Mature babe, Phoenix Marie, houdt haar lingerie aan tijdens het neuken


De lover van mature babe Phoenix Marie, wist niet dat hem een zeer aangename verrassing stond te wachten. Zijn oudere minnares had besloten dat het de hoogste tijd was om zichzelf en hem te gaan verwennen. Ze was naar een dure lingeriewinkel in de stad gegaan en had stevig ingekocht. De gedachte dat haar ex-man voor dit alles betaalde door middel van de forse alimentatie die hij moest betalen, deed haar meer dan goed.

Mature babe en haar gespierde minnaar

Oog om oog, tand om tand, dacht ze bij zichzelf. Hij er met zijn secretaresse vandoor, zij een jonge gespierde minnaar. Die had haar in de afgelopen twee maanden al meer laten klaarkomen dan met haar ex-man in de afgelopen vijf jaar. Dat had voor het grootste gedeelte met het verschil in lengte van de penis te maken, was ze achtergekomen. Die van haar jonge minnaar was twee keer zo groot als die van haar ex-man en ze kon nu met recht zeggen dat ze volledig gevuld werd.

Haar ex-man had haar al een paar keer gebeld om te vragen of ze niet over hun scheiding konden praten. Het bleek dat zijn nieuwe jonge vrouw er als een plank bijlag in bed en hij de geile seks me zijn ex-echtgenote miste. Phoenix had hem net niet in zijn gezicht uitgelachen, maar ze moest zich inhouden. Als hij niet zo nodig vreemd moest gaan, dan waren ze nu nog gelukkig getrouwd geweest en hadden ze één keer in de week aan seks gedaan. Dat ze het nu meer dan zeven keer in de week deed, met het hoogtepunt in het weekend, had ze er maar niet bijverteld. Dat zou zijn ego waarschijnlijk niet hebben overleefd.

Nadat ze haar sexy lingerie had aangetrokken had ze alle gedachten aan haar mislukte huwelijk uit haar hoofd verbannen en smeerde ze zichzelf in met olie. Haar neukertje had een WhatsAppje verstuurd dat hij over een kwartier er zou zijn en ze wilde de neuktijd die ze met hem had niet verspillen omdat ze zichzelf nog helemaal klaar moest maken. Haar minnaar was perfect voor de seks, maar ze was er al lang achtergekomen dat hij daarna gelijk weer weg moest, want ze werd een beetje moedeloos van zijn domheid.

Ach, dat ze bij zichzelf, zolang ze elke keer een multipel orgasme van hem kreeg, mocht hij gewoon blijven langskomen. Als hij begon te zeiken dat ze een relatie ofzo moesten beginnen, dan kon ze hem altijd nog inruilen voor een ander model.

Phoenix Marie ziet er geil uit in opwindende lingerieHaar jongere minnaar neukt haar goed

Phoenix Marie is een knappe en geile mature babe die er een jonge gespierde minnaar op nahoudt. Ze laat zich het liefst neuken als ze sexy lingerie aanheeft.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 734


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Netflix doet het niet, dan maar lesbische seks
Netflix 39 miljoen dollar kwijt aan gecancelde shows vanwege seksuele intimidatie

Netflix moet flink in de buidel tasten door 2 gevalletjes seksuele intimidatie. De shows waaraan Kevin Spacey en Louis C.K....

Sluiten