Pricktease Katy Jayne is zelf aan de beurt, ze krijgt handboeien om


5/5 (1)

De mooie Katy Jayne kan het niet laten, ze is een echte pricktease en ze vindt het heerlijk om mannen te plagen en gek te maken. Ze zoekt de grenzen op bij mannen en als ze die bereikt heeft, dan krijgt ze waar ze naar op zoek was, een harde neukpartij. De opgekropte frustraties van de mannen die ze gek aan het maken was, komen er in één keer uit en als ze hard in haar kutje gebeukt wordt, komt ze meestal heel snel klaar.

Zelfs als ze een vaste relatie heeft kan ze het niet nalaten om haar vriend op te geilen. Ze loopt in nietsverhullende kleding of lingerie door het huis heen en telkens als de vriend klaar is om haar over de keukentafel te nemen, dan is ze opeens verdwenen of moet ze nodig aan het huishouden beginnen. Ze zou eindelijk eens een keer een koekje van eigen deeg krijgen en ze had helemaal niets door. Sinds kort date ze met een man die ze via Tinder had ontmoet. Ze is best wel een beetje gek op hem en ze zijn al een paar keer op stap geweest, maar van seks is het nog niet gekomen.

Katy Jayne is een echte pricktease

Na de derde date was ze automatisch in haar pricktease modus gegaan, ondanks dat ze zich had voorgenomen om gewoon heerlijke seks met haar nieuwe liefde te hebben. Ze had zich namelijk voorgenomen om die avond los te gaan in bed, maar dat liep anders dan ze in gedachten had. Johan, haar date, had het een beetje aangekeken en was meegegaan in haar opwindende spelletje. Ze waren in haar slaapkamer beland en voordat ze met haar spelletje verder kon gaan, lag ze in haar mooie lingerie op bed en waren haar handen aan het hoofdeinde vastgemaakt met handboeien. Het was afgelopen met het opgeilen, want ze kreeg een koekje van eigen deeg.

Ze krijgt handboeien om en een koekje van eigen deeg

Johan vingerde haar, bespeelde haar clitoris en befte haar zachtjes. Telkens als ze een orgasme dreigde te krijgen, stopte hij met waar hij mee bezig was en ging pas weer verder met zijn erotische spelletje als ze een beetje gekalmeerd was. Hij begon haar zelfs zachtjes te neuken en Katya smeekte haast om haar los te maken, zodat ze samen een orgasme zouden krijgen. Johan vond dat ze haar lesje wel geleerd had, en daar had hij volkomen gelijk in. Katya kreeg door dat prickteasen voor haar misschien wel heel erg leuk was, maar nu ze er zelf mee te maken kreeg, was het toch een stuk minder leuk.

Ze hadden daarna heerlijke erotische seks en het klikte op alle gebieden zo goed, dat ze al na een maand bij Johan introk. De seks was heerlijk en af en toe kwam ze weer in haar oude gewoonte terecht en ze wist dan precies hoe ze aangepakt zou worden. Ze moest voor zichzelf toegeven dat ze vreselijk geil werd van de handboeien en af en toe maakte ze haar vriend expres gek, zodat ze weer even op haar plaats gezet werd.

Katy Jayne in een sexy bikini bij het zwembadSexy lingerie en erotische seks

Pricktease Katy Jayne houdt ervan om mannen te plagen en op te geilen. Ze krijgt echter handboeien om en een koekje van eigen deeg.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 727


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Phoenix Marie, geile mature babe in sexy lingerie
Mature babe, Phoenix Marie, houdt haar lingerie aan tijdens het neuken

Phoenix Marie is een geile mature babe, mooie grote borsten, die er een jonge gespierde minnaar op nahoudt. Ze laat...

Sluiten