Netflix 39 miljoen dollar kwijt aan gecancelde shows vanwege seksuele intimidatie


Bij de laatste omzetcijfers van streaming gigant Netflix kom je bij de afschrijvingen een post van 39 miljoen dollar tegen. Dit enorme bedrag is het bedrijf kwijt omdat twee shows niet doorgingen, want de hoofdrolspelers werden beschuldigd van seksuele intimidatie. Het gaat hierbij om de filmster Kevin Spacey en de comedian Louis C.K.. Er wordt in de entertainment wereld vaker een bedrag afgeschreven omdat de kwaliteit van bijvoorbeeld een pilot voor een tv-serie of een film ver beneden peil is.

Het is echter zeer zeldzaam dat er zo’n groot bedrag afgeschreven wordt. Volgens David Wells, CTO bij Netflix, is de afschrijving gerelateerd aan de seksschandalen rondom de hoofdpersonen en is het inderdaad niet alledaags.

Twee shows zijn gecanceld

Kevin Spacey was in Italië bezig met een project over Gore Vidal, maar die werd gecanceld nadat de beschuldigingen van seksuele intimidatie aan het adres van de acteur en producer bleven toenemen. Ook de hitserie “House of Cards“, waarin Kevin Spacey één van de hoofdrollen speelt, had te leiden onder de negatieve belangstelling voor de hoofdrolspeler. De serie wordt echter niet gecanceld volgens Netflix. Er komt een laatste seizoen waarin Kevin Spacey niet meer meedoet.

De comedian Lous C.K. zou een stand-up special doen voor Netflix. Die verdween weer op de plank toen een aantal vrouwen tegen de New York Times losgingen over zijn ongepaste seksuele gedrag.

8.3 miljoen nieuwe abonnees

De problemen rondom seksuele intimidatie hebben er in ieder geval niet voor gezorgd dat mensen massaal hun abonnement op Netflix hebben opgezegd. Er kwamen namelijk in het laatste kwartaal van 2017 meer dan 8.3 miljoen nieuwe abonnees bij. In totaal hebben ze wereldwijd 117 miljoen abonnees en verhogen ze hun marketing budget met 700 miljoen dollar tot 2 miljard dollar om ervoor te zorgen dat nog meer mensen zich aanmelden om van de streamingdienst gebruik te maken.

NSFW-Balk. TV kapot, geen Netflix, dan maar lesbische seks

Bij dit bericht hadden we vrij snel totaal niet relevante naaktfoto’s gevonden. Nu ja, totaal niet relevant, er komt een televisie in voor die kapot is zodat de twee dames, London Keyes en Jade Kennedy, geen Netflix kunnen kijken. Ze vervelen zich en het lijkt ze daarom een goed plan om hun mooie tieten tegen elkaar aan te drukken. Noem dat maar eens niet relevant.

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: ,


Aantal keer bekeken: 99


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Echtgenote weigert seks, wordt bedreigt met een machete
Man valt echtgenote met machete aan, ze weigerde om seks met hem te hebben

Een 53-jarige man uit Louisiana, Amerika, is opgepakt omdat hij met een machete begon te zwaaien toen zijn vrouw weigerde...

Sluiten