De fans van het Duitse Hannover 96, een Duitse degradatieclub, kunnen in de plaatselijke sexclub een hoogtepunt krijgen, zelfs als dat bij hun voetbalclub uitblijft. De club heeft een zeer theoretische kans om in de hoogste divisie te blijven, maar dan moeten ze alle komende wedstrijden winnen, waaronder een uitwedstrijd bij Bayern Munchen, de lijstaanvoerder.

Duitse sexclub biedt voetbalfans een hoogtepunt

Die wedstrijd vindt op 14 mei plaats en een sexclub is daar handig op ingesprongen door een zeker hoogtepunt aan te bieden, mocht dat op het voetbalveld niet plaatsvinden. Op de website hebben ze een arrangement staan voor de laatste wedstrijd van de club. Voor 96 euro krijgen de voetbalfans alle drank waar ze zin in hebben, behalve champagne, en mogen ze met één van de escortdames van de club mee voor een 15 minuten durend seksueel onderonsje.

Onder het motto: “na diep gegaan te zijn, komt er wat omhoog” wordt dit feestje voor de fans gepromoot en Bild weet het toepasselijk te omschrijven met: “na het einde van een triest voetbalseizoen kunnen de supporters alsnog een hoogtepunt bereiken.

NSFW-Balk. Braziliaanse Milf heeft sex op het voetbalveld

De foto’s onder de NSFW-Balk leken ons wel toepasselijk. De Braziliaanse Milf met de mooie billen, Dani Lopez, heeft sex op het voetbalveld. Een mannelijke liefhebber van het vrouwenvoetbal bereikt zijn hoogtepunt wel op het voetbalveld, hij heeft gescoord zullen we maar zeggen.