Ani Blackfox was die ochtend niet het bed uitgestapt met het idee van: “laat ik eens een lekkere grote pik in mijn kutje en mijn kontje regelen.” De DP (dubbele penetratie) overkwam haar gewoon. Ze was uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek als interieurverzorgster en kokkin bij een rijke alleenstaande man. Die was gelijk in z’n nopjes met haar verschijning, want binnen vijf minuten had ze de baan. De enige voorwaarde was dat ze een speciaal huishoudsterpakje moest dragen tijdens het werk. Ze kwam er later achter, tijdens het trio, dat dit een fetisje van haar nieuwe werkgever bleek te zijn.

Ze is namelijk niet veel verder gekomen dan een poging om de was te strijken en de ramen te lappen. Ze had haar nieuwe baas al snel achter zich staan en ze zag dat zijn nogal grote pik stijf in zijn spijkerbroek stond. Ani is de beroerdste niet en als ze een grote pik ziet, laat ze die niet zomaar aan zich voorbijgaan. Vandaar dat ze al snel zijn spijkerbroek had losgeknoopt en hem aan het pijpen was. Hij riep tijdens het pijpen iets over een opslag en daar was de blondine helemaal van in haar nopjes. Ze was koud drie kwartier aan het werk en haar uurloon werd spontaan verdubbeld. Dat was overigens niet het enige dat verdubbeld werd, want plotseling stond er een donkere man in de huiskamer die ook zijn pik uit zijn broek had gehaald. Zonder blikken of blozen ging Ani ook daar mee aan de slag en al snel zat ze middenin een onverwacht maar zeer geil interraciaal trio.

De donkere man bleek een goede vriend van haar baas te zijn die een biertje kwam pakken. De achterdeur stond open, dus hij had zichzelf binnengelaten en de rest is te zien op de onderstaande foto’s. Voor het bewegende beeld is daaronder de pornovideo te vinden waarin te zien is dat de blonde interieurverzorgster zowel in haar kontje als kutje een grote pik heeft zitten. Als bonus krijgt ze ook nog een flinke lading sperma op haar mooie tieten.

Ani Blackfox heeft geen enkel probleem met twee grote pikken

De knappe blondine Ani Blackfox krijgt een DP, dubbele penetratie, als haar nieuwe baas en zijn vriend een interraciaal trio met haar hebben.