Sexy en mooie lingerie bij xPlezier


?wi=339495&ws=seme

Ze redden het ook zonder hun dates

banner-lesarchives-com

Babes: Rachel, Ashley

sex contact sexdate parade 320

Hun dates gaan liever darten

Rachel keek op haar telefoon nadat die met een pingel had aangegeven dat er een nieuw WhatsApp-bericht klaarstond. Ze keek met ongeloof naar het bericht en je zag nog net geen stoom uit haar oren komen.

“Dit geloof je niet, die eikels hebben afgezegd. Ze wilden liever gaan darten met hun vrienden of we het niet een weekje kunnen verzetten.”

“He wat”, zei Ashley, die voor de spiegel zat en bezig was om de puntjes op de I te zetten met haar make-up, “onze dates hebben afgezegd omdat ze liever willen darten.”

“Ja, dat herhalen gaat goed bij je”, zei Rachel, die druk aan het typen was op haar telefoon.

“Wat denk je hiervan”, zei ze tegen haar beste vriendin, “steek die dartpijlen diep je in reet en laat je vervolgens goed nemen door die vrienden van jullie. Neem aub geen contact meer op, we zijn klaar met elkaar.”

“Helemaal goed, maar ergens had er nog wel eikels, kutlappen, boeren of gedragsgestoorde zaadvlekken tussen gemogen.”

“Nee”, zei Rachel, we houden het stijlvol en netjes, “ik zet er alleen gedragsgestoorde zaadvlekken bij, want die is te mooi om niet te gebruiken.”

Meidenavond en witte wijn

“Lekker”, zei Ashley, “een half uur voordat we uitgaan de date afzeggen. Blijkbaar hebben ze geen zin in seks vanavond of hebben ze ondertussen twee andere vrouwen geregeld, want je laat ons echt niet staan omdat je zo nodig wil darten. Dan zitten er een paar schakelingen niet goed in je hoofd. Ik wil niet arrogant zijn, maar we zien er geil lekker uit.”

“Klopt”, zei Rachel die naar de koelkast liep en er een fles witte wijn uitpakte. “Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb geen zin meer om vanavond uit te gaan, dus het wordt een meidenavond als je het niet erg vindt.”

“Nee hoor”, zei Ashley, die op de bank plofte en haar wijnglas tot het randje toe vulde, “hebben we de hele avond en nacht om over mannen te zeiken en waarom we te goed voor zijn. Stelletje mafklappers.”

De twee beste vriendinnen hadden allebei strakke rokjes aan, hoge hakken en ze zagen er inderdaad geil uit. Niet echt twee vrouwen die je mee uit vraagt en ze vervolgens laat zitten.
“Ik trek alleen alles uit als je het niet erg vindt, want het zit niet echt gemakkelijk en ik wil met m’n voeten op tafel liggen.”

“Goed plan”, zei Rachel, die gelijk opstond en al haar kleren uittrok, behalve haar sexy lingerie die ze speciaal voor deze avond gekocht had. Ze hadden er allebei op gerekend dat ze seks zouden gaan hebben met hun dates, twee vrienden van elkaar. Het was de perfecte opzet, twee beste vriendinnen en twee beste vriendinnen, dus konden ze er een dubbeldate van maken.

In lingerie op de bank en over seks praten

Ashley had ondertussen ook haar kleren uitgetrokken en zag er net zo lekker uit als haar vriendin. Zij had zwarte lingerie aan en Rachel een prachtig wit lingeriesetje. De dames vulden allebei hun glas wijn en het werd een uurtje lekker zeiken en zeuren over mannen en ze kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat ze beter een relatie met elkaar konden gaan beginnen.

Ze gierden het uit van het lachen bij het idee dat ze een stelletje zouden zijn en Rachel liep met een grote glimlach naar de keuken om nog een fles witte wijn te pakken. Ze waren allebei een beetje aangeschoten geraakt en ze kwamen uiteindelijk op hun favoriete onderwerp uit, seks. Ashley vertelde van haar vorige date, dat die haar had gebeft, tenminste, hij vond dat hij aan het beffen was. Het leek meer op een hond die met grote halen snel thuis wilde zijn. Nadat hij twee minuten bezig was, vond hij dat het wel genoeg was en wilde vervolgens uitgebreid gepijpt worden.

