Mirelle laat zien dat een hoge stoel, een soort kruising tussen een barkruk en een stoel, uitstekend gebruikt kan worden tijdens de seks. Het ziet er niet echt comfortabel uit maar als je in een kroeg bent en het draait op seks uit dan ben je in ieder geval goed voorbereid.

Barkruk

Dus niet moeilijk gaan doen door de vrouw met haar benen wijd op de barkruk te zetten en dan kijken of je hem er in kan proppen. Zolang je geen centimeter of 20 bij je hebt wordt dat een lastige aangelegenheid. Gewoon een leeg kratje erbij halen en dan moet het met dat standje wel te doen zijn.

Anders gewoon de barkruk op z’n kant leggen en de vrouw erop leggen. Als er nog wat tafelkleedjes te vinden zijn leg die dan op de poten anders wordt het wel leuk voor jou maar misschien iets minder plezierig voor de dame die je naar een hoogtepunt gaat brengen.

Een andere optie die Mirelle laat zien, is om de barkruk wederom op de zijkant te leggen en de vrouw in kwestie met haar kontje omhoog op de grond te laten liggen. Een zeiltje of iets in die vorm is wederom aan te raden anders kom je misschien bij het beffen een paar sigarettenpeuken in haar schaamhaar tegen en ruikt haar kutje een beetje naar verschaald bier.

Al met al lijkt het het een beter plan is om de vrouw, waarmee je seks gaat hebben, gewoon mee naar huis te nemen. Is ook wat rustiger want met alle andere kroegbezoekers om je heen, die je naar een hoogtepunt aan het juichen zijn, is het misschien wat lastig om klaar te komen. Nog nooit geprobeerd maar om klaar te komen als er een groep mensen “Van voor naar achter, van links naar rechts” aan het joelen is terwijl ze bier over je gieten is best een uitdaging.

big-tits-naked-and-a-barstool-01 big-tits-naked-and-a-barstool-02 big-tits-naked-and-a-barstool-03 big-tits-naked-and-a-barstool-04 big-tits-naked-and-a-barstool-05 big-tits-naked-and-a-barstool-06 big-tits-naked-and-a-barstool-07 big-tits-naked-and-a-barstool-08 big-tits-naked-and-a-barstool-09

big-tits-naked-and-a-barstool-10 big-tits-naked-and-a-barstool-11 big-tits-naked-and-a-barstool-12 big-tits-naked-and-a-barstool-13 big-tits-naked-and-a-barstool-14 big-tits-naked-and-a-barstool-15