Mooie secretaresse doet een opwindende striptease op het werk

Chanel Preston kon het heel goed vinden met haar nieuwe baas, die nog niet zo lang geleden het bedrijf waar ze werkt heeft overgenomen. Dusdanig goed, dat ze vlak voor het einde van de werktijd zijn kantoor binnenloopt en de deur achter zich op slot doet. Vervolgens laat ze de luxaflex zakken en kijkt hem geil aan. Ze zegt tegen haar baas dat hij moet blijven zitten en onder geen beding mag opstaan. Vervolgens knoopt ze langzaam haar blouse los en doet een opwindende striptease.

Ze heeft speciaal sexy lingerie aangetrokken en ze ziet dat haar baas steeds meer opgewonden raakt en haar het liefst over zijn bureau zou willen neuken. Hij wist zich echter in te houden, want hij wist dat hij zeker nog aan zijn trekken zou komen. Ze zou het hele weekend meegaan naar zijn vakantiehuis waar ze het hele weekend erotische sex gaan hebben.

Chanel Preston is een mooie secretaresse die haar hart verloren heeft aan haar nieuwe baas. Ze heeft het hele weekend erotische sex met hem.

Pornoactrice: Chanel Preston
Duur: 08:00

Twero Sociaal Seks Netwerk

Een weekend vol met erotische sex

De striptease die de mooie secretaresse op het werk al had gedaan, zorgde ervoor dat haar baas continue last had van een stijve. Toch besloot hij om niet gelijk naar zijn vakantiehuis te rijden, maar eerst romantisch te gaan dineren. Chanel had het niet erg gevonden als ze doorgereden waren, maar ze wist het diner zeer te waarderen. Het gaf haar het gevoel dat ze niet zomaar een neukertje voor hem was.

Met haar voeten zijn pik verwennen onder de tafel

Ze was blij dat de tafellakens tot op de grond hingen in het restaurant en ze genoot van de geschrokken blik van haar baas, toen ze met haar voet zachtjes tegen zijn kruis aandrukte. Met haar handen maakte ze onopvallend duidelijk dat hij zijn rits naar beneden moest doen en zijn pik uit zijn broek moest halen. Haar baas kreeg een rood hoofd en keek rond alsof iedereen doorhad waar ze mee bezig waren. Dat bleek echter reuze mee te vallen, en hij was ondertussen zo opgewonden geraakt dat hij maar al te graag aan haar verzoek voldeed.

Tijdens het diner bleef ze zijn pik met haar voet masseren en ze hield hem op het randje van een orgasme. Ze wist dat ze hem aan het teasen was en ze genoot van de macht die ze had. De mooie secretaresse vond het echter op een gegeven moment een beetje zielig worden voor haar baas, die zo graag klaar wilde komen dat ze het dessert afsloeg en met een geile glimlach zei dat ze maar weer eens op weg moesten gaan.

Ze pijpt hem klaar in de auto

Het was ondertussen al donker geworden en ze hadden nog een half uurtje te rijden. Een stukje snelweg en voor de rest een provinciale weg. Terwijl ze in het donker over die weg reden deed ze weer iets waar haar baas, die ongeveer net zo oud was als zijzelf, weer door werd verrast. Ze knoopte zijn broek open, haalde zijn pik uit zijn broek en begon hem geil te pijpen. Ze zag dat ze nog een kwartiertje hadden en besloot om hem niet te teasen, ook voor haar zelf trouwens, want ze wilde dolgraag zijn zaad proeven.

Ze gooide al haar ervaring er tegenaan en ging snel met haar hoofd heen en weer en ze voelde al snel dat zijn eikel op begon te zwellen en dat het tijd werd voor de grande finale. Ze liet zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond verdwijnen en begon hem te deep throaten. Simon, haar baas, moest oppassen dat hij niet van de weg afraakte en was blij dat hij een parkeerplek zag. Hij zette vlug de auto op het donkerste gedeelte en ging toen achterover zitten. Chanel ging nog precies drie keer met haar mond op en neer en toen voelde ze zijn hete zaad in haar keel spuiten. Ze slikte alles door en zorgde ervoor dat er geen enkele druppel verloren ging. Daarna likte ze zijn eikel helemaal schoon en stopte vervolgens zijn grote pik weer in zijn broek en zei met een grote glimlach op haar gezicht dat ze weer verder konden.

Hij heeft een prachtig vakantiehuis

De druk was er nu een beetje af bij Simon, dus konden ze heerlijk genieten van de erotische sex die ze in gedachten had. Dan zou het niet eerst een vluggertje worden en daar had ze geen zin in. Ze wilde er helemaal voor gaan en ze was verzot op sensuele en erotische sex.

Ze waren nog vijf minuten van het vakantiehuis vandaan toen Simon op een paar knopjes op zijn smartphone drukte en Chanel keek hem verbaasd aan. Er gebeurde niets en ze vroeg wat hij precies had gedaan.

