Elegante oudere vrouw heeft sex met de jonge barman

5/5 (7)

Ze wilde haar man gaan verrassen, een directeur van een grote onderneming, omdat hij voor de zoveelste keer moest overwerken. Ze waren met een groot project bezig van een nieuwe klant en hij zat meer op het bedrijf dan dat hij thuis was. De mooie echtgenote, Sylvia, had eten besteld en was net bij het restaurant langs geweest om het op te halen. Als het een beetje meezat was ze binnen tien minuten op het bedrijf en konden ze gezellig samen eten. Dan zag ze hem tenminste ook weer eens wat langer dan alleen bij het ontbijt. Als dat al lukte.

De receptioniste zwaaide alleen maar even naar haar en ze kon zo doorlopen, de lift in naar de hoogste verdieping van het gebouw. Daar had haar man een groot kantoor. Ze was helemaal happy toen ze de lift uitstapte en zag dat de deur van het kantoor van haar man gesloten was. De secretaresse was blijkbaar al naar huis, dus duwde ze de deur voorzichtig open, want het zou zomaar kunnen zijn dat haar echtgenoot in een belangrijke vergadering zat. Dan kon ze ongemerkt weer verdwijnen.

Haar man zat inderdaad in een soort van vergadering, een één-op-één meeting met marketing manager, een vrouw van in de 35. Ze lag naakt met haar benen wijd op het bureau en had haar ogen gesloten. Ze maakte best veel herrie, want ze werd stevig geneukt door niemand minder dan de baas. Ze wilde rechtsomkeer maken, maar ze kreeg een ingeving en besloot het anders aan te pakken. De twee hadden haar nog niet opgemerkt, dus zonder lawaai te maken pakte ze haar smartphone en begon foto’s te nemen. Hier zou haar advocaat van smullen dacht ze bij zichzelf.

Haar man was namelijk eerder vreemd gegaan, met haar beste vriendin nota bene, maar dat had ze hem vergeven. Hij had plechtig beloofd om het nooit meer te doen, maar gezien het schouwspel voor haar, bleek dat een loze belofte te zijn geweest. Ze liep zachtjes het kantoor in, zodat ze vanuit een andere hoek ook foto’s kon maken, toen de marketing manager haar ogen open deed en een verschrikte gil liet horen.

Van zijn stuk gebracht keek de baas om en zag daar zijn echtgenote die druk bezig was om alles op te nemen. “Lach even in de camera“, zei Sylvia met een sarcastisch ondertoontje en voordat de twee doorhadden wat er gebeurd was, stond ze alweer buiten het kantoor en dankte God op haar blote knieën dat de liftdeur in één keer open ging. Ze hoorde dat haar man nog probeerde te redden wat er te redden viel met: “schat, het is niet wat het lijkt.

Dat was gelijk het laatste wat ze van hem gehoord had, want in de lift had ze het SMS’je al opgesteld waarin stond te lezen dat ze gingen scheiden en dat hij contact met haar advocaat moest opnemen om het één en ander financieel af te wikkelen. Hij hoefde niet meer langs te komen om te proberen de boel uit te praten en zij hield het huis en de helft van zijn geld. Daar kwam het in het kort op neer. De advocaat stuurde de dag erop de lange versie, inclusief een paar van de foto’s en haar echtgenoot wist dat hij met z’n ballen op het blok lag.

Sylvia had die avond geen zin om naar huis te gaan, want de kans was groot dat hij toch langs zou komen en proberen haar om te praten. Ze besloot een eind te gaan rijden om rustig te worden en de situatie goed te overdenken. Na een uurtje doelloos achter het stuur gezeten te hebben, besloot ze in de eerstvolgende plaats te stoppen en een hotel te nemen. De volgende ochtend zou ze alles naar haar advocaat toesturen en die mocht verder regelen dat hij zijn spullen uit het huis haalde en dat de sloten vernieuwd zouden worden.

Een hotel in een ander dorp

Het hotel stond net buiten het stadje waar ze in terechtgekomen was. Een duur hotel die het vooral moest hebben van zakenmensen, toeristen en mensen die bij een nabijgelegen groot IT-bedrijf werkten. Daar kwam ze achter nadat ze ingecheckt had en nog even naar de hotelbar was gegaan om een drankje te nemen, zodat ze goed zou slapen.

Ze kwam in een feestje terecht van één van de werknemers van het IT-bedrijf, die met z’n allen bezit hadden genomen van de bar. Het was zowaar gezellig en ze kreeg zoveel drankjes aangeboden dat ze, nadat ze er twee te snel had opgedronken, besloot om het even rustig aan te doen. Eerst zat er een nogal volhardende zakenman naast haar, die al vier keer had gevraagd waarom ze niet met hem meeging naar zijn hotelkamer. De man was zichtbaar beledigd toen Sylvia liet weten dat ze daar geen enkele behoefte aan had. Hij werd zelfs een beetje grof tegen haar, maar de barman greep in en verzocht het heerschap, die nogal dronken was, om af te rekenen en naar zijn hotelkamer te gaan.

Binnensmonds vloekend ondertekende hij het kassabonnetje en verdween de lift in richting zijn hotelkamer waar  hij in zijn eentje kon gaan snurken. Sylvia bedankte de barman, die haar nog een extra wijntje van het huis gaf en zich verontschuldigde voor het gedrag van de man. Hij had een brede glimlach op zijn gezicht en ondanks dat ze zo ongeveer zijn moeder had kunnen zijn, voelde ze een lichte opwinding.

Ze keek hem nog heel even aan en liet het idee varen om hem te gaan versieren. Het was een knappe jonge vent die waarschijnlijk aan elke vinger van zijn hand een jong grietje had, die maar al te graag met hem naar bed wilde gaan. Sylvia besloot daarom het wijntje dat ze voor haar had staan nog op te drinken en dan lekker haar bed in te duiken. Ze voelde een tinteling in haar kutje en ze wilde eigenlijk weer eens een keer lekker gaan masturberen. Met een glimlach op haar gezicht, moest ze voor zichzelf toegeven dat de barman waarschijnlijk de hoofdrol in haar fantasie zou spelen.

Elegante oudere vrouw, grote tieten, gaat topless


Tante Sonia, elegante oudere vrouw gaat topless

Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , , ,Aantal keer bekeken: 4.168Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jessica Jaymes, geile kantoormilf laat zich op het bureau neuken

Elk wat groter kantoor heeft er eentje. De geile kantoormilf die o zo lekker is maar tevens zeer onbereikbaar. Ze weet...

Sluiten