Kimberly Fox, een hele lekkere knappe babe


3/5 (3)

Het is voor het eerst dat we Kimberly Fox tegenkomen en we zijn gelijk onder de indruk. Vandaar de toevoegingen “hele” en “lekkere” voor knappe babe. Dat je niet het idee hebt, dat ze gewoon alleen maar knap is. Overigens kunnen knap en lekker als twee verschillende grootheden gezien worden. Iemand die knap is hoeft niet altijd lekker te zijn en iemand die lekker is hoeft niet altijd knap te zijn.

Kimberly Fox, lekker en knap

Leg uit mensen van Seks Met, we zijn de draad kwijtgeraakt en volgen absoluut niet meer waar jullie het over hebben?

We gaan even hypothetisch aan de gang. Stel dat je een liefhebber van grote borsten bent en je komt een vrouw tegen die een beetje gewoontjes is qua uitstraling, niet knap, maar ook niet echt lelijk. Ze heeft alleen een paar grote tieten, waar je gelijk van de onder de indruk bent en over wil klaarkomen. Dan kan je haar bestempelen als zijnde lekker.

Heb je een vrouw in de kroeg opgepikt, die je het onweerstaanbare gevoel geeft dat je over haar gezicht wil klaarkomen in plaats van over haar tieten, dan is de kans groot dat ze knap is. En dat laatste is dus met Kimberly Fox het geval, die overigens het beste van twee werelden heeft. Je wil zowel over haar strakke tieten als over haar gezicht klaarkomen. Het mooiste zou zijn, als je wat hebt opgespaard, dat je over alle twee klaarkomt.

webcamsex met mooie vrouwen

Kimberly Fox, een hele lekkere knappe babe

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 831


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Nicole Aniston, erotisch pijpen en aftrekken
Nicole Aniston heeft een zwarte band erotisch pijpen en aftrekken

Nicole Aniston is een graag gezien gaste op de pornovideotube van Seks Met. Zo zijn we haar al eens een...

Sluiten