Martin had altijd al een zwak gehard voor mevrouw Scott, zijn vroegere lerares Engels. Als hij ’s avonds in zijn bed lag, nadat hij die dag les van haar had gehad, trok hij zich af met het beeld dat ze op haar knieën voor hem zat en hem ging pijpen. Als hij dan klaarkwam, sloot mevrouw Scott haar lippen om zijn lul en slikte alles door. Aangezien hij een puber was, stond zijn pik al weer snel stijf nadat hij was klaargekomen en begon het verhaal weer opnieuw, alleen pijpte mevrouw Scott hem niet, maar liet ze zich van achteren door hem neuken. Na tien minuten kwam hij weer keihard klaar en ging vervolgens heerlijk slapen, met het beeld van zijn kreunende lerares nog steeds in zijn hoofd.

Hij was nu begin twintig en was financieel binnen. Zijn startup had twee miljoen euro opgebracht en door handig te investeren hoefde hij op z’n 23ste al niet meer te werken. In het begin was dat heerlijk, maar al snel begon het hem te vervelen. Al zijn vrienden gingen doordeweeks naar hun werk toe, op hetzelfde moment dat hij de kroeg kwam uitstappen of op weg naar huis was van één van de vele one-night-stands die hij had. Meestal ging hij met de vrouwen naar huis, omdat hij niet echt met zijn rijkdom te koop wilde lopen. Hij had een prachtig penthouse gekocht op de top van één van de duurdere appartementsgebouwen die zijn stad rijk was. Hij wist dat als hij de dames daar mee naar toe zou nemen, ze niet snel meer weg wilden gaan. Op die manier liep hij ook niet het risico dat een golddigger het op z’n fortuin gemunt had.

Investeren in zijn oude lerares

Martin leidde geen overdreven duur leven, het penthouse was eigenlijk de enige grote luxe die hij zich veroorloofd had. Hij had ook een nieuwe auto gekocht, een wolf in schaapskleren. Aan de buitenkant zag je niet af dat het één van de duurste en snelste modellen was van een goede middenklasser. Hij besloot uiteindelijk om het stappen te gaan inperken en zich weer op een nieuw project te richten. Hij kon fantastisch programmeren binnen niet al te lange tijd had hij zijn nieuwe creatie in de lucht. Een plek op het internet waar kleine investeerders in contact werden gebracht met startups, die een kapitaalinjectie goed konden gebruiken. Hij had zich er zelf ook op ingeschreven om de boel in gang te zetten en had al in een aantal kleine bedrijven geïnvesteerd. Dat zorgde voor genoeg mond-op-mond reclame en al snel draaide zijn website op volle toeren.

De startups konden een presentatie geven en hun financiële status werd door onafhankelijke accountants gecontroleerd. Op deze manier wist hij het kaf van de koren te scheiden en van elke deal die er gesloten werd, streek hij een paar procent op. Het was geen vetpot, maar hij deed het als hobby en het kostte hem in ieder geval geen geld. Op een zaterdagavond had hij een aantal bugs opgelost en keek hij gelijk wie zich er nieuw hadden ingeschreven. Hij zag dat twee daarvan potentiële kanshebbers waren om geld aan te verdienen, die zette hij in zijn watchlist en hij liep de rest van de aanmeldingen door. Er zat verder niet iets tussen waar hij wat mee kon, maar eentje trok toch zijn belangstelling. Het ging om een eenmanszaak, geleid door ene mevrouw Scott. Dat deed hem direct denken aan zijn vroegere lerares Engels. Hij wist zeker dat zij het was toen hij zag dat het bedrijf bezig was om een tool te ontwikkelen waarmee het vertalen van software in, in eerste instantie, het Engels een fluitje van een cent was.

Hij zocht op een aantal social media sites en al snel had hij mevrouw Scott gevonden, die er nog net zo geil uitzag als vroeger. Zijn vermoeden werd bevestigd toen hij op haar Linkedin-profiel zag staan dat ze de CEO was van het bedrijf waarmee ze zich op zijn site had ingeschreven. Hij besloot direct actie te ondernemen en stuurde een bericht naar haar waarin hij zijn interesse toonde om een flinke som geld in haar bedrijf te investeren. Of ze misschien een afspraak konden maken, zodat ze haar plannen verder uit de doeken kon doen. Om te laten zien dat het serieus was, had hij 50.000 euro naar een zakelijke rekening overgemaakt en die gekoppeld aan haar bedrijf. Dat was op zijn site de manier om aan te geven dat er sprake zou zijn van een investering als de presentatie en het onderzoek van de boeken positief uitviel.

