Man valt echtgenote met machete aan, ze weigerde om seks met hem te hebben


Een man uit Louisiana, Amerika, wordt er van beschuldigd dat hij zijn vrouw heeft aangevallen met een machete. Zijn echtgenote had geweigerd om seks met hem te hebben en dat viel niet goed bij de 53-jarige man. Hij is gearresteerd op verdenking van grof huiselijk geweld en het in gevaar brengen van kinderen.

Man zwaait met machete als echtgenote seks weigert

Volgens het officiële politierapport hadden de man en vrouw, tijdens een autoritje, een pittige discussie over seks. Volgens haar haalde haar man een machete tevoorschijn toen de discussie niet de kant opging die hij verwacht had. Hij begon er mee te zwaaien, terwijl zij achter het stuur zat, maar heeft haar niet geraakt. De kinderen van het ruziënde echtpaar zaten achterin de auto en hebben alles live meegemaakt.

De vrouw stopte de auto en begon te toeteren, in de hoop dat iemand haar zou gaan helpen. Dat is nog niet alles, want de man had geprobeerd om het mobieltje van zijn vrouw af te pakken, zodat ze niet met de politie kon bellen.

De man beweerde dat hij alleen maar probeerde om zijn vrouw bang te maken. Dat is hem aardig gelukt.

NSFW-Balk. Een milf echtgenote die wel zin in seks heeft

Dit bericht is een lastige voor de NSFW-Balk, maar we hebben toch een aardige serie foto’s gevonden. Een milf echtgenote, Bobbi Rydell heeft duidelijk wel zin in seks. Ze gaat er zelfs niet eens de auto voor uit, want ze pijpt haar echtgenote terwijl ze al haar kleren aanheeft. Een geil voorspel voor wat er komen gaat als ze in hun slaapkamer terechtkomen. En nee, er zitten geen kinderen op de achterbank die mee kunnen genieten van deze autoporno.

Mocht je geen behoefte hebben aan een pijpende vrouw, dan gewoon niet op de onderstaande grijze balk klikken. Zo eenvoudig is het.

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 86


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sunny Leone trekt haar sexy ondergoed uit
Naakte Vrouwen, van sexy ondergoed met een roze strikje tot een bloemetjeskorset

We beginnen deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" met de altijd lekkere Sunny Leone die sexy ondergoed met...

Sluiten