“Ik heb twee minuten aan zijn pik gelikt of het ijsje was en ben toen met mijn benen wijd gaan liggen. Hij zat me boos aan te kijken, maar ik zette mijn liefste glimlach op en toen begreep hij de boodschap. Vervolgens ging hij me neuken en na vijf minuten, ik was nog niet eens in de buurt van iets dat op genot leek, kwam hij al klaar en wilde vervolgens horen dat hij toch wel het godsgeschenk voor de vrouw was en een fantastische minnaar.”

Ze barsten weer allebei in lachen uit en Ashley vertelde dat ze hem nog net niet met kop en kont het huis had uitgezet, hij mocht zich nog aankleden, maar dat was het wel zo’n beetje.

“Ik was schijnbaar een frigide bitch die lesbisch was en alleen maar klaar kon komen met een dildo in mijn kut. Dat laatste vond ik eigenlijk wel een goed idee en toen hij in zijn Uber was gestapt ben ik weer terug naar bed gegaan en heb mezelf een heerlijk orgasme bezorgd.”

Waarom geen seks met elkaar?

“Ja, dat beffen herken ik wel een beetje, volgens mij weet een andere vrouw het beste hoe ze een kutje moet beffen. Ik ben nog maar weinig mannen tegengekomen die mij een orgasme gegeven hebben”, zei Rachel, die een beetje teleurgestelde blik in haar ogen had.

“Nu moet je niet gaan lachen of me raar aankijken. Ik was nogal geil en opgewonden aan de avond begonnen met het idee in mijn achterhoofd dat we goed geneukt zouden worden. Dat praten over seks heeft ervoor gezorgd dat die opwinding weer een beetje terug is, zeker als ik aan een goede befpartij denk.”

Ze wachtte heel even, want wat ze daarna ging zeggen was best lastig voor haar en ze wist niet zeker hoe haar beste vriendin zou gaan reageren. Uiteindelijk gooide ze het er maar gewoon uit:

“Zullen we elkaar anders gewoon beffen of vingeren als je beffen te ver vindt gaan. Ik kan wel een goed orgasme gebruiken en jij ook volgens mij.”

Rachel keek haar verbluft aan en zei na een korte stilte: “je bedoelt dat je seks met me wil hebben.”

“Je bent toch slimmer dan je er uitziet, doos. Natuurlijk bedoel ik dat ik seks met je wil hebben. Dat stukje van elkaar beffen of vingeren is je niet helemaal ontgaan.”

Ze schoten weer in de lach om de opmerking van Ashley, maar daarna keken ze elkaar een beetje onwennig aan en het was uiteindelijk Rachel die actie ondernam. Ze liep naar de bank en trok Ashley omhoog en zoende haar vervolgens vol op haar mond. Die deed van verrassing automatisch haar mond open en het volgende moment waren ze met elkaar aan het tongzoenen. Eerst een beetje onwennig, maar al snel spatte de passie en erotiek er vanaf.

Zoenen met passie

“Jeezus, jij kan zoenen”, zei Ashley, die stond te trillen op haar benen, “als dit het voorspel is, dan wil ik heel snel meer.”

“Als ik seks met iemand ga hebben, dan moet ik wel met hem of blijkbaar haar, gezoend hebben. Mee naar de slaapkamer, want m’n kutje begint te druipen en ik heb net de vloer gedweild vandaag.”

Ze pakte de hand van Ashley vast en trok haar mee naar de slaapkamer. Daar gingen ze naast elkaar op bed liggen en keken allebei naar het plafond.

“En nu?”, vroeg Ashley een beetje timide. Ze had nog nooit seks met een vrouw gehad, wel genoeg seksvideo’s gezien waarin vrouwen het met elkaar deden, maar het enige kutje waar ze haar vingers in had gehad, was haar eigen kutje geweest.

Gewoon doen wat je zelf ook lekker vindt

“En nu doen we gewoon wat we denken dat lekker is en wat de andere lekker vindt. We spreken gewoon af dat als je iets niet lekker vindt, je het gewoon zegt. Ik wil hier extra van gaan genieten, dus geen gedoe met het sparen van elkaars ego.”

De twee vrouwen draaiden zich naar elkaar toe en Ashley ging met haar handen een beetje onwennig over het lichaam van haar beste vriendin heen. Erover praten was één ding, echt lesbische seks gaan hebben was toch iets anders. Ze was echter aardig opgewonden geraakt van het idee dat ze gebeft zou gaan worden. Orale seks was voor haar heel belangrijk en dat ze nu de tong van haar beste vriendin op haar clitje zou voelen was een vreemd gevoel, maar wel een geil gevoel.

