webcamsex met mooie vrouwen
Een geile studente heeft sexy zwarte lingerie aangetrokken en heeft hete seks voor de webcam.

Pornoactrice:
Duur: 17:20
Tags: , , , , , , ,

Een geile studente met een lekker lichaam heeft prachtige zwarte lingerie aan. Ze is wat laat wakker geworden omdat ze die nacht een feestje heeft gehad en is snel onder de douche gesprongen. Daarna heeft ze sexy lingerie aangetrokken want in de huiskamer ligt de jongen te slapen, een medestudent, waarmee ze die avond flink aan het zoenen geweest was. Ze waren niet verder gegaan omdat haar huisgenote nogal een drama aan het maken was, maar nu die naar college is vertrokken, hebben ze de tijd.

Seks met een mede-student

Ze wil de jongen verrassen en ze is al aardig opgewonden geraakt, dus besluit ze om te gaan masturberen, zodat ze al goed nat is als hij binnenkomt lopen. Ze hoort al gestommel in de huiskamer, dus kan het niet lang meer duren voordat hij zijn entree maakt in haar slaapkamer. Daar heeft ze gelijk in gehad, want nog geen minuut later hoort ze een voorzichtig klopje op de deur en roept ze direct: ‘binnen’.

Haar medestudent komt, de slaap nog uit zijn ogen wrijvend, binnenlopen en heeft niet gelijk door wat er aan de hand is. Totdat hij zich gefocused heeft en Arianne daar ziet liggen in sexy lingerie en met haar benen wijd. Opeens is hij weer helemaal bij de tijd en de uitnodiging om te neuken in de vorm van: ‘waar wacht je nog op‘, grijpt hij met beide handen aan. Zijn boxershort en t-shirt liggen rap op de grond en hij wil zijn pik in de kut van de knappe studente steken, die eigenlijk niet kan wachten om te gaan neuken, maar eerst even een huishoudelijke mededeling kwijt moet.

Het wordt wel op de webcam opgenomen

Hou er wel rekening mee‘, begint Arianne, ‘dat ik alles opneem op de webcam en dat het later op het internet te zien is. Ik zorg ervoor dat je gezicht niet te zien is, maar het zou kunnen zijn dat vrouwen je pik herkennen of iets dergelijks. Zo verdien ik m’n collegeld. Mocht je meer willen neuken, wees gerust, ik neem niet alles op.

Joris, de studente, knikte alleen maar en ze vroeg zich terdege af of hij iets gehoord had van wat ze gezegd had. Al had ze gevraagd of hij in z’n nakie een rondje om de universiteit wilde gaan lopen, had hij waarschijnlijk ook ja geknikt. Maar goed, dacht ze bij zichzelf, we gaan na het neuken gezellig met z’n tweeën naar de beelden kijken en als hij het echt erg vindt, dan zoek ik wel een ander slachtoffer.

Joris is haar hard aan het neuken

Ze voelde z’n pik in haar kut stoten en Joris begon gelijk hard te pompen. De knappe studente was blij dat ze eerst gemasturbeerd had, zodat ze lekker nat was. Arianne duwde zelf haar heupen omhoog in het ritme van het harde neuken en ze was aan het genieten. Dit was zo lekker en Joris is een sportieve jongen, dus die houdt het wel een tijdje uit, bedacht ze zich tussen het kreunen door.

Uiteindelijk na een paar standjes, op z’n hondjes en zij bovenop, kwam ze keihard klaar en voelde ze dat Joris ook op het punt stond om te gaan spuiten. Terwijl haar lichaam nog schokte van de genotsgolven, liet ze de pik van Joris uit haar kutje glijden en ging ze er met haar mond naar toe om hem goed te pijpen. Ze wilde zijn zaad proeven en niet alleen omdat ze het lekker vond. De kijkers naar haar webcam seksshow hadden niets liever dan dat haar gezicht werd ondergespoten en dat ze het zaad doorslikte. En het waren de kijkers die haar collegegeld betaalden, dus waarom niet.

Joris bleef spuiten, want het was lang geleden dat hij zo goed geneukt had. Uiteindelijk ging hij naast Arianne liggen en vroeg: ‘je zei iets in het begin over een webcam?’

Wacht‘, zei Arianne en pakte de afstandsbediening van haar televisie, waar de computer op aangesloten stond, ‘dan gaan we gezellig met z’n tweeën kijken.‘ Joris kreeg gelijk weer een stijve pik toen hij zichzelf bezig zag met z’n knappe mede-studente. Ze keken de hele video af en Arianne was hem langzaam aan het aftrekken, terwijl Joris tijdens het kijken met z’n vingers over haar clitoris heenging.

Dat is leuk werk‘, zei Joris aan het einde, ‘waar kan ik me inschrijven?

Twero Sociaal Seks Netwerk