Mature Fuck
Eindelijk is het zover, de kinderen zijn zelfstandig op vakantie dus een mature swingers koppel heeft sex op het strand.

Pornoactrice:
Duur: 15:10
Tags: , , , , , ,

Twero Sociaal Seks Netwerk

Eindelijk is het zover, hun kinderen zijn allebei 18 jaar geworden en gaan voor het eerst niet meer met hun ouders mee op vakantie, maar gaan dik feestvieren op één van de partyplekken in Portugal. Mama en papa, een mature swingers koppel, hoeven dit jaar dus niet met de caravan op vakantie, maar kunnen eindelijk eens gaan doen waar ze zin in hebben. Ze hebben via een bevriend stel van de swingersclub een plek doorgekregen in Frankrijk, waar naaktlopen en seks aan de orde van de dag zijn. Het is een privéstrand, goed verborgen, waar je alleen maar toegang toe krijgt als je uitgenodigd bent. Het bevriende stel kent de eigenaar goed, dus dat bleek geen enkel probleem te zijn.

Een vluggertje in de hotelkamer

Ze hadden in de buurt een luxe hotel genomen, want ze wilden buiten de seks om ook genieten van goed eten en een goede service. Nadat ze ingecheckt waren zei Marjette, de vrouw, dat ze best een beetje opgewonden geraakt was van de vrouw achter de receptie en haar echtgenoot, Frans, moest toegeven dat hij graag zijn pik in haar zou willen steken. Misschien wat later deze week zei de blonde echtgenote, die bezig was om al hun spullen op te ruimen in de kasten van de hotelkamer en behoefte had aan een snelle wip, voordat ze een dutje zouden gaan doen om van de reis bij te komen.

Frans kende zijn vrouw door en door en toen ze bukte om iets te pakken, pakte hij haar stevig bij haar middel vast en trok haar rokje omhoog. Haar onderbroekje was snel van haar kont getrokken en zonder omhaal stopte hij zijn grote pik in de kletsnatte kut van zijn vrouw. Ondanks dat ze al meer dan 25 jaar getrouwd waren, raakten ze nog steeds opgewonden van elkaar en ook deze keer kreeg Marjette na vijf minuten al haar orgasme. Frans wist precies hoe hij haar moest neuken tijdens een vluggertje om haar snel klaar te laten komen. Hij voelde dat ze begon te schokken en merkte dat ze zich vast moest houden, want ze stond te trillen op haar benen. Dat was het moment dat hij ook ging klaarkomen en spoot zijn warme zaad in de geile kut van zijn vrouw.

OMG”, zei Marjette nadat ze wat rustiger was geworden, “elke keer weet je me weer duidelijk te maken waarom ik ooit met je getrouwd bent.

Geen dank schat, ik ben nog steeds verliefd op je geile kutje”, antwoordde Frans met een glimlach op zijn gezicht.

Nadat ze gedoucht hadden, gingen ze even op bed liggen en besloten dat ze pas de volgende ochtend naar het strand zouden gaan. Die middag zaten ze dan ook aan de hotelbar, van een drankje te genieten en ze raakten al snel in gesprek met de receptioniste, die er even bij was komen zitten. Ze hadden haar een drankje aangeboden en Marjette had direct door dat Rosalynn, de receptioniste, geïnteresseerd was in haar. Het lukte die avond niet om haar mee naar hun hotelkamer te nemen, maar het was de volgende dag haar vrije dag en tussen neus en lippen door liet ze weten dat ze op het naaktstrand te vinden zou zijn.

Een blowjob in de ochtend

Marjette en Frans namen nog een drankje nadat Rosalynn weggegaan was en besloten dat het de hoogste tijd was om het bed in te duiken. De volgende ochtend stonden ze al vroeg naast hun bed, beter gezegd, Frans stond en Marjette zat op haar knieën voor hem en was hem aan het pijpen. Ze had tijdens de huwelijksnacht beloofd dat ze hem minimaal drie keer in de week in de ochtend zou klaar pijpen en ze had alleen verzaakt toen ze aan het bevallen was en ze ernstig ziek op bed lag.

Ze slikte Frans zijn zaad keurig door en na een half uurtje waren ze klaar voor het ontbijt. Nadat ze een Engels ontbijt naar binnen hadden gewerkt, liepen ze hand in hand naar het naaktstrand en hadden, omdat ze zo vroeg waren, vrije keuze om een lekker plekje op te zoeken. Dat hadden ze al snel gevonden en ze doezelden samen een beetje weg in het heerlijke ochtendzonnetje.

