De buurman neukt Ineke hard en diep

4.33/5 (3)

Ineke lag helemaal klaar voor haar 25-jarige buurman die ze net uitermate geil had klaargepijpt. De indrukwekkende pik van Sander, de buurman, stond alweer fier overeind.

Heerlijk zo’n jonge vent”, dacht Ineke terwijl haar hand al als een razende met haar hand over haar clitoris heenging. Ze voelde een opwinding die ze helemaal niet kende. Het enige dat ze wilde was gevuld worden door de pik van haar buurman een gevoel dat haar Sjaak nog nooit bij haar teweeg had weten te brengen. Vlug duwde ze haar echtgenoot diep weg in haar gedachten want anders zou ze, gedreven door schuldgevoel, de hele neukpartij niet door laten gaan.

Ze was echter dusdanig geil dat ze één van haar enorme tieten naar haar mond bracht en aan haar tepel begon te zuigen. Sander stond met een open mond te kijken naar de geile milf die voor hem op het bed lag en druk bezig was zichzelf te vingeren. Hij had nooit gedacht dat er een seksueel beest verscholen zat in zijn altijd zo keurige buurvrouw.

Stiekem had hij wel eens een paar keer aan Ineke gedacht terwijl hij zijn eigen vrouw, Patricia, lag te neuken. Nu ging dat realiteit worden. Hij trok nog een paar keer aan zijn pik waar hij best trots op was, 20 centimeter is niet niks. Dat was precies datgene waar Ineke ook aan dacht die alleen maar “Ik wil geneukt worden Sander. NU!” zei om hem tot actie over te laten gaan.

Sander pakte de benen van Ineke en legde die over zijn schouders, iets waarvan hij wist dat Patricia er verschrikkelijk geil van werd. Ineke was met haar 38 jaar en na twee kinderen alleen ietsje zwaarder dan hij in gedachten had en hij moest even op het bed steunen om zijn evenwicht te bewaren. Ineke, daadkrachtig als altijd, pakte snel een kussen en duwde die onder haar kont en ze gooide haar benen in de lucht.

Was dat joga op de woensdagochtend toch niet helemaal voor niets geweest” dacht ze nog terwijl ze voelde hoe Sander zijn geile pik in haar duwde. Ze voelde haar eerste mini-orgasme al opkomen toen ze volledig gevuld was en ze bijna tot aan haar baarmoeder geneukt werd.

Sander zat niet op zachtjes en teder maar begon haar direct hard te neuken. Precies datgene waar Ineke naar verlangde. Ze gaf zich over aan het ritme waarmee ze geneukt werd. Zo te voelen zou Sander geen enkel probleem hebben om dit een tijdje vol te houden. Ze was blij dat ze zijn eerste lading zaad al uit zijn pik gezogen had zodat hij het nu langer vol zou houden.

Ze was gestopt met vingeren en was haar dikke tieten aan het kneden want ze had al snel door dat Sander daar erg veel belangstelling voor had. Afwisselend zoog ze aan de tepels van haar linker- en rechtertiet en keek Sander voortdurend geil aan. Die was volledig in extase want zijn grote droom kwam uit, een oudere vrouw neuken en dan nog wel zo’n lekker ding als Ineke. Ze was dan wel wat minder strak dan zijn eigen vrouw maar ze deed dingen die hij nog nooit gevoeld had. Patricia lag altijd stil totdat ze klaar waren en dan vingerde zichzelf klaar.

Ineke was totaal anders. Ze probeerde de stoten van Sander op te vangen en duwde op de juiste momenten haar kont omhoog zodat het gevoel in zijn pik nog lekkerder werd. Terwijl zijn vrouw altijd doodstil was, ook in geluid, deed Ineke daar niet zo moeilijk over.

Tussen het gekreun door bleef ze Sander aanmoedigen om haar hard te neuken en ervoor te zorgen dat zij zich echt vrouw voelde. “Je mag al dat zaad in me leegspuiten. Ik wil die warme stralen in me voelen” zorgden ervoor dat Sander waarschijnlijk nog meer opgewonden was dan de geile milf onder hem die hij keihard lag te neuken.

Als hij seks met Patricia had dan moest hij altijd een condoom om want van de pil zou ze te dik worden. Ineke wist dat omdat ze ooit tijdens een buurtfeestje met een aangeschoten Patricia had staan praten en het nogal intiem geworden was. Verder wist ze dat zowel Patricia als Sander maagd waren toen ze een relatie kregen dus over enge overdraagbare dingen hoefde ze zich geen zorgen te maken.

Ineke lag ondertussen keihard klaar te komen op de dikke pik van Sander en was in een mantra terechtgekomen want ze bleef maar “spuit me vol! Spuit me vol!” herhalen. De heerlijke prikkelingen gierden door haar lichaam en ze wist dat ze het niet lang meer vol kon houden en ze moest en zou de dikke stralen sperma van haar buurman in zich voelen.

Ze pakte alle twee haar tieten en duwde ze uitdagend omhoog. “Die mag je van de week neuken en over klaarkomen. Ik wil je zaad over me heen voelen”. Meer aanmoediging had Sander niet nodig die nog een paar ferme stoten gaf en zijn trillende buurvrouw helemaal vol begon te spuiten.

Ineke voelde het warme zaad en dacht dat het niet meer kon maar toch kwam ze weer klaar. Ze drukte haar kutje helemaal tot aan de wortel van Sander zijn lul en haar hele onderlichaam omhoog zodat niets van het zaad verloren zou gaan.

Kut. Ik hoor de auto van Patricia” hoorde ze ergens van ver vandaan toen ze voelde dat Sander vlug zijn pik uit haar trok en als een razende zijn korte broek weer aantrok. Hij gaf Ineke vlug een kus op haar mond en was verdwenen richting zijn eigen achtertuin.

Ga onder de douche” riep Ineke hem nog na want als Patricia een beetje vrouw zou zijn dan kon het niet anders dan dat ze de pure seks zou ruiken. Zelf bleef ze uitgeteld liggen en dacht al aan de komende week als ze Sander eens extra zou verwennen met haar tieten.

 

 

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , ,Aantal keer bekeken: 5.855Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Karina, blond, naakt en mooi in het zwart

Karina is van het type uitdagend. Grote onschuldige ogen, grote borsten en een lekker kontje. Ze kijkt het zaad er...

Sluiten