We hebben even de foto’s en video bij elkaar gepakt in de titel, want er gebeurt een heleboel. Op de foto’s zijn Adria Rae en Natalie Starr geil aan het doen. Ze hadden waarschijnlijk net hun online bestelling ontvangen van hun favoriete seksspeeltjeshop en de inhoud, twee dildo’s, moest natuurlijk snel uitgeprobeerd worden.

Adria Rae en Natalie Starr doen geil

De dames trokken gelijk hun kleren uit en gingen met hun benen wijd op de bank zitten, en dat schijnt weer een vrij normale bezigheid op “dinnetjesavond” te zijn. Dat is dus waarschijnlijk de reden dat er nooit mannen bij aanwezig mogen zijn.

Anywaytjes, de twee dames laten de dildo’s in hun natte kutjes verdwijnen, en zijn ook niet te beroerd om het seksspeeltje bij de ander in het kutje te laten verdwijnen. Een lekkere stapel geile foto’s.

Mature Fuck

Adria Rae en Natalie Starr zijn geil aan het doen

Mature Fuck

———-

Adria Rae kan heel geil aftrekken

Met de onderstaande video komen we in het tweede gedeelte van de geiligheid van dit bericht terecht. Adria Rae blijkt heel erg goed te zijn in geil aftrekken.

Adria Rae is een knappe jonge vrouw die geil goed is in aftrekken. Ze weet een pik goed stijf te krijgen voordat die in haar kutje verdwijnt.

Adria Rae en Megan Rain doen aan anale sex

Aangezien Adria Rae een lekker ding is en haar vriendin Megan Rain ook, zetten we gewoon nog een pornovideo van haar neer. Ze blijken anale sex heel erg lekker te vinden. Eerst gaan de beide dames elkaars kontje neuken met een dubbelzijdige vibrator, voordat er een echte lul aan te pas komt.

Adria Rae en Megan Rain blijken nogal van anale sex te houden. Eerst neuken ze elkaars kontje met een dubbelzijdige vibrator, daarna komt er een stijve pik aan te pas.