Summer St. Claire trekt haar strakke rokje uit


5/5 (2)

Summer St. Claire is een geil lekker ding die een strak topje en een strak rokje heeft aangetrokken. En dat strakke kan ze hebben want je ziet, om het even oneerbiedig te  brengen, gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt. Dat zijn dus een paar grote tieten, een mooi lichaam en een heel lekker kontje. Dat weten we allemaal omdat wij gezien hebben dat ze haar strakke rokje heeft uitgetrokken. Een opwindende belevenis die ook jullie ten deel zal vallen als je de tekst overgeslagen hebt en direct naar de foto’s gaat.

Babe trekt haar strakke rokje uit

Ze gaat bloot op de bank en dat is zo op het eerste gezicht eigenlijk best wel een goeie plek om seks te hebben. Dat is een understatement want met Summer St. Claire die onder je ligt, is een koelcel waar een discutabel matras al snel een goede plek. Maakt eigenlijk niet zoveel uit waar, als je maar seks met haar hebt.

Kan alleen zijn dat als je in een koelcel aan de gang gaat je penis niet meer naar beneden gaat maar gewoon stijf blijft staan en, naarmate je langer in de koelcel, zit ook een beetje begint te verkleuren. Zijn de eerste tekenen van bevriezing die op te lossen zijn door te doen als normale mensen en gewoon op het bed in de slaapkamer aan seks te gaan doen.

Hoef je hem alleen nog maar in het hete kutje van deze mooie babe te stoppen en dan is je pik al weer snel ontdooit.

Mature Fuck

Summer St. Claire trekt haar strakke rokje uit summer-st-claire-bloot-op-de-bank-01 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-08 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-09 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-10 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-11 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-12

summer-st-claire-bloot-op-de-bank-13 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-14 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-15 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-02 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-03 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-04 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-05 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-06 summer-st-claire-bloot-op-de-bank-07

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.378


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Oma wordt geneukt en andere oma laat lingerie zien

Zitten we onze bezoekstatistieken door te nemen, zien we tot onze grote verbazing dat er hordes mannen op de site...

Sluiten