Sam Cooke, glamour model, is knap en lingerie staat haar goed


5/5 (4)

Het is te begrijpen waarom Sam Cooke een glamour model is geworden. Ze is knap, heeft een geil mooi lichaam met grote tieten en ziet er fantastisch uit in lingerie. Ze heeft speciaal voor “Woensdag Lingeriedag” een paar setjes aangetrokken zodat je er rustig voor kan gaan zitten om te kijken of onze bewering ook klopt.

Glamour model Sam Cooke is knap en ze heeft sexy lingerie aan

Voor hetzelfde geld bedotten we de boel een beetje en is deze schoonheid helemaal geen glamour model, maar gewoon onze achter buurvrouw die goedkope lingerie heeft aangedaan en heet ze helemaal geen Sam Cooke, maar gewoon Anita de Vries. Blijkt dat ze een beetje overgewicht heeft en wel een paar grote tieten, maar die hebben een beetje aan de zwaartekracht toegegeven.

Ook niets mis mee, maar als we dat soort geintjes uit zouden gaan halen, dan zijn we niet echt geloofwaardig meer. Vandaar dat we man en paard noemen. Als we het over oma’s hebben, dan krijg je ook gewoon een paar dames op leeftijd te zien en hebben we het over een glamour model, dan komen we met Sam Cooke aan.


Sam Cooke, Glamour model ziet er geil goed uit in lingerie sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-10 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-09 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-00 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-01 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-08 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-13

sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-15 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-11 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-03 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-04 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-14 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-02 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-05 sam-cooke-ziet-er-goed-uit-in-lingerie-06

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.973


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Zelda kleedt zich uit en dat is lekker

Als een vrouw na een nacht seks de volgende ochtend met een kopje koffie aan komt lopen en ze heeft...

Sluiten