Emma Mae en Brett Rossi vinden elkaar fysiek woest aantrekkelijk


4.67/5 (3)

Emma Mae en Brett Rossi wonen al een tijdje bij elkaar in hetzelfde appartementengebouw. Ze zeggen elkaar gedag, maken af en toe een praatje en eens in de zoveel tijd drinken ze gezellig een wijntje bij elkaar. Het zijn niet gelijk de beste vriendinnen, maar ze kunnen erg goed met elkaar opschieten. Op een vrijdag avond stapt Brett nogal aangeslagen de lift in, op hetzelfde moment stapt Emma Mae ook de lift in en die ziet gelijk dat er iets met Brett aan de hand is. Bij laatstgenoemde staat het huilen nader dan het lachen.

Brett neemt het aanbod van Emma om even bij te praten gretig aan en nog geen vier minuten later zitten ze op de bank met allebei een wijntje in hun handen. Met horten en stoten komt het verhaal bij Brett eruit. Ze zou voor de derde keer op date gaan met een man die ze via Tinder ontmoet had, eentje die ze zowaar leuk vond. De afspraak was dat ze naar de bioscoop zouden gaan en dat ze elkaar daar zouden ontmoeten. Dat laatste ging niet door, want na een half uur wachten kreeg ze een WhatsAppje dat hij de afspraak af moest zeggen en dat ze een paar leuke dates hadden gehad, maar dat het beter was als ze elkaar niet meer zouden zien.

Hij gaf er gewoon ook geen uitleg bij“, zei Brett een beetje snikkend. “De lul heeft me daar gewoon laten zitten terwijl hij waarschijnlijk met een andere vrouw aan de gang is gegaan. Ik hoef even niet meer te daten, want alle mannen die ik tot nu toe tegen ben gekomen zijn onbetrouwbare varkens.

Emma Mae knikte beamend, want ze had wel door dat ze niet over haar eigen zwarte boekje moest beginnen en de mannen die daarin stonden. Ze hoefde er maar eentje te bellen en die stond binnen een kwartier tot een half uur op de stoep om geile seks te hebben. Emma was niet het type dat gezellig op dates ging of naar de bioscoop met een Tinder verovering. Ze vond haar leven als vrijgezel wel prettig en met de seks zat het ook helemaal goed. Zonder verplichtingen.

Emma Mae is een lekkere blonde tatoeage babe

Mature Fuck


babes-banner-450

Emma was er achtergekomen dat ze af en toe vrouwen ook woest aantrekkelijk vond. Ze had een paar keer seks gehad met de beste vriendin van haar moeder, een mature vrouw, die haar alles had geleerd over vrouwenseks. Als ze even geen zin had in mannen, dan ging ze naar het plaatselijke café waar veel lesbiennes kwamen en liet ze zich versieren door een knappe vrouw. Ze was overigens duidelijk tegen de vrouwen, het ging gewoon om de seks en ze had geen enkele zin in een relatie.

Brett was ondertussen haar hart aan het uitstorten en na een vierde wijntje veranderde het gesprek van richting en kregen de twee mooie vrouwen het over seks. Emma Mae vertelde over haar lovers en dat ze af en toe met een vrouw naar bed ging als ze even geen zin had in een grote pik. Brett hing aan haar lippen, want ze wilde alles weten over lesbische seks en ze gaf toe dat ze wel eens gefantaseerd had om het met een vrouw te doen. Dat was het moment dat Emma van de bank opstond en de hand van Brett vastpakte en haar van de bank trok. Ze keken elkaar even aan om vervolgens langdurig met elkaar te gaan tongen. Brett was in het begin even onwennig en zenuwachtig, maar ze werd er aardig opgewonden van.

Na het tongzoenen wordt er gebeft

Nadat de twee vrouwen langdurig met elkaar gezoend hadden kleden ze elkaar uit en liepen richting de trap om naar de slaapkamer te gaan. Ze kwamen echter niet verder dan de eerste paar treden, omdat ze uit pure opwinding aan elkaars lichaam wilden zitten. Emma pakte voorzichtig de borsten van Brett vast, die op haar beurt haar handen naar het onderbroekje van Emma liet gaan. Nadat ze elkaar nog een keer stevig gezoend hadden trok Emma haar vriendin mee omhoog, richting de slaapkamer. Daar ging ze met haar benen wijd op bed liggen en zei tegen Brett dat ze moest doen wat ze bij zichzelf ook lekker zou vinden.

