Tanya Tate, ervaren milf, leert Mia Malkova de lesbische kneepjes van het vak


3.67/5 (3)

Tanya Tate is een ervaren milf, die het niet uitmaakt of ze een grote pik in haar mond heeft of aan een geil nat kutje aan het likken is. Ze is gescheiden en vastbesloten om alles in te halen wat ze aan seks gemist heeft in haar huwelijk. Haar ex-echtgenoot had een te verwaarlozen libido en ondanks dat Tanya heel veel van hem hield, was dat niet voldoende om haar niet bestaande seksleven mee weg te vegen. Vanaf het moment dat ze in haar eigen appartement was getrokken en voor de eerste keer was gaan stappen, was het gelijk raak. Ze had al snel een gespierde jongeman in haar bed liggen, die haar meerdere orgasmes bezorgde.

Tanya Tate, een ervaren milf

Tanya wist na de wilde seks gelijk dat jonge mannen haar voorkeur hadden en liet ze haar leeftijdsgenoten links liggen. Behalve dan als het om vrouwen ging, want ze had het genot van de lesbische seks ontdekt toen ze met haar beste vriendin, na een avondje Prosecco drinken, in het bed beland waren. Tanya was nog nooit zo goed gebeft en ze was er gelijk van overtuigd dat je dit ook aan vrouwen moest overlaten. Die wisten precies wat ze zelf lekker of niet vonden en het merendeel van de biseksuele vrouwen, die ze tegen was gekomen in haar gescheiden leven, wist dit perfect over te brengen als de ervaren milf met haar benen wijd lag te genieten.

Ze vond het heerlijk om met vrouwen van alle leeftijden seks te hebben, maar ze had toch een lichte voorkeur voor jonge onervaren vrouwen, die ze alle lesbische kneepjes van het vak kon bijbrengen. Mia Malkova, een nieuwe collega van haar, was er zo eentje. Tanya was haar directe manager op het werk en ze had Mia uit een hele rits geschikte kandidaten gepikt en ervoor gezorgd dat zij de baan als communicatie-adviseuse kreeg. Ze had iets in de ogen van Mia gezien dat lustgevoelens bij haar opwekte. De mooie blondine keek haar onderzoekend aan en Tanya wist gelijk dat ze seks met haar zou hebben.

Dat gebeurde sneller dan verwacht. Tanya was thuis aan het werk en Mia had iets wat ze met haar moest overleggen, en dat niet per telefoon kon regelen. Tanya had gelijk door dat dit een smoes van Mia was om alleen met haar te zijn. De twee vrouwen waren dan ook druk aan het flirten, toen Tanya besloot om in actie te komen. De vrouwelijke manager had door dat de eerste stap niet bij Mia vandaan zou komen. Ze liep naar de knappe blondine toe en pakte haar vol op de mond. Mia was even te verbouwereerd om te reageren, maar al snel beantwoorde ze de tongzoen. De kleren vlogen door de huiskamer en binnen zeer korte tijd, lagen de twee vrouwen naakt op de bank en waren ze elkaar naast het zoenen ook aan het vingeren. Net op het moment dat Tanya een orgasme voelde opkomen stopte ze en duwde ze Mia op de bank, die automatisch haar benen wijd deed. Tanya wilde pas klaarkomen als ze Mia naar een orgasme had gebeft en ze ging dan ook voortvarend van slag.

Mia had het eigenlijk nog nooit met een vrouw gedaan, maar ze wist al een tijdje dat ze biseksuele gevoelens had. Ze was op slag verliefd geworden op haar manager en ze kon haar gelukt niet op, dat ze nu op de bank lag en door haar gebeft werd. De genotschokken schoten door haar lichaam heen en haar clitoris, die door het heftige vingeren al was opgezwollen, leek in vuur en vlam te staan. Elke keer als de ervaren tong van Tanya over haar clitje ging, voelde ze een heerlijke prikkeling die door haar hele lichaam leek te gaan. Tanya maakte werk van het beffen en veranderde van snelheid al naar gelang het orgasme van Mia op kwam zetten. Ze voelde haar eigen kutje branden en besloot om Mia het orgasme van haar leven te bezorgen. Ze wilde namelijk niets liever dan dat de blondine haar zou gaan beffen, want het werd de hoogste tijd dat zij ook klaarkwam.

Een lesbisch standje 69

Mia ging met haar rug op de bank liggen en had al snel het kutje van Tanya boven haar gezicht. Ze begon enthousiast te beffen en al snel had ze door wat Tanya echt lekker vond. Ze wilde hard gebeft worden en Mia raakte daar zo opgewonden van, dat één van haar vingers naar haar kutje ging en ze over haar, nog steeds, opgezwollen clitoris begon te wrijven. Ze voelde het kutgeil van de ervaren milf over haar gezicht lopen en met een paar harde likken, lukte het haar om Tanya in een knetterend orgasme terecht te laten komen. Zelf was ze door het vingeren al voor een tweede keer klaargekomen, iets wat haar nog nooit gebeurd was in zo’n korte tijd.

De twee vrouwen waren aan het hijgen van hun seksuele inspanningen, maar waren nog lang niet klaar met de ontdekkingstocht van elkaars lichaam. Ze gooiden er een lesbisch standje 69 tegenaan en likten dat het een lieve lust was. Zowel Tanya als Mia hadden een rits van mini-orgasmes en op een gegeven moment werd het te gevoelig voor Tanya, die wel wilde doorgaan, maar niet kon. Ze besloot om Mia nog naar één orgasme te brengen voordat de twee naar de slaapkamer zouden verhuizen, waar ze een kort dutje konden doen en zo weer genoeg kracht hadden om zich over te geven aan de lesbische lust.

Vanaf dat moment woonde Mia zowat bij Tanya in en gingen de twee vrouwen vaak op stap om jonge mannen te versieren. Meestal was het al genoeg als Mia naar een man toeliep, iets in zijn oor fluisterde en vervolgens naar Tanya wees. De mannen wisten niet hoe snel ze hun rekening moesten betalen en met de twee vrouwen mee te gaan. Zelfs een man die op een tweede date was met een vrouw, ging op het aanbod in en hij was verdwenen toen zijn date terugkwam van haar wc-bezoek.

Tanya Tate, een ervaren milf, heeft een pik in haar mond

Zoals we al aangaven is Tanya Tate zo biseksueel als het maar kan. Als ze niet het kutje van haar nieuwe minnares Mia aan het likken is, dan heeft ze er geen enkel probleem mee om een grote pik in haar mond te laten verdwijnen.Twee knappe vrouwen hebben lesbische seks

Tanya Tate is een geile en ervaren milf die biseksueel is. Ze leert de mooie Mia Malkova maar al te graag de lesbische kneepjes van het vak.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,

Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 31 tot 45 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Samantha Saint, geile secretaresse
Samantha Saint, geile secretaresse, is ook een luxe escort dame

Samantha Saint, een geile blonde secretaresse met grote tieten, heeft een grote droom. Ze wil dolgraag een eigen zaak beginnen...

Sluiten