Elkaar masturberen op het naaktstrand

Marjette was de eerste die wakker werd en ze moest zich even oriënteren, maar als snel genoot ze van alle naakte mannen en vrouwen die op het strand rondliepen of op hun handdoek lagen. Ze hadden besloten dat ze voorzichtig te werk zouden gaan, elkaar een beetje masturberen en orale seks, om te kijken hoe hun omgeving er op zou reageren.

Niemand schonk enige aandacht aan ze, want de meeste stellen hadden het te druk met zichzelf en sommige zelfs met andere stellen erbij. Ze zag dat Rosalynn een eindje verderop lag en ze werd gelijk geil van het prachtige lijf van de knappe Française. Ze zwaaide en zag dat Rosalynn ze ook gezien had, want die zwaaide enthousiast terug en wees vervolgens naar een knappe oudere vrouw die haar kant op kwam lopen.

Dat zal wel haar moeder zijn”, dacht Marjette met een beetje spijt, dan zou er niet echt een kans inzitten dat ze seks met Rosalynn zou hebben. Ze was echter stomverbaasd toen ze zag dat Rosalynn de oudere vrouw uitgebreid begon te zoenen en te betasten, toen ze naast haar was gaan zitten. De mature dame had een paar hele grote borsten en Rosalynn was ze één voor één uitgebreid aan het likken en Marjette stootte Frans aan en wees naar het geile tafereel dat zich voor hem afspeelde. Frans zijn pik stond al stijf, maar hij bleek een nog hardere pik te kunnen krijgen toen hij zag dat Rosalynn de oudere vrouw begon te beffen.
Hij was zijn vrouw aan het vingeren en Marjette was hem op haar beurt aan het aftrekken toen ze het geile seksspel aan het bekijken waren. Ze waren allebei dusdanig opgewonden geraakt dat ze even niet doorhadden dat er een man bij ze was komen staan, een knappe Franse jongeman die een aardige grote pik had. Marjette was de eerste die het doorhad en gaf hem een hand en weer stootte ze Frans aan. Die kon met moeite zijn hoofd afwenden van de twee knappe vrouwen en stelde zich voor terwijl hij vanuit zijn ooghoeken zag hoe Rosalynn op het gezicht van de oudere vrouw was gaan zitten en zich door haar liet beffen.

Een trio op het strand

De Franse jongeman sprak geen Engels, maar het was overduidelijk wat hij wilde. Hij wees naar Marjette en keek ondertussen naar Frans om te zien of die bezwaar maakte. Frans knikte alleen maar en zei tegen Marjette dat ze op handen en knieën moest gaan zitten. Dan kon ze hem pijpen en de Fransman kon haar van achteren neuken. Frans wist dat dit precies was wat ze nodig had, en hij kon naar de twee geile vrouwen blijven kijken terwijl hij gepijpt werd.

Het werd een geil trio en Marjette kwam meerdere keren klaar op de grote pik van de onbekende Franse jongeman die haar als een ervaren minnaar aan het neuken was. Ze moest zich goed concentreren, want ze probeerde het ritme van het neuken op te pikken en tegelijkertijd goed te pijpen. Het was zeker niet de eerste keer dat ze in dit standje terechtgekomen was, dus al snel hadden ze een heerlijke neukritme en kon ze ongehinderd Frans naar een orgasme pijpen.

Twee geile vrouw erbij en het is groepsseks

Rosalynn en de oudere vrouw waren ondertussen allebei blijkbaar klaargekomen, want ze zaten op hun handdoeken en nu was het hun beurt om te staren. Frans wenkte dat ze moesten komen en hij zag dat ze even aan het overleggen waren. Dat duurde niet al te lang, want ze stonden na een minuutje op en liepen naar het neuken drietal toe. Frans begon spontaan zijn zaad te spuiten toen hij de mature milf aan zag komen lopen, terwijl haar tieten geil heen en weer zwaaiden. Rosalynn had ook een paar grote tieten, maar die waren nog strak en stonden fier vooruit. Marjette was even verrast van de lading zaad in haar mond, maar ze slikte alles keurig door en concentreerde zich toen volledig op de Fransman die haar van achteren aan het neuken was. Ze had nog niet door dat de twee vrouwen aan kwamen lopen, maar kwam daar pas achter toen Frans opstond en Rosalynn zijn plaats innam. Ze keek even omhoog wie het was en toen ze de receptioniste zag, kreeg ze een glimlach op haar gezicht en begon gelijk aan het natte kutje te likken dat Rosalynn zowat tegen haar mond aandrukte.

