Partysletten, geile webcamsex vrouwen


Sophie Dee heeft net een paar dagen een nieuwe vriend, een donkere man die een hele grote pik heeft, en dat heeft ze geweten ook. Voor de grap had ze tegen hem gezegd dat hij gerust een vriend mee mocht nemen, omdat ze verschrikkelijk geil was. Haar vriend had een plannetje bedacht om haar goed te pakken te nemen en kwam niet met één vriend, maar twee vrienden opdraven. Die wisten dat ze onderdeel van een grap waren en als Graham, de vriend van Sophie, een teken zou geven, dan wisten ze dat de grap gelukt was en zouden ze weer naar huis gaan.

Het liep anders dan verwacht, want Graham was reuze benieuwd naar het gezicht dat Sophie zou opzetten als ze de drie donkere mannen voor de deur zou zien staan. Waarschijnlijk zou ze de deur niet eens opendoen, maar da viel vies tegen. Met een stralende glimlach op haar gezicht liet ze de mannen binnen en nam ze mee naar de huiskamer. Daar zette ze de mannen op de bank en ze ging vervolgens in de keuken een pot koffie zetten. Graham zei zachtjes tegen zijn vrienden dat ze af moesten wachten hoe het zou gaan lopen, want hij kende Sophie nog niet zo lang en hij wist niet hoe ze zou reageren als hij over seks zou gaan beginnen.

Dan kende hij Sophie inderdaad niet, want die stond met een soppend kutje in de keuken koffie in te schenken. Niet één maar drie mannen om seks mee te hebben, dat maakte haar hele dag goed. Nadat ze tien minuten geklets hadden en ze de koffiekopjes in de vaatwasser had gedaan, ging ze tussen de donkere mannen zitten en vroeg onschuldig of ze misschien ergens anders zin in hadden. De vriend van Graham die naast haar zat, begreep de hint maar al te goed en hij begon haar tieten door haar topje heen te kneden. Graham vroeg zich echt af of hij niet moest stoppen met zijn grap. Toch wilde hij kijken hoe het verder zou aflopen want hij vond het een vreselijk geil idee om haar met een pik in haar mond en eentje in haar kutje te zien.

Sophie laat zich gewillig uitkleden

Sophie liet zich ondertussen gewillig uitkleden en zich overal betasten. Haar kutje werd nog natter dan die al was en al snel zat ze op haar knieën met de eerste grote pik in haar mond. Met haar hand was ze een andere pik aan het aftrekken en het duurde niet lang of ze werd op haar handen en knieën op de stoel gezet. Op deze manier kon ze van achteren geneukt worden, terwijl ze vanaf de andere kant een pik aan het pijpen was. Het bleek uiteindelijk toch handiger te zijn om haar op haar rug op de bank te leggen, zodat ze de pikken van twee mannen kon aftrekken terwijl ze door een derde man geneukt werd. Ze had al een paar stevige orgasmes gekregen en ze ging helemaal los. Stiekem wilde ze wel een pik in haar kontje en kutje voelen, maar ze was bang dat de donkere pikken veel te groot waren en het pijn zou gaan doen.

Ze wordt tegelijkertijd in haar kontje en kutje geneukt

Ze zou er al snel achter komen dat dit niet het geval was, want de drie vrienden hadden hetzelfde idee als haar en besloten dat ze het zouden gaan proberen. Graham was degene die haar in haar lekkere kontje zou gaan neuken en duwde zijn grote pik voorzichtig tegen haar kontgaatje aan. Sophie wist wat er ging gebeuren en ze probeerde zich zoveel mogelijk te ontspannen. Het deed eerst heel even pijn toen de pik van Graham tot zijn ballen er inzat, maar al snel was ze aan het gevoel gewend en kwam ze bijna voortdurend klaar. Ze voelde de twee pikken tegen elkaar aanwrijven tijdens het neuken, wat haar nog geiler maakte. Ze besloot niet al teveel te bewegen en het ritme aan de mannen over te laten. Die hadden elkaar snel gevonden en ze neukte de lekkere Sophie totdat ze bijna klaarkwamen.

De drie donkere mannen komen over haar gezicht heen klaar

Graham zei tegen Sophie dat ze op haar knieën tussen ze in moest gaan zitten, iets dat ze maar al te graag deed. Ze keek omhoog en zag dat de drie donkere mannen zich boven haar aan het aftrekken waren. Aangezien ze alle drie op het punt van klaarkomen stonden, duurde het niet lang of ze voelde de eerste klodders zaad die op haar gezicht gespoten werden. Ondanks dat ze al een paar multipele orgasmes had gehad, bleek er nog genoeg energie in haar lichaam te zijn om weer klaar te komen en dat alleen door het warme sperma dat op haar gezicht en in haar mond gespoten werd.

De drie mannen lieten zich op de bank vallen om even bij te komen en Sophie verdween snel naar de badkamer om zich schoon te spoelen. Na een minuut of acht stond ze weer in de huiskamer en ze zag dat haar aanwezigheid ervoor zorgde dat de pikken van de mannen snel stijf werden. Niet zo vreemd, want ze had snel panty’s, jarretels en geile knielaarzen aangedaan. Ze ging met haar benen wijd op het tapijt liggen en zei met een geile stem:

De hoogste tijd voor de tweede ronde, heren

Twee mannen meer dan Sophie Dee verwacht had

De nieuwe vriend van Sophie Dee had voor de grap twee van zijn vrienden meegenomen. De gelle Engelse vrouw had daar geen enkel probleem mee.