Tatoeage babe ziet vriend van stiefzuster wel zitten, dat wordt een geil trio


5/5 (5)

Karma XR is een geile tatoeage babe met donker haar die een lekker strak lichaam en grote tieten heeft. Haar stiefzuster, Valentina Nappi, heeft net een nieuwe vriend en Karma ziet hem wel zitten. Dat is wederzijds, want als hij met haar praat moet hij moeite doen om zijn hoofd niet direct in haar decolleté te laten verdwijnen. Dat was Valentina ook al opgevallen en aangezien ze alles deelt met haar stiefzuster vond Karma het niet eens raar dat ze het voorstel kreeg om mee te doen aan een geil trio.

Karma XR, tatoeage babe, doet een striptease

Karma XR is een geil lekker wijf en als je van tatoeages houdt zit je bij haar goed. Ze heeft een aardige verzameling op haar twee armen en op haar volle billen staat een stuk tekst.Een trio met de vriend van haar stiefzuster

Voordat ze echter aan de seks met de vriend van haar stiefzuster begint, hebben de beide vrouwen eerst een soort van voorspel met elkaar. Daarna gaan ze allebei op hun knieën om de vriend te pijpen en is het geile trio goed begonnen voor hem.

Karma XR en Valentina Nappi zijn elkaar stiefzuster die alles met elkaar delen. Ook de vriend van Valentina moet er aan geloven tijdens en geil trio.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.004


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kirsten Price en Jessica Jaymes, twee knappe milfen hebben lesbische seks
Twee knappe milfen zijn opgewonden, tijd voor lesbische seks

Kirsten Price en Jessica Jaymes zijn niet alleen twee knappe milfen, ze zijn ook nog eens elkaars beste vriendinnen. Als...

Sluiten