Raven Hart is een knappe en geile mature huisvrouw die een paar hele grote tieten heeft. Ze laat zich neuken door de klusjesman.

Pornoactrice: Raven Hart
Duur: 06:18

Twero Sociaal Seks Netwerk

Mature huisvrouw heeft sexy met de klusjesman

Raven Hart is een geile mature huisvrouw die een nat kutje kreeg toen de klusjesman binnenkwam. Het bleek een nieuwe werknemer te zijn van het bedrijf dat ze al sinds jaar en dag inhuren voor kleine verbouwingen en het oplossen van bouwkundige problemen in het huis. Het bleek dat de vorige klusjesman met pensioen was gegaan en ze het voortaan met de nieuwe man moesten doen. Dat vond Raven helemaal geen probleem, want vanaf het moment dat ze hem had gezien, wilde ze niets liever dan dat hij haar zou neuken.

Ze hoefde niet eens echt haar best te doen om hem te versieren. Het korte strakke jurkje dat ze aanhad en haar mooie grote en stevige tieten deden de rest. Raven had snel zijn volledige aandacht, zeker toen ze naakt op haar knieën op de grond zat en zich in haar mond liet neuken door hem. Daarna werd de seks voortgezet op de keukentafel en duurde het niet lang of ze kreeg zijn volle lading zaad te verwerken. En dat was nog maar de eerste ronde. Hij moest die week nog drie keer terugkomen omdat de klus toch ingewikkelder leek dan hij in eerste instantie had gedacht.

Vanaf dat moment is Raven Hart aan een grote verbouwing van het huis begonnen en de klusjesman coördineert het hele verhaal en moet daarom vaak contact hebben met de geile mature huisvrouw.