“Dat zie je wel als we er zijn”, zei hij met een voldane blik, “je bent niet de enige die verrassingen heeft.”

Bij het vakantiehuis aangekomen zag ze wat hij bedoelde. De buitenverlichting was aan, evenals de verlichting in de keuken en huiskamer. Ze reden het oprijpad op en de garagedeur ging automatisch open.

“De verwarming staat op standje hoog en de jacuzzi loopt op dit moment vol, dus we kunnen lekker gaan relaxen.” Chanel keek hem goedkeurend aan en besloot af te wachten wat haar baas nog meer voor technische verrassingen in petto had. Dat waren er best veel, want hij had een vingerafdruklezer bij de voordeur en hij klapte één keer met zijn handen in de huiskamer, waarop de stereo aanging en het hele huis gevuld werd met romantische muziek.

Het begin van een weekend vol sensuele sex

Hier kon ze wel aan wennen en toen ze achter hem aanliep het balkon op, viel haar mond een beetje open. Het uitzicht was overweldigend mooi en ze nam even de tijd om ervan te genieten. Simon was ondertussen achter haar komen staan en ze voelde zijn stijve pik door zijn broek heen. Tijd om aan de erotische sex te gaan beginnen, dacht ze bij zichzelf, en ze draaide zich om. Haar mond vond die van Simon en ze toen hun lippen en tongen elkaar vonden ging er een tinteling door haar lichaam. Ze voelde dat haar kutje nodig gevuld moest worden en ze drukte zich nog steviger tegen hem aan.

Simon pakte haar hand en nam haar mee naar binnen waar ze zich allebei uitkleden. Chanel had zich op de zaak nog snel omgekleed en een ander lingeriesetje aangetrokken om hem mee te verrassen. Hij keek haar aan alsof ze een groot cadeau was dat hij op kerstochtend mocht uitpakken. Dat zorgde ervoor dat ze zichzelf onweerstaanbaar voelde en dat haar kutje nog natter werd.

Ze hadden wel al eens snel sex gehad op kantoor, na werktijd, maar dat haalde het niet bij wat er nu gebeurde. Haar baas bleek een fantastische minnaar te zijn en ze gaf zich helemaal aan zijn strelingen en aandacht over. Ze moest hard kreunen toen hij met z’n hoofd langzaam over haar buik naar beneden ging en haar clitoris met zijn tong begon te verwennen. Dit was goddelijk en ze wilde dat ze de tijd stil kon zetten, zodat ze er voor eeuwig van kon genieten. Het was echter nu de beurt aan Simon om haar te teasen en ze wist dat ze het verdiend had. Hij hield haar op het randje van een orgasme en hoewel ze kreunde dat hij haar moest laten klaarkomen, stopte hij met het orale verwennen. Ze liet een afkeurend gebrom horen, maar ze wist dat het haar beurt was om te slikken.

Over slikken gesproken, dacht ze bij zichzelf, ze duwde Simon op de rug op de bank en begon aan zijn grote te pik te zuigen. Dit keer had ze echter minder haast dan in de auto en ze zorgde ervoor dat het een pijpbeurt werd waar hij nog lang over zou fantaseren. Nadat ze hem zijn pik harder had gepijpt, dan dat hij ooit zou worden, ging ze op haar handen en knieën op de bank zitten en duwde haar kontje de lucht in. Ze moest na alle seksuele spelletjes van vandaag hoognodig geneukt worden en Simon kon zich daar maar al te goed in vinden.

Ze komen tegelijkertijd klaar

Hij duwde van achteren zijn harde piemel in één keer in haar kletsnatte kutje en begon haar te neuken. Niet te snel, dat zou later in het weekend nog wel een keer gebeuren. Hij wilde dit koesteren en langzaam naar een orgasme voor allebei toewerken. Hij begon zwaar te ademen toen Chanel op haar rug ging liggen en hij goed zag hoe mooi zijn nieuwe vriendin wel niet was. Ze ademde zwaarder dan normaal, door haar opgewonden toestand en haar mooie borsten gingen langzaam op en neer. Hij begon haar weer te neuken en dit keer ietsje sneller. Hij wilde niets liever dan klaarkomen en haar kutje volspuiten en hij voelde dat Chanel hetzelfde idee had.

Ze was ritmisch mee aan het neuken en ook zij timede haar orgasme dusdanig dat ze uiteindelijk met z’n tweeën tegelijk klaarkwamen. Echt veel mooier kon het niet worden en Chanel werd nog blijer van haar nieuwe vriend. Ze lagen naast elkaar bij te komen toen Chanel opeens een gilletje slaakte en zei: “oh jee, de jacuzzi staat nog steeds aan, de badkamer is overstroomd.”

Simon keek haar liefdevol aan en zei: “nee hoor schat, er zit een sensor in die het water uitzet als de jacuzzi tot een bepaald punt gevuld is.”

Chanel keek hem vrolijk aan, stond op en trok hem omhoog: “mooi, dan gaan we lekker even in bed voordat we verder gaan.”