Frans was ondertussen naar de mature vrouw toegelopen die net zo geil als Rosalynn bleek te zijn. Ze begon heftig te zoenen met Frans en ze had al snel zijn grote pik vast en begon die langzaam af te trekken. De man van Marjette wees naar zijn vrouw en vroeg in het Engels of ze ook dat standje wilde doen.

Zeg maar Tini”, zei de vrouw die moest lachen om het verbaasde gezicht van Frans om vervolgens op haar handen en knieën te gaan zitten.

Ga je me lekker neuken met die grote pik van je?”, vroeg ze met een geile stem. “Dan kijken we samen naar mijn liefde die door je vrouw gebeft wordt en misschien kan ik zo meteen die geile Fransman klaarpijpen. Hij ziet er wel goddelijk uit, vind je ook niet?

Frans zei alleen maar “euh, euh”, want hij had het veel te druk met het neuken van die geile oudere vrouw die nogal praatziek was tijdens het neuken. Hij had gedacht dat haar kut wat losser zou zijn, en hij wist niet wat hem overkwam toen bleek dat ze een strakke kut had die zich als een handschoen om zijn pik spande.

Mature vrouw is dominant en onderdanig

Ga je me zo over mijn grote tieten spuiten. Dan kan Rosalynn het eraf komen likken en daarna likt ze je pik ook schoon. Ze doet alles wat ik zeg, dus bedenk maar iets geils wat ze bij je kan doen.

Frans wist niet wat hem overkwam, die geile mature vrouw bleek nogal dominant tegen vrouwen te zijn, maar onderdanig naar mannen want ze vroeg of hij haar wat harder aan wilde pakken en dat ze alles voor hem zou doen. Zijn wens was haar bevel.

Op je rug”, zei Frans die vrij dominant kon zijn als het moest. Marjette hield daar af en toe van en hij had met genoeg vrouwen geneukt om te weten dat dit een onderdanig type was. Tini ging gelijk op haar rug liggen en Frans stopte zijn grote pik tussen haar tieten en de mature vrouw drukte haar grote memmen gelijk tegen elkaar aan en begon hem met haar tieten af te trekken.

Zorg dat ik klaarkom binnen vijf minuten, anders ga je goed op je kont voelen.

Tini kreeg een nog geilere blik in haar ogen en begon hem sneller af te trekken, want ze wilde zijn zaad over haar tieten en haar gezicht voelen. De jongere Fransman zat naar het geile schouwspel te kijken en net toen Marjette voor de vierde keer klaarkwam, begon hij haar kut vol te spuiten waardoor Marjette sneller over de clitoris van Rosalynn begon te likken, zodat die ook klaarkwam. Het was één groot orgastisch feest en na een paar minuten begon Frans ook zwaar te kreunen en duurde het niet lang voordat hij Tini helemaal onder begon te spuiten. Het zaad droop van haar gezicht en haar grote memmen af.

Met z’n allen klaarkomen

Zoals beloofd riep ze Rosalynn bij zich nadat Frans klaar was met spuiten en die voldeed gelijk aan haar bevel dat ze zijn pik moest gaan schoonlikken. Marjette was ondertussen opgestaan en naar de oudere vrouw toegelopen. Ze ging naast haar liggen en likte haar gezicht en haar grote tieten helemaal schoon. Ze liet geen druppel zaad zitten en met haar mond nog vol zaad, begon ze Tini te tongzoenen.

De pik van de jonge Fransman ging niet naar beneden, want dit was teveel geiligheid om hem heen. Marjette keek naar Frans en vroeg toen of het misschien niet een goed idee was dat ze naar hun hotelkamer zouden gaan om de groepsseks voor te zetten. Zonder wat te zeggen stond iedereen op en Marjette pakte de pik van de Fransman vast en trok hem achter zich aan richting het hotel, want ze moest nog in haar kontje geneukt worden en het liefst zo snel mogelijk.