Brett wist instinctief wat er van haar verwacht werd en ze begon het natte kutje van Emma uitgebreid te beffen. Ze ontdekte dat Emma erg luidruchtig werd als ze ook een paar vingers in haar kutje stak en ze wast best tevreden met zichzelf. Dit was de eerste keer dat ze het met een vrouw deed en die bleek het uitermate lekker te vinden. Brett had het advies van haar vriendin opgevolgd en gedaan wat zij ook lekker zou vinden. Dat bleek net even teveel voor Emma te zijn, die in een keihard orgasme was terechtgekomen. Ze bewoog heftig met haar onderlichaam, want Brett stopte niet met het likken, maar ging zachtjes verder tot Emma het echt niet meer kon hebben.

En jij wilde zeggen dat je het nog nooit met een vrouw gedaan hebt“, zei Emma hijgend, “ik ben nog nooit zo goed gebeft. Nu ga jij met je benen wijd op bed liggen en ik hoop dat ik het net zo goed doe als jij. Je bent een godvergeten natuurtalent.

Brett deed gelijk wat Emma zei, want ze was ongelooflijk opgewonden geraakt van het beffen en ze wilde niets liever dan klaarkomen. Emma ging uitgebreid aan de gang, want op een gegeven moment zat Brett op haar handen en knieën op het bed en werd ze van achteren gelikt. Daarna zat ze op het gezicht van de blonde schoonheid, die stevig doorging met het likken van haar clitoris. Het was dus niet zo vreemd dat Brett al na een minuut of vijf knikkende knieën kreeg en een heftig orgasme haar lichaam overnam. Ze vroeg zich op dat moment daadwerkelijk af waarom ze eigenlijk ooit nog een man nodig had. Het orgasme was zo lekker, dat ze zelfs haar best moest doen om niet even helemaal weg te zakken.

Brett Rossi is een heerlijke erotische vrouwNiet alleen seks, ook samenwonen

Oh jeezus“, zei ze terwijl Emma naast haar kwam liggen, “als ik dit eerder had geweten, dan waren we nu al bij elkaar ingetrokken.

Dat is nou een goed plan“, zei Emma met een glimlach, “scheelt in de kosten en we kunnen heel veel seks hebben. Als je maar wel weet dat ik af en toe ook de behoefte heb aan een grote pik. Als je dat geen probleem vindt, help ik je morgen met verhuizen.

Waarom zou dat een probleem zijn?“, vroeg Brett toen ze Emma diep in haar ogen keek, “die man van wie die grote pik is, krijgt de nacht van zijn leven. Dan heeft hij gewoon twee lekkere wijven die hij moet neuken.

Ze barsten allebei in lachen uit en zowel Emma als Brett zagen het helemaal voor zich.

Maar serieus“, zei Brett, “zal ik morgen mijn spullen gaan verhuizen?

Geen probleem“, zei Emma die zowaar wat vlinders in haar buik voelde, “maar nu eerst standje 69, want ik raak steeds meer opgewonden bij het idee dat we elke dag seks met elkaar kunnen hebben.

De buurman kan zijn geluk niet op

De twee vrouwen likten elkaar naar een hemels orgasme en begonnen daarna uitgebreid met elkaar te zoenen. Brett vond het heerlijk om haar eigen kutje te proeven, net als Emma die haar heftig aan het tongen was. Ze vielen in elkaars armen in een diepe slaap en de volgende ochtend begonnen ze al vroeg met de verhuizing. Aan het einde van de dag stond alles op z’n plek, mede dankzij de hulp van een attente buurman, die nog even een biertje was komen drinken. De twee vrouwen keken elkaar veelbetekenend aan en voordat de jongeman doorhad wat er gebeurde, lag hij op z’n rug op bed en waren twee knappe babes hem aan het pijpen.

Twee knappe babes vinden elkaar woest aantrekkelijk

Brett Rossie en Emma Mae vinden elkaar woest aantrekkelijk. Het duurt dan ook niet lang voordat de twee lesbische seks hebben.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.504


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Alice Lighthouse in sexy roze lingerie
Naakte Vrouwen, van een hand in een onderbroekje tot latex panty’s

Alice Lighthouse heeft sexy roze lingerie aan en Victoria Winters draagt latex panty's. Dit en meer mooie vrouwen in sexy...

Sluiten