Zelda kleedt zich uit en dat is lekker


5/5 (5)

Als een vrouw na een nacht seks de volgende ochtend met een kopje koffie aan komt lopen en ze heeft alleen jouw overhemd aangetrokken, dan ziet dat er verschrikkelijk geil uit. Dat is dus een beetje het geval met Zelda B, alleen heeft zij gewoon een blouse aan en heeft ze waarschijnlijk geen seks met je gehad.

Zelda B kleedt zich uit

We zouden het direct geloven als we een mailtje binnenkrijgen waarin staat: “ik heb echt wel seks met Zelda gehad en dat is mijn overhemd“, dan zouden we alleen een paar vraagtekens bij de kledingkeuze gesteld hebben en voor de rest vol trots vermelden dat één van onze bezoekers met deze mooie vrouw geneukt heeft.

Misschien dat we heel voorzichtig om een paar selfies zouden vragen waar zij ook op staat, want wij zijn zeer goedgelovig maar misschien dat er onder onze bezoekers een paar personen zitten, die het hele Zelda neukverhaal niet voor zoete koek slikken. Die willen dan waarschijnlijk ook een aangetekend formulier in drievoud zien, ondertekend door Zelda, waarin staat dat ze op die en die datum seks gehad heeft met de persoon in kwestie die de email gestuurd heeft. Als het even kan ook een video waarin ze zonder kleren aan, zweert dat het allemaal echt gebeurd is.

Het komt er dus op neer dat wij vrij makkelijk te overtuigen zijn, maar dat onze bezoekers het klappen van de zweep kennen.


zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-00 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-01 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-02 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-03 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-04


zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-05 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-06 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-07 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-08 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-09 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-10 zelda-b-mooie-jonge-vrouw-kleedt-zich-uitt-11

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.838


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Summer St. Claire trekt haar strakke rokje uit

Summer St. Claire is een geil lekker ding die een strak topje en een strak rokje heeft aangetrokken. En dat strakke...

Sluiten