Lottii Rose, een vrouw waar je over kan fantaseren


5/5 (1)

Een vereiste om bij een Seks Site te werken is een ranzig brein en het inzicht om dat om te kunnen zetten naar een digitale beleving. We fantaseren ons dus suf en bestellen regelmatig nieuwe toetsenborden omdat ze af en toe wat plakkerig zijn, maar dat heeft even niets met deze uitleg te maken, en omdat ze volledig uitgewoond zijn vanwege het keiharde typen.

Fantaseren over Lottii Rose

Het is vrij eenvoudig om alleen maar de foto’s neer te zetten met als tekst: “Lottii Rose, een geil lekker wijf met grote tieten.” Dat zou waarschijnlijk hogelijk gewaardeerd worden door onze bezoekers, maar zo makkelijk komen ze niet van ons af. Over Lottii Rose is namelijk genoeg te fantaseren en iemand moet dat aan de tekstverwerker toevertrouwen. Die tekst gaat vervolgens naar één van de redactie-milfen toe en als die het stempel geil erop zet, dan kan het geplaatst worden.

Over Lottii Rose hadden ze de keuze uit een paar opties. Ze zou het kamermeisje zijn die op het hotelbed lag te masturberen terwijl je net binnenkwam. Die is het niet geworden omdat de “Melkboer Milf” zich afvroeg waarom een kamermeisje in godsnaam zou gaan liggen masturberen als ze het bed moet opmaken.

Lottii zou het nichtje van de buurvrouw zijn die een kopje suiker kwam lenen en zich vervolgens in de slaapkamer zou gaan uitkleden en daarna zou er geile neuqseks plaatsvinden. Die kreeg een veto van de “Buurtmilf” omdat die onze buurvrouw kent en die heeft altijd genoeg suiker staan.

De laatste inzending heeft het ook niet gehaald omdat “Zij van de overkant” niet het idee had dat de tramchauffeuse zomaar haar tram bij een halte kon laten staan en mee zou gaan om tijdens de spits eens flink geneukt te worden.

Kortom, genoeg fantasieën maar die zijn allemaal gestuit door een overdaad aan vrouwenlogica. In andere woorden: we hebben dus niets en laten het fantaseren verder aan onze bezoekers over.

lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-01 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-02 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-03 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-04 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-05

lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-06 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-07 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-08 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-09 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-10 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-11 lottii-rose-een-vrouw-om-opwonden-van-te-raken-12

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.154


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Swish, volle ronde borsten, naakt bij het zwembad

Zo zie je ze niet vaak bij het zwembad, mooie volle ronde borsten en dan nog naakt ook. Tenminste, niet...

Sluiten