Jessica Jaymes en Kirsten Price zijn twee knappe milfen die elkaar al vanaf de basisschool kennen. Ze gingen naar dezelfde middelbare school en pas toen ze gingen studeren, kozen ze allebei voor een andere universiteit. Ze bleven contact houden en kwamen uiteindelijk naast elkaar te wonen. Kirsten Price had net met haar toenmalige echtgenoot een nieuw huis gekocht en nog geen twee dagen daarna kwam het huis naast hun vrij. Ze wist dat haar beste vriendin naar een ander huis op zoek was en nog geen twee maanden later waren ze elkaars buurvrouw.

Hun echtgenoten waren niet alleen elkaars buurman, maar ze werden ook beste vrienden. Ze keken samen naar voetbal, gingen samen een biertje halen bij de voetbalvereniging en ze gingen ook samen vreemd met twee vriendinnen. Jessica en Kirsten kwam daarachter toen hun echtgenoten op dezelfde dag bij ze weggingen. De scheidingen waren er snel doorheen en de mannen vertrokken naar een buurstad waar ze gingen samenwonen met de vrouwen waarmee ze vreemd gegaan waren.

Een avondje wijnen leidt tot lesbische seks

De twee knappe milfen konden gelukkig bij elkaar troost vinden en nadat ze een paar flessen wijn hadden verorberd op een zaterdagavond veranderde hun relatie voor altijd. Jessica was flink aangeschoten en het gesprek was op seks terechtgekomen. Ze vond het daarom de hoogste tijd om te melden dat ze het nog nooit met een vrouw gedaan had. Kirsten, net zo aangeschoten, keek haar samenzweerderig aan en vertelde hoe ze op de universiteit een half jaar lang een vrouwelijke minnares had gehad. Het was één van haar professoren, een oudere vrouw die zo lesbisch was als het maar kon en het heerlijk vond als ze een biseksuele vrouw in haar bed kon krijgen. Deze dame had Kirsten alles geleerd over lesbische seks. Jessica keek haar met open mond aan en ze voelde dat ze een nat kutje kreeg. Mede door de drank en het erotische verhaal van haar beste vriendin was ze zo geil als een pak boter geworden. Ze zoende Kirsten dan ook direct terug toen die zich dicht tegen haar aandrukte en haar kontje vastpakte.

Voor de eerste keer een vrouw beffen

Ze wisten niet hoe snel ze richting slaapkamer moesten gaan en de weg ernaartoe lag bezaaid met kledingstukken. Uiteindelijk hadden ze alleen nog hun ondergoed aan toen ze op bed belanden en ze gingen verder met waar ze in de huiskamer mee gestopt waren. Jessica had al een klein orgasme gekregen bij het idee dat ze het met een vrouw ging doen, die ook nog eens haar beste vriendin was. De twee vrouwen trokken allebei hun bh uit en drukten hun tieten stevig tegen elkaar aan. Jessica was de eerste die haar onderbroekje uit had gedaan en Kirsten begon haar te beffen. In het begin even onwennig, maar al snel ging het stukken beter. Ze deed gewoon wat ze bij zichzelf ook lekker zou vinden en dat bleek goed in de smaak te vallen bij haar vriendin.

Een paar vingers in haar kletsnatte kut

Nadat ze haar klaargebeft had was het haar beurt om een orgasme te krijgen. Jessica zei dat ze op haar handen en knieën op het bed moest gaan zitten en stopte daarna een paar vingers in de kletsnatte kut. Ze begon Kirsten hard te vingeren en als snel voelde ze het orgasme van haar vriendin opkomen. Jessica bleef doorgaan met haar vingers totdat het te gevoelig werd. Nadat ze elkaar weer gezoend hadden, stopte ze haar vingers die ze net uit het kutje gehaald had in de mond van Kirsten.

Dit was het begin van een lange avond en een nieuwe relatie. De twee knappe milfen vonden het heerlijk met elkaar en af en toe, als ze zin hadden in een grote pik in hun kutje, dan gingen ze een avondje stappen en namen een zeer gelukkige jongeman mee, die ze alle hoeken van het bed lieten zien.

Kirsten Price is een hele geile vrouw

Mature Fuck

Twee knappe milfen ontdekken elkaar in bed

Na een avondje vol met wijn, zijn de twee knappe milfen zo geil geworden, dat ze voor het eerst lesbische seks met elkaar hebben.