De sekstape van Laura Ponticorvo, ook al gelekt


4/5 (4)

Zijn we net een beetje gekomen van de sekstape van Patricia Paay en het nieuws dat er van Mischa Barton ook seksuele beelden over het internet zwerven, komen we vol in de Fappening 2.0 terecht. Dat wil zeggen dat er wederom beelden van bekende Hollywoodsterren en actrices, waaronder Emma Watson en Amanda Seyfried, op het internet terecht zijn gekomen. De naam van Carice van Houten wordt ook genoemd in verband met seksueel getint materiaal. Het eerste Nederlandse slachtoffer van deze Fappening 2.0 is de realityster en vlogster Laura Ponticorvo.

Sekstape van Laura Ponticorvo

De knappe Laura zat er vrijdagochtend goed doorheen toen ze erachter kwam dat er naaktbeelden van haar op het internet zijn terechtgekomen. Overigens is er niet alleen naakt te zien, er zou ook te zien zou hoe de vlogster seksuele handelingen verricht. Het zou in totaal om tientallen afbeeldingen gaan.

Laura heeft ondertussen dezelfde advocaat, die Patricia Paay vertegenwoordigt in haar sekstape zaak, in de arm genomen. Het eerste dat hij gedaan heeft is een melding sturen naar vrijwel alle Nederlandse media dat ze de foto’s en filmpjes van Laura niet moeten gaan publiceren.

De realityster laat weten dat ze het uiteindelijk een plekje heeft weten te geven door te praten met haar vriend en andere mensen uit haar vriendenkring. “het feit dat iemand iets heeft gestolen dat alleen van mij is, daar word ik echt misselijk van. Iedereen heeft het nu gezien, en dat wil je gewoon niet“, laat Laura weten.

Sekstape Carice van Houten?

De hackers zouden ook beelden van Carice van Houten in hun bezit hebben. Insiders laten weten dat het niet gaat om het feit of ze de afbeeldingen hebben, maar eerder wanneer ze op het internet gezet worden. Dit lijkt een beetje op koffiedik kijken, want de beelden zijn tot nu toe nog niet op het internet verschenen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 8.688


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kimberly Fox, een hele lekkere knappe babe
Kimberly Fox, een hele lekkere knappe babe

Het is voor het eerst dat we Kimberly Fox tegenkomen en we zijn gelijk onder de indruk. Vandaar de toevoegingen...

Sluiten