Rachel had ondertussen de bandjes van de body die Ashley aanhad naar beneden gedaan en was met haar handen zachtjes haar borsten aan het masseren. Ze besteedde extra aandacht aan de tepels, die ze tussen haar vingers nam en zachtjes aan draaide. Aan het gekreun te horen was ze goed bezig en vervolgens begon ze zelf te kreunen.

Ze vingert haar beste vriendin naar een orgasme

Ashley had het knoopje aan de onderkant van haar zwarte body losgemaakt en die omhoog getrokken. Ze had daarna de clitoris snel gevonden en daar was ze nu zachtjes over aan het wrijven. De mooie blonde vrouw deed precies wat ze zelf ook lekker zou vinden en dat viel duidelijk in de smaak bij Rachel, die haar onderlijf omhoog duwde. Ashley begon haar sneller te vingeren en Rachel lag te genieten.

Het was inderdaad anders om door een vrouw gevingerd te worden. Ashley wist wanneer ze sneller moest gaan of juist even stoppen. Ze hield haar beste vriendin op het randje van een orgasme en was ondertussen dichter tegen Rachel aan gaan liggen. Beter gezegd, ze lag half over haar heen en drukte één van haar borsten in de mond van haar vriendin, die gelijk aan haar tepel begon te zuigen. Er ging een golf van genot door het lijf van Ashley, die nogal gevoelige borsten heeft, en ze moest zich extra concentreren op het vingeren want de heerlijke prikkelingen waren een aardige afleiding.

Ze besloot om haar vriendin haar welverdiende orgasme niet langer uit te stellen en ging nog een paar keer snel over de clitoris van Rachel heen. Die had het gevoel dat er iets ontplofte in haar hoofd toen ze hard klaarkwam. Ashley bleef langzaam over haar clitoris gaan, totdat ze voelde dat het te gevoelig werd. Rachel lag te trillen op bed en ze dook in de armen van haar beste vriendin en samen knuffelden ze totdat haar orgasme langzaam in heftigheid afnam.

Standje 69

“Ongelooflijk, ik ben nog nooit zo goed gevingerd”, zei Rachel oprecht, “ik kan niet wachten totdat ik je kutje kan likken. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar ik wil je proeven en met mijn tong je clitoris verwennen.”

“Standje 69 dan maar”, zei Ashley, die zich omdraaide en met haar hoofd naar het kletsnatte kutje van haar vriendin ging. Rachel deed hetzelfde bij haar en ze schokte onwillekeurig toen ze de tong op haar clitje voelde. Dit was gewoon te lekker, zeker omdat Rachel gelijk in een goed tempo zat en cirkelende bewegingen met haar tong om haar clitoris maakte. Ashley besloot om hetzelfde te doen bij Rachel en al snel waren ze bezig om elkaar ongekend genot te bezorgen.

Ze deden allebei hun uiterste best om het zo lekker mogelijk voor elkaar te maken en ondertussen waren ze druk bezig om niet te snel klaar te komen. Dat ging Rachel ietsje beter af dan Ashley, want die was al een keer klaargekomen. Ashley daarentegen wist niet wat ze voelde en besloot om er niet tegen te vechten. Ze drukte haar kutje tegen de mond van haar beste vriendin aan en genoot intens van alle heerlijke gevoelens die door haar lijf gierden. Rachel ging ietsje sneller omdat ze voelde dat haar vriendin snel klaar wilde komen en nog geen halve minuut later gebeurde het.

Een keihard orgasme en op haar gezicht zitten

Nu was het de beurt aan Ashley, die gestopt was met beffen, om sterretjes te zien. Ze kreeg een daverend orgasme die met stip haar top drie binnenkwam, op de eerste plaats. Ze lag te trillen van genot en Rachel had zich snel omgedraaid om op haar beurt Ashley in haar armen te nemen. Mannen waren niet zo van het knuffelen na een orgasme, maar ze wist dat haar beste vriendin het net als zij, heerlijk vond. Hun monden vonden elkaar weer en het leek wel alsof ze uren aan het tongzoenen waren.

Ze lagen een beetje naast elkaar bij te komen en Ashley zei bijna verontschuldigend: “maar nu ben jij niet klaargekomen.”

