Rijke studente komt alleen klaar op hele grote piemels


Mature Fuck
4.56/5 (18)

Charlotte heeft het goed voor elkaar vindt ze zelf. Ze is 22 jaar, studeert rechten en heeft net een leuk huisje op de kunnen tikken van de erfenis van haar grootouders. Die waren nogal rijk en hadden een trustfonds voor haar opgezet, zodat ze zich voor de rest van haar leven in ieder geval niet over geld druk hoeft te maken.

Zee wist dat ze het stukken beter had dan haar medestudenten die zich in allerlei bochten moesten wringen om een beetje rond te kunnen komen en ook nog aan de sociale activiteiten mee te kunnen doen en dan werd daar vooral het drinken in de studentenkroegen mee bedoeld.

Charlotte hoefde er geen extra baantje bij te hebben, maar kon zich helemaal concentreren op haar studie en dat was af te zien aan haar resultaten. Ze had zelfs tijd om vooruit te werken zodat ze van een extra lange zomervakantie kon gaan genieten zonder zich druk te hoeven maken over haar cijfers.

Als je haar in een kort rokje en strak truitje voorbij ziet lopen, dan draai je als warmbloedige man je hoofd wel een om zodat je alles beter kan bekijken. Charlotte is namelijk een lekker ding, met een paar hele mooie billen en een mooie cup D. Dus ja, ze weet het rokje en strakke truitje aardig te vullen.

Hele grote piemels

Over aandacht heeft Charlotte nooit te klagen gehad, maar daar deed ze nooit zoveel mee. Ze had de hele middelbare school hetzelfde vriendje gehad die na het eindexamen verhuisde naar de andere kant van het land, waardoor de relatie uiteindelijk verwaterde. Daarna had ze nog wel wat vriendjes gehad, maar dat was voornamelijk voor de sex. Ze was namelijk doodsbang dat de mannen vooral geïnteresseerd waren in haar geld, en dat was niet het enige. Charlotte kon alleen maar klaarkomen als ze een lul van minimaal 21 centimeter in haar kutje had zitten.

Haar voormalige vriendje had geen probleem op dat gebied, 23 centimeter en groeiende, dus daar had ze waarschijnlijk de verslaving aan overgehouden. Nadat haar schoolrelatie was uitgegaan, was ze nog drie keer met een andere jongen naar bed gegaan, maar dat was alle drie de keren op een teleurstelling uitgelopen.

Eén van de jongens had een piemel van 17 centimeter en was daar nogal trots op. Charlotte had het spelletje maar meegespeeld en beaamd dat ze “nog nooit” zo’n grote lul had gezien en had er een giecheltje achteraan gegooid waar een bakvis trots op zou zijn.

Masturberen met een mega-dildo

Ze had zich erbij neergelegd en bij haar favoriete online seksshop een mega-dildo gekocht waar ze zichzelf bijna elke avond mee naar een hoogtepunt neukte. Als er iets is dat ze mistte was het de seks, en ze was zelfs van plan geweest om naar het gehucht te reizen waar haar ex-vriendje tegenwoordig woonde, maar ze had op zijn Facebook gezien dat hij tegenwoordig een leuk vriendinnetje had die met een grote glimlach naast hem stond op de profielfoto.

Dank je de Koekoek dacht Charlotte bij zichzelf, als ik net geneukt was door zijn grote leuter zou ik ook een grote glimlach op mijn gezicht hebben. Ze werd opgewonden van de gedachte en voelde dat ze een nat kutje kreeg. Ondanks dat het een gewonde dinsdagochtend was en ze eigenlijk naar college moest, besloot ze om vandaag een dag vrij te nemen.

