Sunny Leone is opwindend aan het doen op haar nieuwe wandmeubel


5/5 (3)

Sunny Leone is de koningin te rijk. De knappe brunette heeft een nieuw wandmeubel en dat wil ze graag met de buitenwereld delen. Ze is een online naaktmevrouw, dus ze weet hier gelijk een betaald spektakel van te maken. Een mevrouw die niet naakt op het internet terug te vinden is, zou een foto maken en die op Facebook neerzetten. Dan had ze her en der wat likes gekregen en hadden haar vriendinnen verteld dat het een top wandmeubel is.

Sunny Leone in sexy lingerie op haar nieuwe wandmeubel

Een vrouw als Sunny Leone pakt dat dus heel anders aan. Die gaat eerst een nieuw setje opwindende lingerie halen, zwart met jarretels, en belt vervolgens haar huisfotograaf op. Die komt met al zijn apparatuur langs en na een uurtje of wat staan Sunny Leone en haar nieuwe wandmeubel er fantastisch op. Die foto’s zet ze op haar site, zodat haar vaste bezoekers weer nieuw materiaal te zien krijgen en zij er weer wat centjes aan overhoudt. Dan vraagt ze tussen neus en lippen wat ze van haar nieuwe wandmeubel vinden en daar wordt vol op gereageerd.

Na een paar reacties als: “mooi genoeg om met jou seks erop te hebben” of “daar kan je op gaan zitten als je me aan het pijpen bent” is ze helemaal happy. Haar wandmeubel, en zijzelf, schijnen nogal in de smaak te vallen.

Natuurlijk heeft ze ook een Facebook-account die niet bij haar mannelijke volgers bekend is en daar zet ze dan één van de foto’s op die door de professionele fotograaf is gemaakt. Hij heeft op haar verzoek ook een paar foto’s van alleen het wandmeubel gemaakt en die zet ze daar op. Dan kunnen haar vriendinnen het liken en vertellen dat het een top wandmeubel is.


Sunny Leone, sexy lingerie, heeft een nieuw wandmeubel
Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 618


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Justina, naakt op de tuinvereniging
Justina begint in bikini, maar gaat naakt op de tuinvereniging

Justina is nogal into tuinieren. De knappe babe, brunette met lang haar en grote tieten, is vaak in bikini en...

Sluiten