“Dat weet ik en die heb ik zeker tegoed van je, dus uit met die lingerie, ik wil van je mooie naakte lijf genieten en dan ga ik op je gezicht zitten, dus dan weet je dat.”

“Jij mag er ook zijn”, zei Ashley, die verlekkerd naar de mooie borsten van haar vriendin keek. Ondanks dat ze altijd had gedacht dat ze niet lesbisch was, kon ze genieten van een mooie vrouw. Nu ook van een mooie naakte vrouw, dacht ze bij zichzelf.

Rachel deed precies wat ze had gezegd, toen ze elkaar uitgekleed hadden en elkaars lichaam met hun handen ontdekt hadden. Duwde ze Ashley op haar rug op het bed en ging op haar gezicht zitten. Ze drukte haar kletsnatte kutje op de mond van haar blonde vriendin en die begon haar gelijk enthousiast te beffen. Rachel ging zachtjes met haar onderlijf heen en weer en ze deed iets, waar ze altijd supergeil van werd, ze begon te praten:

“Ik ga zo m’n dildo uit het nachtkastje pakken en dat kutje van je goed neuken. Daarna mag je hetzelfde bij mij doen. Dan gaan we een dubbelzijdige dildo bestellen, zodat we van de week elkaar kunnen neuken. Ik laat je echt niet meer gaan, het is tijden geleden dat ik zulke goed seks heb gehad. Hoor je dat, sletje van me.”

Geil praten wind ze extra op

Ashley kon niet veel terugzeggen, want ze had het kutje van Rachel op haar mond en was druk bezig om haar een tweede orgasme te bezorgen. Ze werd echter aardig opgewonden van de plannetjes die Rachel in haar hoofd had en het “sletje van me”, wond haar op een vreemde manier op. Het was duidelijk dat Rachel het niet bij deze ene avond en nacht wilde houden en dat vond Ashley meer dan goed.

Rachel was haar beste vriendin en nu haar minnares geworden. Ze wilde kijken hoe het zou lopen als ze voorzichtig aan een relatie zouden beginnen. Dan wist ze zeker of de beginnende verliefdheidskriebels in haar buik geen eendagsvliegen bleken te zijn.

Ze was ondertussen met haar hand naar haar kutje gegaan en was zichzelf hard aan het masturberen, terwijl ze vol enthousiasme aan het kutje en de clitoris van haar mooie vriendin bleef likken. Ze wilde het zo timen dat ze tegelijkertijd klaar zouden komen. Dat bleek geen enkel probleem want Rachel bleef zachtjes geil praten over wat ze allemaal van plan was te gaan doen met haar beste vriendin en dat had een ernstig verhogen effect op hun libido.

Ze komen tegelijkertijd klaar

Net toen ze het kutgeil van Rachel over haar gezicht voelde lopen en ze wist dat haar vriendin ging klaarkomen, ging ze nog een paar keer snel over haar clitoris heen en het volgende moment kwamen de twee vrouwen hard klaar. Ashley bleef, ondanks dat ze haar kutje voelde branden en haar lijf voelde tintelen, zachtjes aan het kutje van Rachel likken totdat die zich van haar af liet rollen en naast haar lag te hijgen en kreunen van genot.

“Als ik dit eerder had geweten, dan hadden we op de middelbare school al bij elkaar in bed gelegen”, zei Rachel met een diepe zucht en Ashley was het volkomen met haar eens.

“Ja trut, waarom heb je niet gewoon eerder die vingers van je in mijn kutje gestopt. Dan hadden we een hoop geleuter over kunnen slaan wat betreft mannen.”

Verkering en champagne

Ashley leek even na te denken en zei toen: “al heb ik wel af en toe een pik in me nodig, als je het niet erg vindt.”

“Ik ook”, zei Rachel lachend, “alleen daarna kunnen ze snel richting de gat van de deur. Dan wil ik mijn vriendin naast me in bed hebben liggen. Ik zal het gelijk maar officieel vragen, we zien wel hoe het loopt enzo, maar wil je verkering met me.”

Ashley draaide zich naar haar vriendin toe en keek haar met een beetje verliefde blik aan en zei: “ja graag, en nu wil ik zoen en dan kan voor mijn part die fles Champagne open die je nog in de koelkast hebt staan.”

Ondeugende vrouwen willen sex