Na het werk is het tijd voor plezier

Ondanks dat het zaterdagavond was had hij na nog geen uur al een antwoord op zijn bericht. Mevrouw Scott wilde dolgraag haar plannen komen toelichten en het liefst zo snel mogelijk. Of hij het niet erg vond om haar al de volgende dag te ontvangen. Hij stuurde terug dat het geen enkel probleem was en hij gaf haar zijn kantooradres op. Dat was een appartement onder zijn penthouse, die hij had om laten bouwen tot kantoor. Hij vond het wel prettig dat hij alleen maar met de trap naar beneden hoefde en gelijk aan het werk kon gaan. Hij zat die zondagochtend al vroeg achter zijn bureau en keek op één van zijn drie beeldschermen of ze een berichtje gestuurd had dat ze niet kon komen of iets dergelijks. Dat bleek niet het geval te zijn en hij verheugde zich op hun ontmoeting. Hij had zich stiekem afgevraagd hoe ze eruit zou zien en dat bleek 200% mee te vallen.

Ze droeg nog steeds strakke mantelpakjes, lange laarzen en een diep decolleté. Ze was tegenover hem gaan zitten en ze had niet gelijk door dat ze met een oud-leerling aan het onderhandelen was. Dat vond Martin wel grappig en hij legde haar het vuur aan de schenen, want hij mocht dan zo geil als een pak boter zijn, als het om zaken ging dan liet wist hij zijn emoties zeer goed in toom te houden. Wat mevrouw Scott hem had laten zien beviel hem wel en hij gaf aan dat als de boekhouding klopte, hij om te beginnen 50.000 euro in haar bedrijf zou investeren. Daarmee zou hij 25% van de aandelen bezitten en op een later tijdstip zou hij 100.000 euro investeren en in totaal 50% van de aandelen krijgen. Zijn oude lerares had hem uitgelegd dat ze met het geld programmeurs kon gaan aannemen en zij zou zich op de marketing storten.

Nadat ze in totaal vier uur bezig waren geweest met plannen maken om te kijken hoe het geld het beste gebruikt kon gaan worden, besloot Martin dat het de hoogste tijd werd om te kijken of ze een beetje uit de zakelijke sfeer konden komen. Hij vroeg of ze misschien zin had in een glaasje champagne om de samenwerking te vieren. Dat leek haar een heel goed plan en ze ging met een opgeluchte blik achterover zitten. Dit was eenvoudiger gegaan dan ze gedacht had. Ze wist dat het idee dat ze had goed was, maar ze had geld en expertise nodig om er iets van te maken. De jongeman zorgde voor allebei en ze had er een goed gevoel over. Martin was ondertussen naar boven gelopen en had een goede fles champagne gepakt. Mevrouw Scott was op de bank gaan zitten en Martin gaf haar één van de glazen en ging naast haar zitten:

Op een vruchtbare samenwerking“, zei hij terwijl ze proosten.

Mevrouw Scott was een stuk relaxter en eindelijk durfde ze te vragen wat haar al de hele tijd de parten speelde:

Ik heb het gevoel dat ik je ergens van ken, maar ik zou bij God niet meer weten van wat. Erg he!“, zei ze terwijl ze haar mooie glimlach liet zien.

Dat kan kloppen“, zei Martin, “ik heb een jaar of wat geleden Engelse les van u gehad, alleen was ik niet zo’n opvallende jongen. Ik zat rustig achterin de klas en probeerde wat op te steken.

Mevrouw Scott keek hem nog eens goed aan en zei toen: “nu zie ik het. Jij bent die Martin. Vergeef me alsjeblieft dat ik het niet gelijk zag, maar ik heb zoveel leerlingen gehad, dat ik van sommige de juiste naam bij het juiste gezicht niet meer weet.

Ze namen nog een glas Champagne en er ontstond een ontspannen gesprek. Nadat ze de fles helemaal leeggedronken hadden besloot Martin het erop te wagen.

Ik was vroeger zwaar verliefd op u“, zie Martin met een innemende lach op zijn gezicht. “Ik vond het vreselijk dat u stopte met lesgeven en we opgezadeld werden met dat oude lijk van een de Vries.

Zijn oude lerares begon te lachen, want ze wist precies over wie hij het had. Ze kreeg een ondeugende twinkeling in haar ogen en zei dat ze niet gemerkt had dat hij verliefd op haar was, maar ze wilde wel graag weten waarom. Daar kreeg Martin een rood hoofd van, want hij had niet goed nagedacht over hoe het gesprek zich verder zou gaan ontwikkelen.

Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal