Jodie Gasson ziet er prachtig uit als pinup. Ze heeft hele mooie en sexy lingerie aangetrokken en dat staat haar helemaal niet verkeerd. Van de witte panty’s en het korset kregen we het hier warm van in de broek. We weten niet hoe het met jullie zit, maar zo’n vrouw als Jodie Gasson is moeilijk te versmaden.

Jodie Gasson, pinup, in sexy lingerie

Het “warm in de broek worden” is één van de criteria om genomineerd te worden voor de “Mooiste Vrouwen Verkiezing van de Maand Mei, 2015“. Er zijn nog een aantal andere punten, ergens tussen de 10 en de 100, afhankelijk van hoeveel tijd we hebben, waar de dames aan moeten voldoen en daar heeft Jodie Gasson goed op gescoord.

De sexy lingerie bijvoorbeeld was een belangrijke, dat ze knap is doet het ook goed en haar mooie en grote tieten waren in dit geval het doorslagpunt. Al maakt de grote van de tieten eigenlijk niet uit om genomineerd te worden. Alleen in dit geval dan.

Beetje moeilijk uit te leggen allemaal, dus ga maar gewoon op haar stemmen. Of niet, er zijn nog genoeg andere vrouwen te vinden die je misschien wel een eerste plaats gunt. In ieder geval kan er onderaan de foto’s gestemd worden.

jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-01 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-02 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-03 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-04 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-05 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-06


Seksdating Senioren

jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-07 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-08 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-09 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-10 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-11 jodie-gasson-lekker-in-mooie-lingerie-12

Aan het laden

Jodie, is ze heet of niet?

Bedankt voor het stemmen
Je hebt al gestemd op deze poll
Kies een optie