Swish, volle ronde borsten, naakt bij het zwembad


5/5 (10)

Zo zie je ze niet vaak bij het zwembad, mooie volle ronde borsten en dan nog naakt ook. Tenminste, niet naar het zwembad waar wij naar toe gaan, en dat is één keer per jaar tijdens het bedrijfsuitje in een vakantiepark. Daar trekken we al genoeg bekijks met alle Milfen, en sinds kort een geile barvrouw, die ons in het kielzog volgen.

Swish heeft volle ronde borsten

Die houden namelijk elke keer wedstrijdje wie de kleinste bikini aan kan en die wordt meestal gewonnen door Sjaan de Barvrouw die haar Cup F tieten in een paar lapjes stof, die de naam niet mogen dragen, weet te wurmen. Dat zorgt altijd voor een heleboel opschudding, vaders die het opeens strak in hun Speedo krijgen en moeders die zich tot andere moeders wenden en net even te hard laten weten dat de slettenparade is gearriveerd.

Dat doet de dames niet zoveel, want ze kennen de macht van hun tieten en tellen altijd hoeveel keer plons ze horen van de mannen die, zonder verder een woord te zeggen, een duik nemen. Degene die in het voorbijgaan de meeste keer plons achter haar naam kan zetten heeft gewonnen. De hoofdprijs is een rondje beffen door alle andere vrouwen totdat de winnares door de grote hoeveelheid orgasmes geen pap meer kan zeggen.

Maar waarom deze uitweiding over het bedrijfsuitje van Seks Met? Nou, dat is vrij eenvoudig, we zouden er niets op tegen hebben als Swish ook mee zou lopen. De kans is groot dat we dan een nieuwe winnares hebben.

swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-00 swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-01 swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-02 swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-03 swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-04

Mature Fuck

swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-05 swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-06 swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-07 swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-08 swish-grote-borsten-naakt-bij-het-zwembad-09

studio-tv-banner

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 2.074


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Twee mature Milfen met grote tieten hebben lesbische sex

Trouble in Paradise voor mature Milf Darla Crana, die ene met het blonde haar en haar grote tieten. De andere...

Sluiten