Dan heb je mazzel, een trio met Ava Addams en Angela White


5/5 (2)
De man die een trio heeft met Ava Addams en Angela White, heeft het niet slecht getroffen. De twee geile pornosterren neuken hem helemaal plat.

Hij wist niet wat hem overkwam. Hij had een goed gesprek in de kroeg met een knappe vrouw, nog geen vijf minuten later kwam er een tweede mooie vrouw naast zitten en een kwartier later zat hij in een taxi richting het huis van één van de dames. Hij werd op de bank in de huiskamer neergezet en de twee dames waren even naar boven om zich op te frissen. Hij had het gevoel dat hij zich moest knijpen om er zeker van te zijn dat hij niet aan het dromen was. Ava Addams en Angela White kwamen namelijk de trap aflopen in sexy lingerie, die hun grote tieten en de rest van hun lichaam nauwelijks bedekte. Het hoefde alleen maar opzij geschoven worden en je had toegang tot alles.

Ava Addams en Angela White laten hun grote tieten zien

Als rechtgeaard borstenman kwam één van zijn grootste fantasieën uit. De twee vrouwen hadden allebei hele grote memmen en ze waren hem aan het plagen. Hij mocht kijken, maar er niet aankomen, totdat hij zichzelf niet meer kon inhouden en met zijn hoofd tussen de borsten van één van de vrouwen verdween. Dat was het startsein van een geil trio die zelfs zijn stoutste verwachtingen overtrof.

Meer geile seks dan hij zich had kunnen voorstellen

De twee vrouwen haalden alles uit de kast en ze waren over elkaars clitoris aan het wrijven terwijl ze geneukt werden. Ava was zelfs het kutje van Angela aan het beffen terwijl ze van achteren geneukt werd. Het was niet zo vreemd dat de gelukkige man zijn orgasme niet al te lang binnen kon houden. De twee sletten gingen gelijk op hun knieën zitten en deden hun mond open. Ze wilden allebei zijn zaad proeven, iets waar hij geen enkel probleem mee had. Hij gaf nog een paar rukken aan zijn pik en de twee knappe gezichten van de vrouwen werden ondergespoten.

Als hij echter dacht dat hij tijd had om uit te rusten na zijn orgasme, had hij het mis. Hij werd mee naar boven de slaapkamer ingesleept en pas de maandagochtend erop kwamen ze er uit en ging hij gebroken, maar volledig bevredigd naar zijn eigen huis toe om zich om te kleden. Hij was nog net op tijd op z’n werk en besloot zijn weekend-escapade met niemand te delen. Wie zou hem geloven?

Was ook niet echt belangrijk, want hij had een uitnodiging op zak om het volgende weekend weer langs te komen.

Angela White, geile slet, krijgt zaad op haar grote tietenStemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.127


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sunny Leone doet opwindend op haar nieuwe wandmeubel
Sunny Leone is opwindend aan het doen op haar nieuwe wandmeubel

De knappe Sunny Leone, een brunette met grote tieten, heeft een nieuwe wandmeubel waar ze nogal trots op is. De...

Sluiten