Winnie is het klassieke “My Friends Hot Mom” typje. Een heerlijke naakte milf met grote tieten die de douchekop voor andere dingen meent te moeten gebruiken dan alleen maar onder te staan. Je zou dolgraag haar rug willen wassen en er zijn nog een paar andere dingen te verzinnen die je, ook in de bad, met haar zou kunnen doen.

Naakte milf

Het verhaal moet natuurlijk wel een beetje kloppen, je gaat op bezoek bij je beste vriend en de deur wordt opengedaan door zijn moeder die gekleed is in een kort rokje en een strak t-shirt. Het blijkt dat je beste vriend plotseling is opgeroepen om ergens ver weg een probleem voor zijn werk op te lossen. Je bent van plan om onverrichter zake weer te vertrekken maar de moeder vraagt met een lief stemmetje of je haar niet even kan helpen. Ze wilde net gaan douchen toen de deurbel ging en ze had problemen met de douchekop; of je even kan kijken?

Natuurlijk kan je dat want in je fantasieën speelt Winnie, de moeder van, al een tijdje de hoofdrol. Je hoopt ooit nog eens over dat lekkere gezicht klaar te komen of je lul tussen haar tieten te leggen.

Kutje

Ze gaat voor je de trap op en het valt je op dat ze onder haar korte rokje niets aanheeft waardoor je een prachtige blik op haar heerlijke kont en haar kutje krijgt. Boven aangekomen zegt ze zwoel dat ze wel even gaat laten zien wat het probleem is. Ze kleedt zich uit en blijft je verleidelijk aankijken en zegt met een verhitte stem: “dit is wat je altijd wilde, toch?”.

Net op het moment dat je haar wil bespringen zegt ze zachtjes: “je zal nog even geduld moeten hebben, dan laat ik je zien wat het probleem met de douchekop is.” Ze gaat naakt in bad staan en brengt de douchekop naar haar kutje toe: “dit voldoet niet, ik wil een echte lul in me voelen” zegt ze met een zwoele stem. Winnie kijkt verschrikt op als ze je plotseling naar de grond ziet gaan met een wit, vertrokken gezicht. Naderhand blijkt dat het fysiek niet goed is dat al het bloed naar één plek in het lichaam toe wordt gedirigeerd.

Gelukkig was je snel weer bij en kijkt recht in de ogen en de tieten van de begeerlijke MILF die op je gaat zitten en al je natte dromen in één keer laat uitkomen.

blote-milf-in-bad-_008 blote-milf-in-bad-_017 blote-milf-in-bad-_018 blote-milf-in-bad-_022 blote-milf-in-bad-_029 blote-milf-in-bad-_033 blote-milf-in-bad-_042 blote-milf-in-bad-_043 blote-milf-in-bad-_046 blote-milf-in-bad-_050 blote-milf-in-bad-_054 blote-milf-in-bad-_055 blote-milf-in-bad-_057 blote-milf-in-bad-_059 blote-milf-in-bad-_065 blote-milf-in-bad-_069 blote-milf-in-bad-_071 blote-milf-in-bad-_080 blote-milf-in-bad-_083 blote-milf-in-bad-_084