Nadat ze het besluit had genomen ging ze direct naar haar slaapkamer en haalde de enorme dildo tevoorschijn en duwde die stukje bij beetje in haar strakke kutje. Ze mocht dan wel haar hele jeugd en enorme pik erin gehad hebben, haar kutje zat nog steeds als een handschoen vast om de dildo waarmee ze steeds harder begon te stoten.

webcamsex met mooie vrouwen

Ze haalde de laatste neukpartij die ze met haar ex-vriendje had gehad voor de geest, en voelde bijna zijn 23 centimeter die hij zonder pardon in haar kutje stopte. Hij wist ook precies hoe hij haar aan moest pakken tijdens het neuken en noemde haar van alles en nog wat, waarvan “geile neukslet” en “hoertje van me”, de meest lieflijke waren.

Charlotte kromde haar rug bij de gedachten aan haar ex-vriendje en de pik die hij uit haar kutje zou halen, net voordat hij klaar zou komen, en op haar gezicht zou richten. Ze rilde van genot aan de gedachten van die warme klodders sperma die ze zoveel mogelijk in haar mond probeerde op te vangen, maar waarvan een groot gedeelte via haar kin op haar grote tieten terecht zou komen. Onwillekeurig begon ze over haar tieten te wrijven met één hand, terwijl ze met haar andere hand de dildo steeds harder in haar kutje duwde.

Ze kwam gillend klaar en dacht naderhand dat het een geluk was dat ze een vrijstaand huisje had, want anders had er allang politie voor de deur gestaan om te kijken of er per ongeluk niet iemand werd mishandeld.

De huishoudster

Charlotte liep naar de badkamer om de dildo schoon te maken en op de weg terug hoorde ze wat in de keuken. Vlug legde ze het apparaat in het bovenste laatje van haar nachtkastje, waar het ding net aan inpaste en liep naar beneden om te kijken waar het geluid vandaan kwam. Ze was niet bang ingesteld en ze ging er een beetje vanuit dat de kat op het aanrecht was gesprongen op zoek naar iets eetbaars.

Ze liep alleen gekleed in haar onderbroekje van de trap af, de gordijnen in de keuken waren dicht dus niemand die haar zou kunnen zien, en schrok toch een beetje toen ze in het gezicht van Marja keek, haar huishoudster.

Die keek haar geamuseerd aan en riep quasi streng: “aan het spijbelen jongedame?

Dat was een formidabele ijsbreker want ze barsten allebei in lachen uit. Charlotte was helemaal vergeten dat dinsdag was, een van de dagen waarop Marja de boel kwam schoonmaken en strijken. Dat was één van de luxe dingen die ze zichzelf veroorloofde van het geld uit haar trustfonds. Ze had een schoonmaakster in dienst genomen zodat al haar kleren netjes gestreken in de kast lagen en ze zich niet druk hoefde te maken over het stofzuigen.

Ik ga even wat aantrekken Marja. Zullen we zo een kopje koffie doen?”, zei ze met rode blosjes op haar wangen en rende de trap weer op voordat ze het antwoord van haar huishoudster had gehoord.

Marja ging met een glimlach verder waar ze mee bezig was in de keuken en vond dat ze het getroffen had met haar baantje. Ze kreeg altijd extra geld als ze één keer per maand de envelop kwam ophalen en met kerst, haar verjaardag en andere speciale dagen dacht Charlotte altijd aan haar en had ze een cadeau voor haar gekocht of kreeg ze een envelop met een aanzienlijke bijdrage.

Haar man had ooit voor de opa van Charlotte gewerkt en daarna voor de vader, en zo was ze eigenlijk in het baantje van huishoudster gerold. Haar man, die 12 jaar ouder was, was bijna aan zijn vervroegde pensioen toe en alle extra’s werden gedaan van het geld dat Marja, nu 47 jaar, verdiende met haar werk als huishoudster.

Pagina twee van dit seksverhaal —>

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 11.339


Author: xPlezier

Share This Post On

1 Comment

  1. I wonder what it was like the first time that good Christian girl gave-up her sweet pussy to the nonChristian man she was seeing…

    Post a Reply

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lexa heeft een lekker kontje

De mooie Lexa heeft een lekker kontje waar je een echt vakantiegevoel van krijgt. Als ze naast je op het...

Sluiten