Je kan je als man in je pik getast voelen over onderstaand onderzoek of juiste de geile kant ervan inzien. Wetenschappers van de Universiteit van Indiana hebben namelijk aangetoond dat vrouwen betere seks hebben als ze het met andere vrouwen doen. In ieder geval betere seks dan met een man.

Orgasme

Het onderzoek werd gedaan onder iets meer dan 6100 mannen en vrouwen tussen de 21 en 65 jaar. Het onderwerp van het onderzoek was “het orgasme”. De deelnemers aan het onderzoek moesten een aantal gegevens invullen waaronder hun seksuele voorkeur, of ze in een relatie zitten, met welke regelmaat ze seks hebben en een cijfer geven aan orgasme. Dit cijfers moest ergens tussen de 0 en 100 liggen.

Hieruit kwam naar voren dat 63% van de ondervraagde vrouwen met een relatie een orgasme heeft tijdens de seks ten opzichte van 83 procent van de mannen. De mannen scoren dus als het gaat om hoeveelheid maar bij de vrouwen ligt dat, niet geheel onverwacht, iets gecompliceerder. De dames hebben veel meer variatie in hun orgames en sommige klaarkom momenten zijn onvoorspelbaar.

Verder kwam naar voren dat de vrouwen die seks hebben met andere vrouwen dit ervaren als de beste seks. Kwam ook uit de cijfers naar voren want bij de heteroseks dames had 62% een orgasme ten opzichte van 75% bij de vrouwen die aan lesbische seks deden. Onderzoek Justin R. Garcia had wel een verklaring voor dit fenomeen waarom vrouwen betere seks hebben met soortgenoten. Ze zijn bekender met het vrouwelijke lichaam en voelen ze zich onderling zekerder over hun lichaam waardoor ze zich meer en sneller durven te laten gaan en daardoor makkelijker een orgasme krijgen.

Vrouwen die aan lesbische seks doen

We zijn natuurlijk wel een soort van seks-achtige site hier dus laten we geen kans onbenut om video- of fotomateriaal neer te zetten. Inderdaad, dit keer twee vrouwen die aan lesbische seks doen, in ieder geval druk met het voorspel bezig zijn, past zo lekker bij het onderwerp.