Vanessa: Mooi bloot is niet Lelijk


5/5 (2)

Denk niet dat we na Lottii Rose klaar zijn met fantaseren want er ligt alweer een nieuwe internet schoonheid klaar. Niet letterlijk helaas, want dan waren we even klaar geweest met het updaten van de site. Zo’n kans moet je natuurlijk nooit laten liggen. Vanessa is namelijk een vrouw met een hoog “we kunnen het erop” gehalte, die laat zien dat mooi bloot niet lelijk is.

Mooi bloot is niet lelijk

Maar wat maakt haar dan zo speciaal ten opzichte van al die andere naakte vrouwen die over het internet rondzwerven? Het is de eerste keer dat we haar onder ogen krijgen, dus een blasé gevoel van: “kut, hebben we haar ook weer” is geen sprake. Ze heeft een blik in haar ogen die doet vermoeden dat als je geil in het woordenboek opzoekt een foto van haar erbij staat.

Verder heeft ze een paar hele mooie borsten, die uitermate geschikt zijn om het edele tietneuken naar een hoger plan te brengen en mag ze haar benen gerust in je nek leggen. Dat ze ook nog eens een gezicht heeft om over klaar te komen is een extra bonus.

vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-01 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-02 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-03 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-04 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-05 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-06 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-07

vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-08 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-09 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-10 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-11 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-12 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-13 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-14 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-15 vanessa-mooie-vrouw-totaal-bloot-16

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 2.599


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Lottii Rose, een vrouw waar je over kan fantaseren

Een vereiste om bij een Seks Site te werken is een ranzig brein en het inzicht om dat om te kunnen...

Sluiten