen de heerlijke grote memmen van Rachel en Monique helemaal vol. Nadat hij helemaal leeg was ging hij op de bank zitten en keek naar de twee dames die er een showtje van maakten. Ze drukte hun tieten tegen elkaar aan en begonnen het sperma er in te wrijven terwijl ze met elkaar aan het zoenen waren. De pik van Jan kreeg door het beeld dat hij voor zich zag niet eens de kans om slap te worden. Dit was alle porno die hij zich ooit had kunnen wensen.

Rachel zag dat zijn pik weer keihard omhoog stond en pakte die vast. Ze trok eraan, ten teken dat Jan haar moest volgen en hij liep op die manier richting de slaapkamer. Daar stond een mega groot bed op ze te wachten en de twee dames lieten zich achterover vallen en trokken Jan met zich mee.

Ik hoop dat je morgen vrij bent, want wij zijn nog lang niet met je klaar“, zei Rachel met een geil stemmetje. Ze begon aan zijn tepels te likken en Monique ging met haar hoofd naar beneden om hem te gaan pijpen.

De pornovideo. Twee volle vrouwen met grote tieten

Twee volle vrouwen met grote tieten hebben zin in een geil trio. Ze pikken een oude bekende op in de kroeg en ze gaan los.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.908


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Athena, blond en lekker, trekt buiten haar roze joggingpak uit

Athena is een heerlijke blonde jonge vrouw die een paar mooie grote borsten heeft. Ze trekt buiten haar roze joggingpak...

Sluiten