Eindelijk is de tijd daar, de 8 dagen all-inclusive die je geboekt hebt om de batterijen op te laden en te kijken of er op het resort misschien wat te neuken is. Dat blijkt tegen te vallen want er lopen wel een hoop moeders rond maar weinig daarvan verdienen het predikaat MILF.

Mooie buurvrouw bloot op het balkon

Nu ligt de lat niet echt hoog, maar het groepje stevige mannen die onder de tatoeages zitten, zijn waarschuwing genoeg. Ze zitten in de buurt van de moeders bier te drinken en het is overduidelijk dat ze bij de vrouwen horen.

Het is inmiddels dag twee van je vakantie en je staat op het balkon een beetje voor je uit te staren naar de dames van het animatieteam die met een groepje Russische vakantiegangers aan het volleyballen zijn. Plotseling zie je door het gele glas, op het balkon van de buren, het silhouette van een mooi vrouwenlichaam. Doordat het best moeilijk is om door het glas te kijken, vanwege de structuur, besluit je om de boel eens nader te gaan bestuderen.

Je steekt je hoofd om de afscheiding en wil net gedag gaan zeggen als je mond zowat op de grond valt. Daar staat in al haar glorie je mooie buurvrouw, bloot op het balkon. Ze kijkt je met een lieve glimlach aan en zegt, zich helemaal niet druk makend over haar naaktheid: “hoi, ik ben Suzanna, je buurvrouw voor deze vakantie.

Of je misschien zin hebt om een kopje koffie te komen drinken maar dan wel naakt want dan voelt geen van tweeën zich ongemakkelijk. Je weet nog net aan: “ik ben Henk en ik kom eraan” eruit te krijgen en trekt een klein sprintje naar het naastgelegen appartement. Voor de deur heb je de boxershort al uit en sta je met een bungelende piemel te wachten totdat je mooie buurvrouw de deur opendoet.

Er komt net één van de moeders, die wel verschrikkelijk geil is, uit het tegenoverliggende appartement de deur uitlopen. De moeder kijkt eerst geschrokken maar dan goedkeurend naar je vleespaal, die ondertussen met korte schokjes omhoog begint te komen.

Een MILF en pijpen

Net voordat Suzanna de deur heeft opengedaan zegt deze MILF alleen maar: “ik kan vanavond wel even bij je langskomen, drie keer kloppen en ik kom eraan.” Ze geeft je een geile glimlach en loopt, heen en weer zwaaiend met haar prachtige kont, door de lange gang richting het zwembad.

Je pik staat nu helemaal stijf en Suzanna rukt je naar binnen en weet niet hoe snel ze de deur achter je dicht moet doen. Ze gaat op haar knieën zitten en duwt zover als het kan je dikke pik in haar mond. Ze kijkt geil omhoog terwijl ze je eerst langzaam maar steeds sneller begint te pijpen.

Je ziet haar grote tieten bungelen en de opgekropte spanning moet er zo snel mogelijk uit. Dat is tenminste het oordeel van je hersens die samenspraak gehad hebben met je piemel. De geile pijpbeurt is dan ook van korte duur en je komt met een schreeuw klaar in de heerlijke mond van je buurvrouw.

De trillingen lopen door je lijf en van verre hoor je: “gaat het goed buurman, ik hoorde een schreeuw en ik kijk toch maar even of er niets aan de hand is“, in een plat Amsterdams accent. Je ziet het hoofd van Anita, je buurvrouw, om de afscheiding van de balkons en merkt dat Suzanna, de MILF en het pijpen een hele mooie natte droom bleek te zijn. Anita kijkt ondertussen naar de tent in je broek om je vervolgens verlekkerd weer in je gezicht te staren.

Nog niet geheel wakker reageer je met een brom op de vraag of je misschien zin hebt om een kopje koffie bij haar te komen drinken. Je wrijft je ogen uit en kijkt nog een keer goed naar Anita, een blonde kroegschone op leeftijd die nog een paar aardige tieten heeft hangen. Tieten die het helemaal niet slecht doen in de bikini die ze aanheeft.

Ze is wel een beetje stevig, dat had je gezien toen ze bij je aan tafel kwam zitten tijdens het diner want ze was ook alleen op vakantie, en met z’n tweeën eten is toch gezelliger dan alleen, was haar idee. Je pik staat nog keihard omhoog van de natte droom als je opstaat om je kamerjas te pakken en bij de buurvrouw een kopje koffie te gaan drinken. Beter iets dan niets denk je bij jezelf.

Je eindigt sneller in haar bed dan je verwacht had want toen ze topless de voordeur opendeed en haar hangtieten zachtjes heen en weer bewogen, waren alle twijfels weg over de vraag of ze wel of niet wilde neuken. Terwijl je pik in haar kut verdwijnt zegt ze met een hese stem: “je mag me best Suzanna noemen als je daar geil van wordt. Dat is tenminste de naam die je uitschreeuwde toen je nog op het balkon lag“.

Verrast keek je haar aan en op dat moment had je door dat dit nog een hele aangename vakantie gaat worden met deze blonde vrouw.

suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-00 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-01 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-02 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-03 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-04

Mature Fuck

suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-05 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-06 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-07 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-08 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-09 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-10 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-11 suzanna-hete-buurvrouw-naakt-op-het-balkon-12