Mature Flirt Oudere vrouwen willen sex


Jynx Maze is een knappe Latina die verzot is op anale sex. Dit keer krijgt ze een hele grote pik in haar lekkere kontje.

Pornoactrice: Jynx Maze
Duur: 12:07

Twero Sociaal Seks Netwerk

Knappe Latina doet aan anale seks

Jynx Maze is een knappe Latina die dol is op anale seks. Ze heeft een lekker kontje en daardoor trekt ze waarschijnlijk mannen aan die dolgraag hun pik erin willen steken. Dit keer heeft ze een soort van casting voor een nieuwe erotische film. Ze wil heel graag de hoofdrol hebben, want dat zou haar grote doorbraak betekenen in de adult wereld. De afspraak is bij de casting director thuis en ze weet dat seks met hem een belangrijk onderdeel is van de casting. Ze ziet nog net dat een knappe blondine afscheid van hem neemt als ze naar hem toeloopt.

“Als het aan mij ligt, gaat die blonde slet het niet worden”, denkt ze bij zichzelf als ze om het zwembad heen naar de casting director toeloopt. Ze heeft zich heel sexy gekleed in een strak badpak en een heel kort spijkerbroekje. Die gaat al snel uit en ze is heeft het druk om haar mooie billen lekker te laten schudden. Ze voelt dat de casting director al een stijve pik heeft en ze kleedt zich snel helemaal uit om het moment vast te houden. Jynx weet dat ze een mooi figuur heeft en is dan ook blij met de goedkeurende “Wow”, dat uit de mond van Patrick, de casting director, komt. Dat betekent dat ze op punten al voorstaat op de blondine die voor haar aan de beurt was. Ze gaat direct voor een nog hogere scoren door de grote pik van Patrick uit zijn broek te halen en hem te pijpen. Daar is ze goed in, dus vind ze het eigenlijk niet zo vreemd dat de casting director hardop begint te kreunen.

Ze wil hard in haar kontje geneukt worden

Hij is aardig opgewonden geraakt van deze knappe Latina en neemt haar mee naar binnen waar ze serieus aan de slag gaan. Ze pijpt hem nog even om zich vervolgens over zijn grote pik te laten zakken. Ze is een temperamentvolle vrouw en de grote pik in haar kletsnatte kutje zorgt ervoor dat het los komt. De Latina vindt het heerlijk om de controle te hebben tijdens de seks en ze zorgt dat Patrick aan het randje van een orgasme komt. Dan laat ze zich van zijn grote pik afglijden en drukt ze zijn dikke pik tegen haar kontgaatje aan. Die is kletsnat van haar kutgeil, dus glijdt hij langzaam naar binnen. Ze moet heel even wennen, want ze heeft nog nooit zo’n grote pik in haar lekkere kontje gehad, maar al snel wil ze hard geneukt worden en dat is precies waar Patrick mee bezig is. Het voelt heerlijk in het strakke kontje van de knappe Latina. Zijn pik wordt voortdurend gestimuleerd en de knappe Latina neukt hard met hem mee.

Het duurt niet lang of Jynx is nu degene die tegen een orgasme aanzit. Ze kan klaarkomen als ze goed in haar lekkere kontje geneukt wordt en deze keer is het een hele heftige. De genotsprikkels gieren door haar lichaam en ze moet zich even stevig aan het bed vasthouden. Het tolt in haar hoofd en haar lichaam begint onwillekeurig te schokken van het geweld waarmee haar orgasme haar lichaam overneemt. Ze voelt dat Patrick even wil stoppen met neuken om haar bij te laten komen, maar dat laat Jynx niet gebeuren, ze schreeuwt bijna: “doorgaan, doorgaan” tegen hem en hij pakt het harde neukritme weer op.

Ze krijgt een multipel orgasme

Jynx weet namelijk dat het niet zomaar een orgasme is, maar het begin van een multipel orgasme. Patrick laat haar ondertussen met haar kontje in de lucht op het bed plaatsnemen en neukt haar van achteren. Hij is van de standjes en dat vindt de knappe Latina alleen maar lekker. Nadat ze van achteren is geneukt, ligt ze met haar benen in de lucht en ze voelt dat haar multipele orgasme aan het opbouwen is. Ze hoopt dat Patrick zijn orgasme nog even kan uitstellen en op dat moment ziet ze sterretjes en stopt de wereld even met draaien.

“Doorgaan, doorgaan, neuk me aan flarden”, blijft ze kreunend herhalen totdat Patrick het niet langer meer houdt en zijn hete zaad in het lekkere kontje spuit. Het orgasme van Jynx wordt hierdoor alleen maar versterkt en pas als hij zijn grote pik uit haar kontje haalt en ze even rustig kan liggen, voelt ze dat de genotsgolven die door haar lichaam stromen, langzaam minder heftig worden. Patrick is naast haar komen liggen, want die moet ook even bijkomen van één van de beste orgasmes die hij in zijn carrière heeft gehad.

Ze heeft de hoofdrol

Als ze allebei weer aanspreekbaar zijn is het eerste dat hij zegt: “jij hebt de rol, het gaat een fantastische film worden.” Jynx wil hem in de armen vliegen, maar merkt dat ze niet al te hard van stapel moet lopen, want ze wilde abrupt opstaan, maar haar lichaam had daar andere ideeën over.

“Dat is fantastisch”, wist ze uit te brengen en ondertussen was ze met haar hand naar de pik van Patrick gegaan en begon die zachtjes af te trekken. “Wat denk je van nog een ronde om het te vieren”, zei ze met een geil stemmetje. Haar orgasme was verdwenen en ze was klaar voor de tweede ronde.